Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
regl devam edip hcg yükselme durumu yaşayan arkadaş var mı içinizde,
kaç gündüür bu nasıl bir durumdur diye düşünmekten huzursuzluk yaşıyorum..
varmısın yokmusun??????
9.gün hcg 12
11.gün hcg 21
15.gün hcg 130 çıktı
bu bir hamilelik midir..
okuyan arkadaşlar bu gibi durumlarla alakalı bilgi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
lütfen okuyup geçmeyin
9.gün hcg 12
11.gün hcg 21
15.gün hcg 130 çıktı
bu bir hamilelik midir..
okuyan arkadaşlar bu gibi durumlarla alakalı bilgi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
lütfen okuyup geçmeyin
canım normal adet olup hamile olan duydum topiklerin birinde ama topiğin ismini hatırlamıyorum, hemen doktoruna koş o ilgilenmiyorsa başka doktora git, hamilesin değer yükseliyor kanamanın neden olduğunu bulsunlar, boş gebelik mi, dış gebelik mi, normal gebelik mi bunun üstünde dur, belki sağlıklı bir gebeliktir neden riske atıyorsun?
9.gün hcg 12
11.gün hcg 21
15.gün hcg 130 çıktı
bu bir hamilelik midir..
lütfen okuyup geçmeyin
çok teşekkür ederim arkadaşlar..umarım sağlıklı gebeliktir..hala değer baktırıyorum..bi sıkıntı göürünmüyor gibi..kasık ağrısı, sancı filan...::)))
darısı diğer arkadaşlara, hayırlısı olur umarım
çok teşekkür ederim arkadaşlar..umarım sağlıklı gebeliktir..hala değer baktırıyorum..bi sıkıntı göürünmüyor gibi..kasık ağrısı, sancı filan...::)))
darısı diğer arkadaşlara, hayırlısı olur umarım
ne de güzel konuşmuşsun umarım sen haklısındır..
ama dr um bugün sağlıklı gebelik için çok sınırdasın dedi..moralim sıfırlandı..
içimde olup bitenler ne acaba???
yarın hcg baktırıyorum..