ben de 3. denememde hamile kaldım ve şu an bebegim 10 aylık oldu çok şükür. 1.sinde çok bilinçsizdim 15 günlğk dönem içinde belki 5. günüydü alışverişe gittim belim ağrımıştı yorgunluktan neredeyse komşumuzun çocuğu karnıma bile vurmuştu onunla oynarken. ama benim tiroidim varmış doktor var mı dedi ben yok demiştim kendileri tiroide baktılar mı bilmiyorum.
2. denemende doktor çok canımı sıktıı yumurta rezervin azalmış diye 3 tane yumurta var 2 tanesi küçük dedi ilacın dozunu artırdıkça artırdı. yumurta top. sonrası baksa ki o yumurta değil çikolata kistiymiş ultrasonda anlamadı nedense artık daha sonra gittiğim doktor ulrasonda anlaşılır dedi.doktor yumurtanın az olma sebebin o olabilir dedi. o da olmadı yani
3. sünde daha rahattım ve ege üniv. ne gittim gittiğim diğer özellerden daha az ilgilenmediler . diğerleri de ancak bu kadar ilgilenmişlerdi. hatta 2. yer daha az bile ilgilendiler diyebilirim.
neyse transferden sonra ben 3 gün dinlendim. 12 tane yumurta çıkmıştı bu arada. ama bu sefer yatmadım. 3. günden sonra namazımı kılmaya başladım abdest alırken dikkat ettim. defalarca hapşırdım. daha rahattım ve kabız hiç olmadım doktorun dediği gibi günde en az 2 litre su içtim. çok şükür şimdi de bebeğim var. yani tutmasının ya da tutmamasının sizin yediğinizle ve içtiğinizle alakası yok. ananas yeyin fala diyorlar çünkü. ama siz psikolojikmolarak rahatlayacaksanız yapın. ileride acaba yapsaydım ya da yapmasaydım olurmuydu diye kendinizi suçlayacağınıza biraz zahmete girin çünkü bebek sahibi olmaya çalışma süreci çok zor bir süreç ve sizin psikolojinizin bu aşamada iyi olması gerekiyor.