- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
İnşallah.. Ilk bır ay stres yapmadım ama suan insan bı noluyo dıo yanı. Kısmet bakalım beklıosStres yapma gerçekten normalde de stres adet geciktirmiyor mu inanki ben eşimle o ay gebelik planı yaptigimda adetim artık damla damla gelirdi çünkü o ay hamilelik stresine giriyorum ve gerçekten de böyleydi ne zaman ki kafamdan attım adetim hep düzenlidi Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur geç olsun güç olmasın inşallah sen de hayırlısıyla atlatırsın bu süreci
Merhabalar yarım doz nasıl yapıldı doz göstergesi yok çünkü iğnede yarın yapmam lazım aklıma takıldıMerhaba 5.gun dondurulmuş iki embriyo transferi oldum transferin 3.gun yarım doz ovitrelle yapıldı ne için diye sorduğumda tutunmayı desteklemek amaçlı denmişti 9.gunde kanda pozitif gördük çok şükür doğal siklus ile transferde bu şekilde iğne yapılıyor faydası olduğunu düşünüyorum
İğne şuan elimde olmadığı için bakamıyorum ama üzerinde sayılar vardı diye hatırlıyorum ben kendi tüp bebek hemşireme yaptırmıştım kendim yapmadımMerhabalar yarım doz nasıl yapıldı doz göstergesi yok çünkü iğnede yarın yapmam lazım aklıma takıldı
Benim ikinci betam düşük çıktı adet görmeyi bekliyorum ama bende olamadım henüzRabbım bır agrıda sağlıkla sıhhatle kavustursun ins. Bı adet görebilsem... Bende kontrole gıdıcem de... Goremedım işte
Doktor bana iğnenin yarısını göz kararı belirleyip vurun demişti öyle de yaptım kaçıncı gün vuruluyorsunuz bana yalancı pozitiflik verdi deMerhabalar yarım doz nasıl yapıldı doz göstergesi yok çünkü iğnede yarın yapmam lazım aklıma takıldı
Aynen 12. Gün 0.100 cıkmıstıBenim ikinci betam düşük çıktı adet görmeyi bekliyorum ama bende olamadım henüzsen nasıl anlamıştın seninde mi beyan sonradan düşmüştü
Doktor bana iğnenin yarısını göz kararı belirleyip vurun demişti öyle de yaptım kaçıncı gün vuruluyorsunuz bana yalancı pozitiflik verdi de
Bende 46 çıkmıştıAynen 12. Gün 0.100 cıkmıstı
Bnm 3 . Gebeliğim 12.5 ıken pozıtıf demişti dr umBende 46 çıkmıştıama 100den düşük olduğu için yinede pozitif bakmadı doktor
Ben kanama görmeye başladım çok yoğun değil ama bakalım kontrole gidince belli olacakBnm 3 . Gebeliğim 12.5 ıken pozıtıf demişti dr um
Merhabalar. Yanlış anlamadıysam size de transfer sonrası ovitrelle yaptılar değil mi?bana da göz kararı üçe böl ayın 25, 28, 31 inde vur dediler. Bir gün sonrası da test günüm. Sizin ilk kan sonucunuz kaç çıktı ve bu süreçte idrar testi yaptınız mı ovitreleden sonra. Ovitrelleden sonra kaset testte hayalet çizgi gördüm. O da iğnenin payı diye ağlamaktan içim dışıma çıktıAma benimde kafama takılan neden transferden sonra bebeğin tutunma aşamalarında olmaması testten bir gün önce yarım doz vurulmak garip geldi sonuçta zaten varsa var yoksa yok şuan bu iğne yarın mı bebeğin tutunmasına yardımcı olacak anlamadım yarın vurulup pazar test vericem.
Merhaba evet doğru anlamışsınız ben test günümden bir gün önce yaptım ama ikiye bölüp yarısını vurdum kandan önce hiç idrar testi yapmamıştım test günü kanda 100 lü değerler çıktı tamam oldu dedim ama konu kafamı karıştırdı biraz araştırınca etkisi varmış testi tekrar yapmam gerekiyordu 2 gün sonra tekrar yaptım değerim düşmüştü 40 lı değerlere doktora söyledim katlanması gereken değer düşünce hemen ilaçlarımı kestik adet olmayı beklerken bende bu sürede kaset test yaptım acaba pozitiflik devam ediyor mu diye çünkü iğnenin etkisi on gün sürüyor muş ama biz yarısını vurduğumuz için hani on günlük bir değer olmaz iki gün de kasette pozitif gördüm sonra adet oldu. Zaten adet olduğumda ağrı çok yoktu ama afedersiniz böyle adet pıhtısından çok farklı şekilde adet oldum beyaz et gibi felan şeyler geldi yoğun bi kanamam olmuştu anlayacağınız tutunmuş ama düşmüştü iğne zaten 10 20 kadar yükseltiyormuş ilk değerinin 100 olması kadar yükseltmezdi dedi doktorum ama yinede yalancı pozitiflik veriyorMerhabalar. Yanlış anlamadıysam size de transfer sonrası ovitrelle yaptılar değil mi?bana da göz kararı üçe böl ayın 25, 28, 31 inde vur dediler. Bir gün sonrası da test günüm. Sizin ilk kan sonucunuz kaç çıktı ve bu süreçte idrar testi yaptınız mı ovitreleden sonra. Ovitrelleden sonra kaset testte hayalet çizgi gördüm. O da iğnenin payı diye ağlamaktan içim dışıma çıktı
Cevap verdiğiniz için teşekkürler, rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsinMerhaba evet doğru anlamışsınız ben test günümden bir gün önce yaptım ama ikiye bölüp yarısını vurdum kandan önce hiç idrar testi yapmamıştım test günü kanda 100 lü değerler çıktı tamam oldu dedim ama konu kafamı karıştırdı biraz araştırınca etkisi varmış testi tekrar yapmam gerekiyordu 2 gün sonra tekrar yaptım değerim düşmüştü 40 lı değerlere doktora söyledim katlanması gereken değer düşünce hemen ilaçlarımı kestik adet olmayı beklerken bende bu sürede kaset test yaptım acaba pozitiflik devam ediyor mu diye çünkü iğnenin etkisi on gün sürüyor muş ama biz yarısını vurduğumuz için hani on günlük bir değer olmaz iki gün de kasette pozitif gördüm sonra adet oldu. Zaten adet olduğumda ağrı çok yoktu ama afedersiniz böyle adet pıhtısından çok farklı şekilde adet oldum beyaz et gibi felan şeyler geldi yoğun bi kanamam olmuştu anlayacağınız tutunmuş ama düşmüştü iğne zaten 10 20 kadar yükseltiyormuş ilk değerinin 100 olması kadar yükseltmezdi dedi doktorum ama yinede yalancı pozitiflik veriyor
Sizde durum nedir zaten tüp bebekde kandan önce doktorlar kaset testleri pek önermiyor evet doğru çıkan arkadaşlar oluyor ama yinede en net sonucu kan veriyor sakın psikolojinizi bozmayın derim bu aşamalar gerçekten çok önemli çünküCevap verdiğiniz için teşekkürler, rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin
Bu gün test verdim 51 çıktı bakalım katlanmasını bekliycem iki gün sonra yinele dedilerSizde durum nedir zaten tüp bebekde kandan önce doktorlar kaset testleri pek önermiyor evet doğru çıkan arkadaşlar oluyor ama yinede en net sonucu kan veriyor sakın psikolojinizi bozmayın derim bu aşamalar gerçekten çok önemli çünkü
İnşallah güzel sonuçlar alırsın mutlaka beni de bilgilendir olur mu çünkü bu iğneği kullanan çok fazla kişi göremedim umarım sizde etkisi güzel olurBu gün test verdim 51 çıktı bakalım katlanmasını bekliycem iki gün sonra yinele dediler
Merhabalar ilk değerim 51 di şimdi 25 oldu ilaçları bırak dediler olmadı yani neden nasıl bilmiyorum doktorum da şansıma yurtdışına gitmiş. Hayırlısıİnşallah güzel sonuçlar alırsın mutlaka beni de bilgilendir olur mu çünkü bu iğneği kullanan çok fazla kişi göremedim umarım sizde etkisi güzel olur
Hayırlısı olsun canım vardır bundada bi hayır napalım demekki bizim için daha zamanı var en azından tutunuyor onu biliyoruz rabbim inşallah aratmasın en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereMerhabalar ilk değerim 51 di şimdi 25 oldu ilaçları bırak dediler olmadı yani neden nasıl bilmiyorum doktorum da şansıma yurtdışına gitmiş. Hayırlısı
Doktorum yurtdışına gitmiş bilmiyorum ki hiç bundan sonra neler olacak hakkımızda hayırlsııHayırlısı olsun canım vardır bundada bi hayır napalım demekki bizim için daha zamanı var en azından tutunuyor onu biliyoruz rabbim inşallah aratmasın en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereikinci transferin ne zaman yada düşünüyor musun.
Doktorun yerine ilgilenecek birisi yok mu nerede tedavi görüyorsunDoktorum yurtdışına gitmiş bilmiyorum ki hiç bundan sonra neler olacak hakkımızda hayırlsıı
Fertijin istanbuldayım. Başka doktor sonucuma bakmış hemşire hattından hemşireyle iletişim kuruyoruz. Hemşire doktordan bilgi alıp bize dönüyor. Bizde böyle, doktoruyla birebir iletişimde olanlara hayranım djdjDoktorun yerine ilgilenecek birisi yok mu nerede tedavi görüyorsun
Seval hanım mı doktorunuzFertijin istanbuldayım. Başka doktor sonucuma bakmış hemşire hattından hemşireyle iletişim kuruyoruz. Hemşire doktordan bilgi alıp bize dönüyor. Bizde böyle, doktoruyla birebir iletişimde olanlara hayranım djdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?