Transfer sonrası sıvı akıntı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi NazC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
43
merhaba kızlar, cuma günü transferim oldu ve şehir dışında oldu hastanede 2 saat yattım ve hastaneye yakın bir otelde dün kaldık bu gün yolculuk yaptık dr olur dedi ama içim içimi yiyor keşke yine kalsamıydık ama dönmeye de biraz mecburduk dün azdı ama bu gün baya bi sıvı yani su gibi renksiz akıntım oldu çamaşırım baya ıslanmıştı sizdede böyle bir akıntı oldu mu çok endişeliyim

benim yarın yumurta toplama işlemim var canım. anlatır mısın biraz nasıl?? korkuyorum çok

benim yarın yumurta toplama işlemim var canım. anlatır mısın biraz nasıl?? korkuyorum çok
Canım emin ol korkacak hiç bir şey Yok , anestezi oluyorsun zaten ben sonrasında da ağrı hissetmedim çok hafif adet ağrısı gibi ertesi gün işe gittim ne toplama ne transfer hiç zor ve korkulacak bir şey Yok bana İnan tek zor olanı transferden sonra ki bekleme süresi sadece psikolojik zorluğu var tüp bebeğin ağrılı bir durumu yok sadece tavsiyem strese girme bu kolay değil yaşıyorum bende ama bazı insanlar daha güçlüdür, hayırlısı olsun canım inşallah hepimize nasip olur

amin canım benim inşallah. ben çok korkuttular çok zorlu bi süreç filan diye tabiki psikolojik olarak zor hepimiz olacak mı olmayacak mı diye bekleyip duruyoruz. hsg de canım çok yanmıştı o yüzden çok korkuyorum. bir kere aşılama yapıldı.

inşallah seninde sonuç olumlu olur sende korkma canım doktoruna bi sor sıvı benden hep geliyo zaten iğnelerden filan sanırım.

Ev
evet canım hsg çok zordu onu her tüp bebek yapan yapmıyor onun dışında hiç korkma teselli olsun vs diye demiyorum ben çok korkak biriyim normalde vallahi hiç zorlanmadım Yok ya insanların dediği fiziksel acı değildir hem psikoloji hem o kadar hormon alıyor vücut . Sen kafanı rahat tut fiziksel en zoru yaşamışsın bundan sonrası kolay

Sağolasın canım ya rahatlattın beni biraz birazdan gidicez hastaneye hala korkuyorum tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…