Transfer sonrası pozitif ilk beta hcg değeriniz kaçtı?

Aysenur6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
113
79
28
26
Kızlar pozitif gördüm ama 13.52 çıktı değerim sizce çok mu düşük yarın tekrardan kan vericem biraz endişeliyim açıkçası

kacıncı gun embrıyosun kacıncı gun baktırdın onu da yaz da arkadaslar ornek versınler :)

Kızlar pozitif gördüm ama 13.52 çıktı değerim sizce çok mu düşük yarın tekrardan kan vericem biraz endişeliyim açıkçası
Benimde 9.gun pazartesi kan sonucum 213 çıktı bugun verdim 215 çıktı doktorumla görüştüm yarın yine ver dedi kafam çok karışık böyle bı durumla karşılaşan var mı acaba bana bu konuda yardımcı olacak birisi

Açıkçası benimde pek bilgim yok umarım sağlıklı artışın olur bu sefer
Doktorum değerin gayet normal olduğunu endişe etmemem gerektiğini testi tekrarlayıp artışa bakmamız gerektiğini önemli olanın düzenli bir şekilde artması olduğunu söyledi

Benim 6. gun 26 8. Gun 55 11. Gun sabah erken saatlerde 127 cikti erken verdim kani
5. gun embriyosu
Onemli olan rakam degil duzgun artis , insallah guzelce artar degeriniz

Baska bı yerde 6 ile başlayıp sağlıklı şekilde ilerleyeni bile gördüm başka dusuk olup sağlıklı ilerleyen de cok. Onemli olan duzenli artış olması. Benim de düşük. Hemşire erken öğrenmeniz bu açıdan kötü oluyor. Strese giriyorsunuz dedi

3. Gün embriyosu dün 11. Gün beta 7.9 test günü yarın gerçekten aklım başımda değil pişman oldum verdiğime kan erken gebelik testinde çıkmıyor

3. Gün embriyosu dün 11. Gün beta 7.9 test günü yarın gerçekten aklım başımda değil pişman oldum verdiğime kan erken gebelik testinde çıkmıyor
Canım benimde ilk 13.52 bugün yine verdim 21.55 çıktı doktorum tam 2 katı olmamış ama idare eder pazartesi bi daha ver dedi olumsuz birşey söylemedi açıkçası

Canım benimde ilk 13.52 bugün yine verdim 21.55 çıktı doktorum tam 2 katı olmamış ama idare eder pazartesi bi daha ver dedi olumsuz birşey söylemedi açıkçası
Bende yarın vericem inşallah artış olmuştur sağlıkla gelsin miniğin burası olmasa bu vakit hiç geçmeyecek insan kendinden bi şeyler arıyor sürekli sabah erkenden gidip vericem kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…