- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
Kizlar transfer sonrası ovitrelle yarım doz iğnenin vücuttan atilma süresi kaç gün bilgisi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben transfer günü 3/1 ini vurdum bir dahada vurunmadım. 8 günden itibaren pozitifliği gördümKizlar transfer sonrası ovitrelle yarım doz iğnenin vücuttan atilma süresi kaç gün bilgisi olan var mi
Yarım doz yaptılar bana uff 8 gün 10 gün çok ya. Bide benm transferim baya sıkıntılı oldu. İçime ne koydular hatta embriyo koyduklarından bile şüphem varBen transfer günü 3/1 ini vurdum bir dahada vurunmadım. 8 günden itibaren pozitifliği gördüm
O nasıl bi düşünce neden öyle düşündünüz ?Yarım doz yaptılar bana uff 8 gün 10 gün çok ya. Bide benm transferim baya sıkıntılı oldu. İçime ne koydular hatta embriyo koyduklarından bile şüphem var
Hangi klinik bu ? Ovitrelle yarım dozsa bi 8 güne geçmesi lazım etkisninYa benden 5 yumurta almışlar 4 u dollenmis... embriyolar harika muhteşem bilmem ne dedi hem Dr hem laborant ayrı ayrı gelip.... Birini transfer yaptilar 3 unu dondurun dedik.. tmm yarın dondurcaz dediler... Ertesi gün aradılar 3 u de öldü diye gelisimi durdu yani fln dediler. İçimdeki canlı miyydi dedim bende... Şimdi diom kendi kendime bakalım içeri embriyo koydular mi? Ondan bile şüphem var.
Normal de insanlar zaten 10 günü zor beklio ben iki kat daha sıkıntı stres yaptım bekliom. Çıkmadan hastaeden yarın doz ovitrelle yapıldı. Bari etkisinin ne zaman gececegini bilsem ona göre test yapicam. Çünkü çoktan tutunmuş olması lazım varsa eğer. Bı önceki gebeligimde tutunmadan sora 4. Gün hem testte hem kanda cikmisti.
4. Gün embriyosu cuma Transfer oldum![]()
Tam doz zaten 10 gün diye biliyorum ama inşallah 8 değildir![]()
Amin ya insallaaahhh. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakıp bekletmesinStrs yapma olumlu düşün.. tabi ki de embriyo konulmuştur yoksa kimse bu riski göze almaz yapmazlar öyle bişey.. diğer 3 embriyo gelişmemiş ve gelişimi durmuştur büyük ihtimal. Benim 8 yumurtam toplandı 6 sı döllendi.. 3 tanesi 3. Güne gitti. İlk transferim 3. Gün embriyosydu. Diğer kalan 2 taneyi 5. Güne gisip donsurcaz dediler 1 tanesi 4. Gün gelişimi durdu. Kalan 1 tamesi 5 güne gidebildi.. belki 3. Gün transferimde 5 güne gidemicekti o yuzden de olmadı.. ama bunu kimse bilemez zaten tutna şansı az olduğu için 3. Gün transfer ediyolar şansını denemek amaçlı o kadar tedavi oluyoruz çünkü.. hepsini 5. Güne bekleseler 5 güne kadar hiç biri gelmese bu sefer tedavin iptal oluyo.. anne rahmi en güvenilir yer olduğu için böyle zamanlarda transfer ediyolar aklına kötü bişey getirme.. herşey güzel olur inşallah
Amiin inşallah.. üzme kendini şimdiden kendine meşgale ara kafanı dağıt biraz düşündükçe aklına kötü şeyler gelir dua et bol bol herşey güzel olur azcıkta sabret inşallah hamilesindirAmin ya insallaaahhh. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakıp bekletmesin![]()
Çok haklısın düşünmekle kimsenin seni bu düşüncelerinden dolayı yadırgamasına izin verme aynısınıyaşamayan bilemez. İster istemez takıyoruz kafaya.. ama yine insana iyi gelecek olanda kendisi ve iradesi. İlk denememde çok taktm çok suçladım kendimi tamam dedm ben anne olamıcam hiç bi zaman yedim bitrdim ama baktm ki yine bana iyi gelen kendim oldum. Toparladım kendimi ve 2. Denemeye o psikolojiyle gittim transferden sonra düşünmedim hem kendime bişeyler buldum mutlu ettm kendimi.. sen iyi olursan bebeğin iyi olur güzel düşün karamsar olma.. negatif bile olsa pes etme ne kadar çok olumsuzluk ve stres o kadar çok engel oluyo ben onu anladımİnsallah canım benim Allah bin kere razı olsun. 90x110 boyama almistim onu yapıyorum. Vakit gecio en azından. Düşünmemek içinde Netflix den film açıyorum hem kulağımı beynimi oyaliyorum hem elimi. Düşünün artık kafa ne halde yani. Anca kesio beni![]()
Aynen çok haklisin.. benim müdürüm vardı bir tane o anlattı:Çok haklısın düşünmekle kimsenin seni bu düşüncelerinden dolayı yadırgamasına izin verme aynısınıyaşamayan bilemez. İster istemez takıyoruz kafaya.. ama yine insana iyi gelecek olanda kendisi ve iradesi. İlk denememde çok taktm çok suçladım kendimi tamam dedm ben anne olamıcam hiç bi zaman yedim bitrdim ama baktm ki yine bana iyi gelen kendim oldum. Toparladım kendimi ve 2. Denemeye o psikolojiyle gittim transferden sonra düşünmedim hem kendime bişeyler buldum mutlu ettm kendimi.. sen iyi olursan bebeğin iyi olur güzel düşün karamsar olma.. negatif bile olsa pes etme ne kadar çok olumsuzluk ve stres o kadar çok engel oluyo ben onu anladım
En iyisi sen doktorunu değiştir iyi bi araştırma yaparak nerde oturuyosunAynen çok haklisin.. benim müdürüm vardı bir tane o anlattı:
Bir çift varmış 8 sene ugrasmislar bebek için olamamış... Gitmedikleri Dr kalmamis. İki tarafta da hiç bir sorun olmamasına rağmen çiftin çocukları olmuyormuş. Dr un bı tanesi her tedavisiyi uygulamış çatlatma aşılama falan yok. Stres yapmayin olur demiş Dr ama bizler oylemiyiz neden neden diyip duruyoruz işte. En sonunda Dr sizin hiç bir zaman çocuğunuz olmayacak hayatı ona göre yaşayın. Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın manası yok demiş. Çift yıkılmış tabi...( Dr bunu bilerek söylemiş) takip eden ay bayan hamile kalmış...Stres sıkıntı çok ama çok etkiliyor vucuutta herşeyi... Ben tedavi gördüğüm hastaneye gittiğimde gideceğime bin pişman oldum. Ya en basitinden iğne yazio adam piyasa yok.. tmm kimse bulamio ama muadilini yazabilir veya temin edebilir ( ki temin ettiler) adama Msj atıyorum hocam iğneyi bulamadım vs diye mesai saati dışındayım dio. Paraya geldim cırt fiye çekmeyi biliolar fazlasıyla hemde. Ya o kadar sinirliyim o kadar gerginim anlatamam. Büyük ihtimalle onlar embriyolari unuttular.. şaibeli konuşuyorlar kimi arasam çünkü. En son dayanamadım inşallah embriyoyu da unutmamissinizdir transfer zamanı dedim. Adamlar lay lay lom iş yapiolar
Muğla daEn iyisi sen doktorunu değiştir iyi bi araştırma yaparak nerde oturuyosun
Anladım canım dediğim gibi kendini yıpratma.. eğer negatif bile olsa sonuç kendini topla ve içinin rahat edebilceği bi hastaneye git.. belli olmaz belkide hamilesin iyi düşünelim iyi haberler alalım inşallahMuğla da![]()
Amin inşallah. Bu ilk ve son denemem bu süreç bile beni mahvetti.Anladım canım dediğim gibi kendini yıpratma.. eğer negatif bile olsa sonuç kendini topla ve içinin rahat edebilceği bi hastaneye git.. belli olmaz belkide hamilesin iyi düşünelim iyi haberler alalım inşallah![]()
Üzme kendini ümitli olAmin inşallah. Bu ilk ve son denemem bu süreç bile beni mahvetti.![]()