Benimde 9.gun pazartesi kan sonucum 213 çıktı bugun verdim 215 çıktı doktorumla görüştüm yarın yine ver dedi kafam çok karışık böyle bı durumla karşılaşan var mı acaba bana bu konuda yardımcı olacak birisiKızlar pozitif gördüm ama 13.52 çıktı değerim sizce çok mu düşük yarın tekrardan kan vericem biraz endişeliyim açıkçası
5. Gün embriyosu 10. Gün test yaptırdımkacıncı gun embrıyosun kacıncı gun baktırdın onu da yaz da arkadaslar ornek versınler :)
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah9. Gün 94 ile öğrendim
Açıkçası benimde pek bilgim yok umarım sağlıklı artışın olur bu seferBenimde 9.gun pazartesi kan sonucum 213 çıktı bugun verdim 215 çıktı doktorumla görüştüm yarın yine ver dedi kafam çok karışık böyle bı durumla karşılaşan var mı acaba bana bu konuda yardımcı olacak birisi
doktorunuz sonucunuzu nasıl yorumladı5. Gün embriyosu 10. Gün test yaptırdım
Normal dedi önemli olan düzenli artış olması dedi umarım sağlıklıdır ve herşey yolunda gider sağlıklı kucağıma alabilirimdoktorunuz sonucunuzu nasıl yorumladı
Insallah hayırlı olsunNormal dedi önemli olan düzenli artış olması dedi umarım sağlıklıdır ve herşey yolunda gider sağlıklı kucağıma alabilirim
5. Gün emriyosu donmus 12. Gün 467diKızlar pozitif gördüm ama 13.52 çıktı değerim sizce çok mu düşük yarın tekrardan kan vericem biraz endişeliyim açıkçası
Amiiinnnn inşallahMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım benimde ilk 13.52 bugün yine verdim 21.55 çıktı doktorum tam 2 katı olmamış ama idare eder pazartesi bi daha ver dedi olumsuz birşey söylemedi açıkçası3. Gün embriyosu dün 11. Gün beta 7.9test günü yarın gerçekten aklım başımda değil pişman oldum verdiğime kan erken gebelik testinde çıkmıyor
Bende yarın vericem inşallah artış olmuşturCanım benimde ilk 13.52 bugün yine verdim 21.55 çıktı doktorum tam 2 katı olmamış ama idare eder pazartesi bi daha ver dedi olumsuz birşey söylemedi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?