Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Evet benimkide 12. Gün tekrar 3.53 e geri düştü değer, tutmamış yani hayırlısı olsun..
Hayırlısı olsun bak inan ki kimyasal gebelikte bir başarıymış, hiç tutunmamasındansa... dondurulmuş emriyon var mı?
Ben hiç ara vermeden 2. denememi yaptırdım, o tuttu, hoş şimdide başka sıkıntılarla uğraşıyorum ama vücudunda bir sürü ilaç var, ilaçların etkisi geçmeden - ara vermeden tekrar denemek bence....

bugün keselerimi görmeye gittim. iki tane kese gördük ama biri küçükmüş biraz. bakalım doktor küçük olan için çok umutlanmayalım dedi ama yinede belli olmaz. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Kızlar acil yardım edermisiniz.transferden sonra 15.gün. Az bi kan gelmiş. Regl ağrısı gibi ağrım vardı bugün. Bişey olmuşmudur bebeğime

Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al meleğini benim o ilacın etkilerini üzerimden bir atmam gerekiyordu çünkü o kadar hormon aldım hem piskolojim hassaslaştı hemde vücudum şişti artık ben biraz ara vericem bir dahakine Allah nasip etsin inşallah

arkadaşlar 6. haftamdayım gebelikte. vajinal jelin geri akıntısı siyah çok koyu kahve rengin de geliyor bazen. böyle bir durum ile karşılaşan var mı?

Arkadaşlar bende Salı günü transferimi oldum tek empriyo 5. Gün 4 AA mış.1 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu vardı mikro yapıldı oyüzden. İlk denemem olduğu için çok korkuyorum olmayacak diye allah isteyen herkese nasip etsin...beklemek çok zor ... günler hatta saatler geçmiyor sanki

Merhaba,ben de Pazartesi transfer oldum.6.gün dondurulmuş 4CC embriyom.4 Temmuz test tarihim gerçekten çok zor beklemek umarım sonuçlarımız güzel olur.

Merhaba,ben de Pazartesi transfer oldum.6.gün dondurulmuş 4CC embriyom.4 Temmuz test tarihim gerçekten çok zor beklemek umarım sonuçlarımız güzel olur.☺
Merhaba bende 27 haziran perşembe günü transfer oldum doktorun test tarihi 8 temmuz dayanabilirmiyim bilmiyorum

merhabalar benim de dün transferim oldu 2 tane orta kalite 5. gün embriyosu kondu. orta kalite olması kafama takılıyor ama umarım herşey yolundan gider bu kez sağlıkla devam eder hepimiz için.

Hergün iğne olmak için hastaneye gidiyorum çok zor tutuyorum kendimiGeçen transferimde 6. Gün dayanamamıştım,bu sefer yapmayım diyorum umarım başarabilirim
Evet ya bende sağlık ocagında yaptırıyorum iğnelerimi burda çoğu kişi 6. Günde öğrenmiş ama bilemedm bende bekleyemem gibi geliyo

Benim iğnem Yok jel kullanıyorum ama evde de yatamıyorum hep bi hareket halindeyim umarım bebişlerimiz bizimledir kızlar

Yeni transfer yaptıranlar için söylüyorum kızlar.nolur stres yapmayın. Kitap okuyun müzik dinleyin ve test yapmayın.ilk denememde kriz halindeydim. Her gün test yaptım.stres en büyük düşman. Rabbim herkesin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…