28 Aralik'ta ilk transferimi oldum. 5.gun dondurulmus 2 yunurtam vardi ikisi de transfer edildi. Transfer gununu saymazsak bugun 3. Gunum. Ilk belirtilerde lekelenme olmasi lazim diyor ancak bende yok. Benim durumumda olan yada olmus arkadaslar var mi?
28 Aralik'ta ilk transferimi oldum. 5.gun dondurulmus 2 yunurtam vardi ikisi de transfer edildi. Transfer gununu saymazsak bugun 3. Gunum. Ilk belirtilerde lekelenme olmasi lazim diyor ancak bende yok. Benim durumumda olan yada olmus arkadaslar var mi?
Kızlar salı günü Allah ın izniyle transferim olacak. Bugün laboratuvarda embriyoların 3. Günüydü. 12 yumurtam toplandı, 10 tanesi işleme alındı 1. Günde 9 tane, 2. Günde yani dün 6 tane kaldı. Bugün hala 6 tanesi devam ediyormuş ama biri durmak üzere salı günü transfere gelin dediler. 5 tanesinin kalitesi iyi denildi. Sizce 5. Güne gider mi embriyolar? Aynı durumu yaşayan var mı? Bir de yarın aranmayacaksınız dediler neden aramıyorlar bilen var mı sormayı unuttum