Transfer Sonrası Regl Sancıları

aetos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
230
160
53
43
Hanımlar herkese merhaba
2. Tüp bebek transferim gerçekleşti. Ptesi tahlil günüm. 2 gündür regl olacakmışım gibi sancılarım oluyor. Biraz keyfim kaçtı açıkçası. Böyle olup pozitif gören var mı içinizde?

Var. İnsallah tutunma belirtileridir. Tabi dondurulmuş transfer ile taze transfer farklı olabiliyor. Tazede iğneler ilaçlar v.s kullanıldığı için onlarda regl gibi ağrı yapabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dilerim pozitif sonuç alırsınız 🌺🌺

Var. İnsallah tutunma belirtileridir. Tabi dondurulmuş transfer ile taze transfer farklı olabiliyor. Tazede iğneler ilaçlar v.s kullanıldığı için onlarda regl gibi ağrı yapabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dilerim pozitif sonuç alırsınız 🌺🌺
Taze transfer ama yumurta dondurmustum esim yurt dışında diye. Gelince dollendi tekrar dondurmadik taze transfer oldum. Yani yumurta büyütme catlatma iğnesi falan hic vurulmadim

Benim transferden wonra adet olacakmisim gibi agrim olmuştu birde aşırı bel ağrısı hemde aşırı

Hanımlar herkese merhaba
2. Tüp bebek transferim gerçekleşti. Ptesi tahlil günüm. 2 gündür regl olacakmışım gibi sancılarım oluyor. Biraz keyfim kaçtı açıkçası. Böyle olup pozitif gören var mı içinizde?
Benim transferden sonra sancı başladı test günüme kadar da hiç geçmedi hatta sonrasında da devam etti. Adet olacağımı zannettiğim için erkenden evde test yapmıştım.
İnşaallah sizin de pozitiftir 😊

Merhaba ,
2 adet 3.gün embriyosu transferi oldum. Bugün 5.gün biraz hareket edince belim ağrıyor. Regli olacakmış gibi yogun karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum.Transferden sonra bel ağrısı yaşayıp pozitif olan yada olmayan var mı ? Progestan bel ağrısı yapar mı ? Çatlatma iğnesini 9 gün öce oldum. En erken ne zaman test yapsam çıkar acaba.

Merhaba ,
2 adet 3.gün embriyosu transferi oldum. Bugün 5.gün biraz hareket edince belim ağrıyor. Regli olacakmış gibi yogun karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum.Transferden sonra bel ağrısı yaşayıp pozitif olan yada olmayan var mı ? Progestan bel ağrısı yapar mı ? Çatlatma iğnesini 9 gün öce oldum. En erken ne zaman test yapsam çıkar acaba.
Merhaba test yaptınız mı ?

İdrar testinde

2 gündür silik cizgi çıkıyordu.Birsz önce kan sonucunu aldım 16.22 çıktı.transferden sonraki 7.gundeyim iğne etkisi değildir insallah
MaşaAllah canım kalmaz artık iğne etkisi. Benim transfer sonrası 3. Günüm. Karnımda adet sancısı gibi ağrılar var kasıklarımda iğne batması var. Korkuyorum biraz ara ara da belime ağrı giriyor

Allah razı olsun inşallah öyledir.Benimde 2.gunden beri regli ağrısı gibi karın ve bel ağrisi bir de kasık agrisi vardı ve dün biraz hafifledi.2 gündür de göğüs ağrısı olmaya başladı.
MaşaAllah canım kalmaz artık iğne etkisi. Benim transfer sonrası 3. Günüm. Karnımda adet sancısı gibi ağrılar var kasıklarımda iğne batması var. Korkuyorum biraz ara ara da belime ağrı giriyor

Göğüs ağrısı sanırım ilaçlardan oluyor bende baştan beri var. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah canım 🌹💕

Back
X