Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım selam , ben de istedi doktorum ama çoğu kişinin bilgisi yok. Merak ettim, sen ne yaptın? Sonucun kaç çıktı ya da kaç çıkması gerekiyor?Merhaba kızlar, 27 haziranda transfer oldum doktorum 2 haziranda progesteron testi yaptırmamı istedi.
Sizler de transfer sonrası bu testi yaptırdınız mı? yada konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Canım sonucum 165 çıktı. Doktoruma gönderdim istenilen düzeyde iğnelere devam etmemi söylemişti.Canım selam , ben de istedi doktorum ama çoğu kişinin bilgisi yok. Merak ettim, sen ne yaptın? Sonucun kaç çıktı ya da kaç çıkması gerekiyor?
üzüldüm canım , emek veriyoruz o kadar ama olmayınca olmuyo maalesef. Güzel şeyler vakit alır derler vakti değilmiş. Umarım en kısa sürede dilediğin gibi olur. Hangi merkezdeydin ? Progesteron hakkındaki cevabın için teşekkürler ayrıcamalesef tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı.
Evet canım benim transferin 2. Günü. Benim de 2 denemem ama 3. Transferim. İlk denemeden dondurulmuşlarla 2 kere oldum ama negatif oldu .Dediğin gibi yaşamayan bilemez geçirdiğimiz süreçleri. Bazen unutup bişey yapıyorum sonra içim içimi yiyo acaba bişey olmuş mudur diye. Ne zorluklardan geçtiğimizi bildiğimiz için ufacık bişey bile tedirgin ediyor. Hakkımızda hayırlısıcanım bu ikinci denememdi Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Yaşamayan bilmez gerçekten hem maddi hem manevi yoruluyoruz. İlk denememi acıbadem'de ikincisini medicalparkta yaptım canım. Senin transferin gerçekleşti sanırım.
İnşallah bebişin tutunur pozitif sonuç alırsın canım tedirgin olma hiç çünkü ben ilk üç gün çok dikkat ettim yine olmadı. Nasibinde varsa hertürlü olur. Kafana bunları hiç takma. sen nerde tedavi görüyorsun?Evet canım benim transferin 2. Günü. Benim de 2 denemem ama 3. Transferim. İlk denemeden dondurulmuşlarla 2 kere oldum ama negatif oldu .Dediğin gibi yaşamayan bilemez geçirdiğimiz süreçleri. Bazen unutup bişey yapıyorum sonra içim içimi yiyo acaba bişey olmuş mudur diye. Ne zorluklardan geçtiğimizi bildiğimiz için ufacık bişey bile tedirgin ediyor. Hakkımızda hayırlısı![]()
Çok teşekkür ederim cnm , hep dua ediyorum inan tüm dileyenler içinİnşallah bebişin tutunur pozitif sonuç alırsın canım tedirgin olma hiç çünkü ben ilk üç gün çok dikkat ettim yine olmadı. Nasibinde varsa hertürlü olur. Kafana bunları hiç takma. sen nerde tedavi görüyorsun?
Bak kader bizi birleştirdi. bende Ulun hocamın hastasıyımÇok teşekkür ederim cnm , hep dua ediyorum inan tüm dileyenler içinBen ulun uluğ’da tedavi görüyorum istanbul anadolu yakası, çiftehavuzlarda kliniği