Evet benimkide 12. Gün tekrar 3.53 e geri düştü değer, tutmamış yani hayırlısı olsun..Yaa seni üzmek istemem ama 10. günde bu değer... kimyasal olabilir, çünkü benimde 10. günde 10 filandı, kimyasal olarak değerlendirilmişti.
Hayırlısı olsunEvet benimkide 12. Gün tekrar 3.53 e geri düştü değer, tutmamış yani hayırlısı olsun..
Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al meleğiniHayırlısı olsunbak inan ki kimyasal gebelikte bir başarıymış, hiç tutunmamasındansa... dondurulmuş emriyon var mı?
Ben hiç ara vermeden 2. denememi yaptırdım, o tuttu, hoş şimdide başka sıkıntılarla uğraşıyorum ama vücudunda bir sürü ilaç var, ilaçların etkisi geçmeden - ara vermeden tekrar denemek bence....
Merhaba,ben de Pazartesi transfer oldum.6.gün dondurulmuş 4CC embriyom.4 Temmuz test tarihim gerçekten çok zor beklemek umarım sonuçlarımız güzel olur.Arkadaşlar bende Salı günü transferimi oldum tek empriyo 5. Gün 4 AA mış.1 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu vardı mikro yapıldı oyüzden. İlk denemem olduğu için çok korkuyorum olmayacak diye allah isteyen herkese nasip etsin...beklemek çok zor ... günler hatta saatler geçmiyor sanki
Merhaba bende 27 haziran perşembe günü transfer oldum doktorun test tarihi 8 temmuz dayanabilirmiyim bilmiyorumMerhaba,ben de Pazartesi transfer oldum.6.gün dondurulmuş 4CC embriyom.4 Temmuz test tarihim gerçekten çok zor beklemek umarım sonuçlarımız güzel olur.☺
Hergün iğne olmak için hastaneye gidiyorum çok zor tutuyorum kendimiMerhaba bende 27 haziran perşembe günü transfer oldum doktorun test tarihi 8 temmuz dayanabilirmiyim bilmiyorum
Evet ya bende sağlık ocagında yaptırıyorum iğnelerimi burda çoğu kişi 6. Günde öğrenmiş ama bilemedm bende bekleyemem gibi geliyoHergün iğne olmak için hastaneye gidiyorum çok zor tutuyorum kendimiGeçen transferimde 6. Gün dayanamamıştım,bu sefer yapmayım diyorum umarım başarabilirim
Ben Salı günü oldum transfer babada 8 temmuzda test yapmam söylendi 10. Gün belli oluyormu?Merhaba bende 27 haziran perşembe günü transfer oldum doktorun test tarihi 8 temmuz dayanabilirmiyim bilmiyorum
Kaçıncı gün embriyosuydu bnm 5. Gün dü belli oluyodur herhlde hatta bazıları daha önce yaptırıp sonucu alıyoBen Salı günü oldum transfer babada 8 temmuzda test yapmam söylendi 10. Gün belli oluyormu?
5. Gün benimde erken yapsam çıkar ozamanKaçıncı gün embriyosuydu bnm 5. Gün dü belli oluyodur herhlde hatta bazıları daha önce yaptırıp sonucu alıyo
Bugün 4. Günün yani çıkar bnce5. Gün benimde erken yapsam çıkar ozamanbeklemek gerçekten zor
Benim ilk denemem 4. Gün erken değil miBugün 4. Günün yani çıkar bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?