Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Tabi insan emeğine üzülüyor her defasında umutlanıyor bu üzücü

Aaaa cok sasirtici. Rabbimin hikmetinden sorgu sual olmuyor. Istedigine veriyor. Cok mucizevi seyler duydum gordum ama bu da bambaskaymis. Demekki nasibimizde yoksa tevekkul edicez. Demesi kolay insanin isyan edesi geliyor ama razi olucaz herseye. Zor olsa da

Kendim deneme yaptığım da ilk denemede hamile kalıyodum düşük yaptığım için tüp bebek yaptırdım yani ne diyeceğimi bilemiyorum
Üzülme demekle geçmiyor biliyorum üç kere tüp bebek yaptırdım bir sene içinde. İlki tuttu kalbi durdu kürtaj oldum. Tek embriyo ile hamile kalmıştım ikinci denemede iki tane koydular ikisi birden tutmadı ki doktorum ikiz olabilir demişti on gün önce üçüncü denemede tuttuğunu dün öğrendim. Ama insan hala tam bi sevinemiyoru
Bu iş bence tamamen Allah’ın işi. İlk tüp bebek denememde tuttu 10 hafta kalbi durdu. Daha sonra yeniden denedik bu sefer iki embriyo ile ki embriyoların ikisi de kaliteliydi doktor ikisini istediğinden emin misin ikiz hamilelik zor demişti. O kadar emindik bu sefer hiç tutunmadı beta hcg 0,20 çıktı. Günlerce kendime gelemedim. Üçüncü denememin sonucunu dün öğrendim pozitif çıktı testim. Ama hala inanamıyorım sevinmeye korkuyorum. Allah hakkımızda en hayırlısını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları versin inşallah. ÜZülme demekle olmuyor en iyi ben biliyorum ama üzülmeyin

Aaa hayir hayir sevin sende hemen sukur secdesine kapan. Bol bol hamd et. Rabbim bu sefer verecek insaallah. Alicaksin kucagina. Ayyy cok sevindim adina yaaaa.....

Bir de kızlar ne kadar etkiledi. Etkiledi mi etkilemedi mi bilmiyorum bile belki siz de yaptırmışsınızdır. Bu sefer tedavi öncesinde rahmime çizik atıldı. Yanlış hatırlamıyorsam rahim içi pH dediler bazılarında farklı oluyormuş bebeği yabancı görüp atmak istiyormuş rahim. Doktor anlattı da tam hatırlamıyorum Rahime çizik atıp kanatılınca dengeleniyormuş tutma ihtimalini arttırır demişti doktor. Her şeyi denedik bunu da yaptırtalım dedik onun etkisi de olabilir bi kişi de daha duydum bunu.
Bir de embriyo Rahime yapışsın diye embriyo glue diye bişey varmış onu da yaptrıdık. Belki hiç birisi etkili değil belki etkili bilmiyorum. Bi umudun peşinde gidiyoruz işte. Bunlar mı işe yaradı yoksa zaten rabbim verecek miydi bilmiyorum. Her şey bir vesile inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder. Hayırlı ömürlü evlatlar verir.

Kizlar bu kese gorme olayi ne zaman netlesiyor. Mesela ben bugun transferin 18. Gunundeyim. Bana 10 gun sonra gel dedi. Gec degil mi. Yoksa yine mi bi sorun var oy oyyy omrumden omur gitti

Allahım sana da en kısa zaman da nasip etsin tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum. Çok zor bir süreç Allahım herkese nasip etsin. Benim de bu sefer sağlıkla kucağıma gelsin inşallah
Çok sevindim hayırla gelsin annesini sevindirsin inşallah darısı bizlere el açıp yakaranlara

Kizlar bu kese gorme olayi ne zaman netlesiyor. Mesela ben bugun transferin 18. Gunundeyim. Bana 10 gun sonra gel dedi. Gec degil mi. Yoksa yine mi bi sorun var oy oyyy omrumden omur gitti
Aslında beta hcg ile bağlantılı ben mesela 17. Gün de gördük keseyi beta hcg 2500 civarıydı

Kizlar transferden sonra yerlesme kanamasi yasayan oldu mu ? Yasadiysaniz nasildi rengi?

Inşallah canım . Rabbim hepimize nasip etsin . Sen tekrar ne zaman baslayacaksin tedaviye.
Esim istemiyor hastamelerde yattim cok skntili oldu benimki. ben baslamiycam artik. Esimde morfoloji bozuklugu var ya onu tedavi ettirmeye calisicaz. Birde oyle deniycez.

Kızlar bugün benim transferimin 4. Günü adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo çok korkuyorum normal mi bu ağrı yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…