- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
5.gunse çıkabilir ama Erken gebelik yap cnm ben 6.gunse gordum pozitifiBende sonuç bekliyorum ayın 27.sinde ttansfer oldum ilk denemem 5.gun embriyosu günler geçmiyor dayanamayıp 8.gün test yaptırasim geliyor
Ay valla bunu duydum ya artık 8. Gunu bile zor ederim5.gunse çıkabilir ama Erken gebelik yap cnm ben 6.gunse gordum pozitifi
Ay bende 27.sinde transfer oldum nasıl geçiyor günler ne zaman test yaptırmayı düşünüyorşunuzEvet canım 27 sinde . Çok heyecanlıyım gittikçe stresim artıyor . Hakkımızda hayırlısı . Yanlız benim içime doğdu sen hamilesin kesin
Ben varımKimler daha sonuç bekliyor benim gibi ?? Bi ben mi kaldım
Ay bende 27.sinde transfer oldum nasıl geçiyor günler ne zaman test yaptırmayı düşünüyorşunuz
Bende pazar günü yapmayı düşünüyorumSıkıcı geçiyor canım . Pazar günü yani 8. Gün test yapmayı düşünüyorumhayırlısı hakkımızda
Bende pazar günü yapmayı düşünüyorum
5.gunKaçıncı gün embriyosu
Valla idrar testi falan değil direk kan testi yaptiririm idrar testine güvenemem şuan pozitif çıkar boşa sevinirim negatif çıkar boşa üzülürüm artık pazar gündüz kan vereyim bakalim cumartesi de bekleyim diyorum bi yanımda git yaptır diyo ama öyle bi adet agrim var kı her an gelecek gibi adetSenin çıkar bence
Valla idrar testi falan değil direk kan testi yaptiririm idrar testine güvenemem şuan pozitif çıkar boşa sevinirim negatif çıkar boşa üzülürüm artık pazar gündüz kan vereyim bakalim cumartesi de bekleyim diyorum bi yanımda git yaptır diyo ama öyle bi adet agrim var kı her an gelecek gibi adet
Bende 28 inde 5.gün embrıyosu transfer oldum ben 8.gün yapacağım testBende sonuç bekliyorum ayın 27.sinde ttansfer oldum ilk denemem 5.gun embriyosu günler geçmiyor dayanamayıp 8.gün test yaptırasim geliyor
Valla inşallah pozitif olur tabi de insan nwgatif de olsa biran önce öğreneyim bitsin diyo beklemek çok zorBende 28 inde 5.gün embrıyosu transfer oldum ben 8.gün yapacağım test
İnşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımız daGelmez stres yapma boşuna hamileyken bile insan yaşıyor adet belirtilerini
Kiz test mi yaptinTestimde güneşte bakınca ikinci bi beyaz çizgi görünüyor burdan bi arkadaş söyledi baktım var
Kiz test mi yaptin
[/QUOTE atsaydın keşke bizde bakardık
Kiz test mi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?