Seninde vat gibi duruyor canım ama varsa elinde bugün yine yapabilirsin koyulaşmasına bakarsınHayırlı olsun canıminşallah sağlıkla ilerler.
Benimde bugün 6 günüm dün ve bugün yaptım emin olamadım. 5.gün embriyosu çatlatma iğnesi üstünden 14 gün geçti
Çatlatma iğnesi kaçtane vurunmuştınuzHayırlı olsun canıminşallah sağlıkla ilerler.
Benimde bugün 6 günüm dün ve bugün yaptım emin olamadım. 5.gün embriyosu çatlatma iğnesi üstünden 14 gün geçti
Birtane vurulmuştumÇatlatma iğnesi kaçtane vurunmuştınuz
Kaçıncı günde etkisi gidiyor acaba test yapmak içinnBirtane vurulmuştum
Anlacımmvanm bn ikitane vurunmuştım farkı olurmu acabaBildiğim kadarıyla bir hafta en geç on gün ama. Tabi herkeste farklıdır bünye olarak ama
Siz ne zaman vuruldunuz ? Transfer olduğunuz mu kaçınca günü ?Anlacımmvanm bn ikitane vurunmuştım farkı olurmu acaba
Şubat 20 de iki tane vurundum canımm perşembe günü yani 27 şubat transferm olduuSiz ne zaman vuruldunuz ? Transfer olduğunuz mu kaçınca günü ?
Canımm çok yeni senin inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınŞubat 20 de iki tane vurundum canımm perşembe günü yani 27 şubat transferm oldu
Aynen canm bu aşamaya gelmiş olmak bile güzeldii inşallh pozitifide görürüm hayrlısı ilee ovitirelleninde süresi varmış ya 8 gün mü 14 gün mü pozitif verşyor çözemedmCanımm çok yeni senin inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın8. Gün falan yap istersen ama seni etkilemeyecekse tabi ilaçları falan bırakmadan. Tabi iyi değil aslında erken test yapmak ama sabretmek zor tabi hepimiz bu yoldan geçiyoruz :)
Evet canım pozitif veriyor en 10/12 gün falan, bide sen iki doz dediğin için bemde emin olamadım çünkü ben bi doz vuruldum 10subatta, 17sinde transfer oldum. 24nde ilk testi yapmıştım yani 14 dün geçmişti benim iğne vurulalı çok çok silikti ki 5.gün embriyosuAynen canm bu aşamaya gelmiş olmak bile güzeldii inşallh pozitifide görürüm hayrlısı ilee ovitirelleninde süresi varmış ya 8 gün mü 14 gün mü pozitif verşyor çözemedm
Sonrası negatifemi döndü canm bende emin olamadım ama bana transferden sonra 11. Güne test tarihi verdiler erken yapmam saçma ozaman dimi kaset test için onun etkisi olarak peki 8. Gün direk kan versem ovitirelle kanda ne kadar yüksek çıkarabişiyor acsbaEvet canım pozitif veriyor en 10/12 gün falan, bide sen iki doz dediğin için bemde emin olamadım çünkü ben bi doz vuruldum 10subatta, 17sinde transfer oldum. 24nde ilk testi yapmıştım yani 14 dün geçmişti benim iğne vurulalı çok çok silikti ki 5.gün embriyosu
Yok negatife hiç dönmedi hep silik devam etti. 12.gün kan verdim. Kaset test değil de erken gebelik testi yapmıştım. Kasette çıkmayabiliyor ya. Yani dediğin gibi seni etkilemeyecekse sonuçSonrası negatifemi döndü canm bende emin olamadım ama bana transferden sonra 11. Güne test tarihi verdiler erken yapmam saçma ozaman dimi kaset test için onun etkisi olarak peki 8. Gün direk kan versem ovitirelle kanda ne kadar yüksek çıkarabişiyor acsba
İlaçlarımı bırakmam canm ama etkilenir miyim bilemiyorumYok negatife hiç dönmedi hep silik devam etti. 12.gün kan verdim. Kaset test değil de erken gebelik testi yapmıştım. Kasette çıkmayabiliyor ya. Yani dediğin gibi seni etkilemeyecekse sonuçkanda ne oluyor ne kadar yüksek çıkıyor hiç bilmiyorum canım İnan Yalnış bisey demek istemem sana. Arkadaşım test yapmıştı negatifti 3 gün sonra pozitif oldu mesela şuan gayet de iyi ilerliyor öyle düşün. Negatif oldu diye ilaçları hiç bırakmadı mesela moralini de bozmadı hiç. Sen etkilenirim ben dersen test gününü bekle canım
Neysem bakalım dayanabildüğim kadar sabır edicemm.. bugün ovitirelle vurunmamın 10. Günüo zaman gitmeden test yapmak istersen yap canım ama iki çatlatma vurulduğun için çok erken iğnenin etkisi illa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?