Transfer sonrası pozitif görenler ağrılarınız nelerdi !!!

Daha pozitif görmedim transferin 4. Günündeyim bel ve kasık ağrım var hayırlısı inşallah olur

Insallah bende salı günü oldum transfer yanma üşüme oluyor bendede kasik agrsi üşütme gibi bazen insallah guzel sonuclar aliriz

Dinlendinizmi devamli o surecte hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah. Dinlendim ev işi hiç yapmadım ama yürüdüm. İkinci gün sahile çıktım babamla otura otura yürüdük. Sonrasında da evde yürüyüşler yaptım. Kahvaltıları hazırladım. Süpürge hala yapmıyorum. Teyzem annem yardımcı oluyor. Yemek yapıyorum ama eğilmemeye çalışıyorum

Insallah bende salı günü oldum transfer yanma üşüme oluyor bendede kasik agrsi üşütme gibi bazen insallah guzel sonuclar aliriz
Bende de tersi ayaklarim normalde soğuktur sıcak basması oluyor transferimin ilk günu saazsak 7 ci günu ilk 4 gün kasık ağrısı hafif batma ama şimdi azcik göğüs sizlamasi hariç hiç bir belirti yok 2 ci tüp bebek denemesi

MERABA ben yeni olumlu sonuç aldım inşallah darısı başınıza olur.Ben 2 gün dinlendim sonra işim masa başı olduğu için işe başladım.Ev işide yaptım ara ara -.5. gün evi süpürdüm sonra kahve leke geldi çok az hiç ağrım olmadı.8. gün haifi kanamm oldu acile gitiim korkarak pozitifi gördük çok şükür.Gece batmalar oldu onun dışında çok az bel ağrım.tabi herkeste farklı olur bence belirtiler.

Hayırlı olsun.insallah isteyen herkese nasip olur

Ben sadece bel ağrısı yaşadım. Bir de 3. Gün karnımın alt kısmında pıtırtı hissetti

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ben dayanamayıp test yaptım evde biri silik çift çıktı sonra tek çizgi erken gebelik testi yapayım diyorum yarın transfer hariç bugün 7 ci günüm ne dersin sen yaptinmi

Merhabalar öncelikle inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız . Sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz inşallah benim bugün transferimin 17. günü , 6. Günü hemşirelerimi dinlemedim gidip idrar testi aldım orada silik bir çizgi gördüm ama yine de kimseye söylemedim , 9. Gün beta verdim 110 çıktı 12. Gün 511 çıktı. Bu süreçte bel ve kasık ağrılarım oldu . Çok şükür aşırı şiddetli değil ama şuanda da ara ara kasık ağrılarım oluyor , kendim hemşireyim ve çok yoğun çalışıyordum o yüzden rapor aldım ilk 3-4 gün çok dikkat ettim açıkcası hep uzandım 1 saat uzanıp 15-20 dakika yürüyüş yaptım, bol bol avakado yiyorum normalde hiç yemiyordum , havuç suyu ve çiğ kabak çekirdeği embriyonun tutunmasında yardımcı rol alıyormuş sizin de bilginiz olsun. Tabi yine hekimlerinize danışıp tüketin isterseniz ben zararı olacağını düşünmediğim için havuç suyu da içtim avakado da tüketiyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahh en tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun biz de annelik duygusunu yaşayalım

Bana içebilirsin demişlerdi bende korkuyorum ama bi yanımda yapmak istiyor
Iciyrm ben kabiz olduğum için korkuyrm :) benim 3.gun embriyosu cuma felan çıkar gibi geliyor çünkü 14 günü doktor yinede sen 15 de yap dedi ins dayanırım ikiz doğuran ark var 2 gün once idrar testi yapiyor negatif cikiyor sigara kahve içiyor görünce sonucu :) 2 gun sonra sonra kanda cikinca gününde ikiz :)

İdrarda hiç çıkmıyor direk kan verin bence

İnşallah bizde görürüz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…