Offffff kana bile geçmeyen hormon idrara nasıl geçsinKızlar şimdi tekrar bi test alıp yaptım negatif çıktı 3.gün embriyosu 6.gün bugün
Ben geçer sandımOffffff kana bile geçmeyen hormon idrara nasıl geçsin
Benim arkadaşımın ikiz olmasına rağmen idrarda 9.gününde mi ne çıkmıştı.öncesinde yok diye ağlıyordu.tabiki daha erken idrarda çıkanlarda olabilir.ama herkesin durumu farklı.inşallah Allah nasip etsin arkadaşımBen geçer sandım
Gerçekten mi canım umut oldu bana bu sözlerinBenim arkadaşımın ikiz olmasına rağmen idrarda 9.gününde mi ne çıkmıştı.öncesinde yok diye ağlıyordu.tabiki daha erken idrarda çıkanlarda olabilir.ama herkesin durumu farklı.inşallah Allah nasip etsin arkadaşım
Valla 11.gün 600lü mü ne bir değeri vardı ama nasıl olduysa 9.güne kadar negatifti idrarda.inşallah Allah yüzünü güldürür canım.hayırlısı olsunGerçekten mi canım umut oldu bana bu sözlerin
Ya nasıl birden 600 e yukseliyor ben bu işi gerçekten anlamadımValla 11.gün 600lü mü ne bir değeri vardı ama nasıl olduysa 9.güne kadar negatifti idrarda.inşallah Allah yüzünü güldürür canım.hayırlısı olsun
Ben de bilemiyorum canım.çok ilginç bir durum.kanda çıkıp hala idrarda pozitifi göremeyenleri okurdum da inanmazdım.öyle veya böyle.Allah dileyen herkese nasip etsinYa nasıl birden 600 e yukseliyor ben bu işi gerçekten anlamadım
Aynen canımBen de bilemiyorum canım.çok ilginç bir durum.kanda çıkıp hala idrarda pozitifi göremeyenleri okurdum da inanmazdım.öyle veya böyle.Allah dileyen herkese nasip etsin
Çok zor geçiyor canım aşırı halsiz yorgun ve mide bulantı hissim var ağzımın tadı yok vs. Ilaç içmekten de sıkıldım senin nasıl?Senin nasıl gidiyor canım ☺
Canım şikayetlenmek istemiyorum aslında ama benim de yorgunluk açısından çok zor geçiyor. O kadar halsizim ki yerimden zor kımıldıyorum. Sürekli hasta oluyorum (nezle) sanırım bağışıklığım düştü. Benim ilaç dozum çok değil mide bulantım da hemen hiç yok. Yalnız progestanı fitil olarak yapıyorum ben de ondan bunaldım. Bir de acaip bir unutkanlık var o kadar saçma şeyleri unutuyorum ki mesela arabanın anahtarını üzerinde bırakıp eve çıkmak gibiÇok zor geçiyor canım aşırı halsiz yorgun ve mide bulantı hissim var ağzımın tadı yok vs. Ilaç içmekten de sıkıldım senin nasıl?
Kizlar hamilelik etiketi koysaniza hani imza mi diyorlarCanım şikayetlenmek istemiyorum aslında ama benim de yorgunluk açısından çok zor geçiyor. O kadar halsizim ki yerimden zor kımıldıyorum. Sürekli hasta oluyorum (nezle) sanırım bağışıklığım düştü. Benim ilaç dozum çok değil mide bulantım da hemen hiç yok. Yalnız progestanı fitil olarak yapıyorum ben de ondan bunaldım. Bir de acaip bir unutkanlık var o kadar saçma şeyleri unutuyorum ki mesela arabanın anahtarını üzerinde bırakıp eve çıkmak gibibir de kasık krampları ve ağrıları var onlara da alıştım artık. 2. Trimester rahat diyorlar o günleri bekliyorum Allah’ın izniyle
Kapsamlı kan tahlili yaptılar mi sana ben kan ve idrar verdim b12 ve d vitaminin çok düşük bi de onlara ilaç verdi daha başlayamadım bunaldim ilaç görmekten yutkunamıyorum artıkCanım şikayetlenmek istemiyorum aslında ama benim de yorgunluk açısından çok zor geçiyor. O kadar halsizim ki yerimden zor kımıldıyorum. Sürekli hasta oluyorum (nezle) sanırım bağışıklığım düştü. Benim ilaç dozum çok değil mide bulantım da hemen hiç yok. Yalnız progestanı fitil olarak yapıyorum ben de ondan bunaldım. Bir de acaip bir unutkanlık var o kadar saçma şeyleri unutuyorum ki mesela arabanın anahtarını üzerinde bırakıp eve çıkmak gibibir de kasık krampları ve ağrıları var onlara da alıştım artık. 2. Trimester rahat diyorlar o günleri bekliyorum Allah’ın izniyle ☺
Cok tesekkur ederım .senın bebegınde hayırlı olsun..Ne kadar sanslisinmasaallah subhanallah. Gozlerim doldu hamilelik imzani gorunce. Bol bol dua et nolur. Hamislerin duasi tez kabul olur. Benim mirac kandilinde kondu. Doktor mirac bebek diye diye koydu. Mirac bebek annesine tutunsun insaallah. Herkesinki tutunsun. Aminnnn Allahumme aminnnn
Benimki gitti canim. Rabbim sana nasip etsin kucagina almayi. Mirac bebek annesine tutunamadiCok tesekkur ederım .senın bebegınde hayırlı olsun..
saglıkla kucagımıza alalım ıns
KuZum sen de bi dur daha bişey Yok yarın olsun hele biBenimki gitti canim. Rabbim sana nasip etsin kucagina almayi. Mirac bebek annesine tutunamadi
Canim ben biliyorum benimki gitti seninkiler tutundu insaallah.KuZum sen de bi dur daha bişey Yok yarın olsun hele bi
Benimki gitti canim. Rabbim sana nasip etsin kucagina almayi. Mirac bebek annesine tutunamadi
Gördün mü gittiğini KuZum bi durCanim ben biliyorum benimki gitti seninkiler tutundu insaallah.
Benin 3. Gun embriyosu 12. Gun test yap dedi ama ben 6. Gunde yaptim tam 6 olmamisti ama yaptim. 0.100 cikti. 7 9 gun once cikmazmis ama bari 1 in ustu cikardi 0.100 saka gibi kufur gibi. Sanki hic tranafer olmamisim. Velhasili gitti yani. Dojtor erken diyor ama beni telaslandirmamak icin soyluyor muhtemelen.çok üzüldüm . Kesinmi doktor ne dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?