Canım vat bence olmasa çıkmaz o çizgi kızımda bende 10.günde yapmıştım ayni boyle cikmistiHanımlar transferden sonraki 7.gün sizce? Bir acayip hallerdeyim
Aa var gibi canım hadi inşallahHanımlar transferden sonraki 7.gün sizce? Bir acayip hallerdeyim
Maşallah kızını öperim elim ayagıma dolaştı herkese sormak istedim hayırlısı olsun inşallahCanım vat bence olmasa çıkmaz o çizgi kızımda bende 10.günde yapmıştım ayni boyle cikmisti
Amiiin inşallahh canım radyasyon etkiler illaki dikkat etmeye çalışalım benceBendede bir değişiklik yok Ins bizimledir bebislerimiz
Oleyyyy canim sen dun denemistim negatifti degil miİnşallah canım benim ya
Ah cnm amin inşallah cok dua ediyorum herkese kanda görseydim hayırlısıylaAmiiin inşallahh canım radyasyon etkiler illaki dikkat etmeye çalışalım benceVosvos88 canım gözün aydın rabbim bizlerede nasip etsin o gnleri görmeyi inşallahh
Yok kuzum hiç denemedim ilk bugunOleyyyy canim sen dun denemistim negatifti degil mi
Hayırlı olsun benimde böyleydiHanımlar transferden sonraki 7.gün sizce? Bir acayip hallerdeyim
Canimmm hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun insallahhYok kuzum hiç denemedim ilk bugun
Haa tamam kisiler karisti. Hadi Allah tamamina erdirsinYok kuzum hiç denemedim ilk bugun
Aminnn aminn hep birlikte Allahım saglıklaCanimmm hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun insallahh
OlsunHaa tamam kisiler karisti. Hadi Allah tamamina erdirsin
İlk önce harketsiz sprem diye biliyorduk onunla başladık sonra tutmayınca araştırmalara girdik bide öğrendik ki genetik hastalığı çıktı eşimde. Yani hem spremle ilgili hemde genetik. 14embriyodan düşe düşe 6tane kaldı genetige gönderdik sadece bi tane geldi oda gelişimi en geç gelen embriyoydu biz yinede umutsuzluğa kapılmak istemidik yolumuza o embriyo ile drvam ettik ama yinede sonuç negatif.Cok uzuldum ben de gecen hafta negatifi gordum maalesef ikinci kez. Sizin sorununuz neydi acaba
Göreceksin allahın izniyle hepimiz görcez rabbim tutunmaları için fırsat wermiştir inşallahAh cnm amin inşallah cok dua ediyorum herkese kanda görseydim hayırlısıyla
Amin inşallahGöreceksin allahın izniyle hepimiz görcez rabbim tutunmaları için fırsat wermiştir inşallah
Sagol cnm bebegin kucağında inşallah saglıklaHayırlı olsun benimde böyleydi
Kucağımda ikizlerim :)Sagol cnm bebegin kucağında inşallah saglıkla
Oh maşallah ne mutlu sana Allah bagişlasınKucağımda ikizlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?