Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Eger gebelik testi bozuk değilse tebrik ederimmm hamilesiiinnnn
Yaaaa gercekten mi ya sevinemedim biliyomusun. Forumda o kadar cok sey okudumki bu sonradan beliren cizgi hakkinda.ama bir gun once yaptigimda ayni markaydi hic boyle bi cizgi belirmedi buharlasma cizgisine benzetemedim sizlere sormak istedim☺ 3 yildir ugrasiyoruz olsun artik istiyorum Allahim isteyen herkese versin

Ben daha vermedim ama fiyatı 3000 dediler
Ya merkezler arası fiyatlar bu kadar fark ediyor demekki. Gerçekten çok fazla 3 bin bence. Zaten dondurma parası bakım parası veriliyor. Bari dondurulmuşlar biraz uygun olsa.

Ya merkezler arası fiyatlar bu kadar fark ediyor demekki. Gerçekten çok fazla 3 bin bence. Zaten dondurma parası bakım parası veriliyor. Bari dondurulmuşlar biraz uygun olsa.
Dondurma ücreti uygundu. 750 verdim. Ama transfer ücreti bence de pahalı baya.

Merhaba kızlar. Dün 3. Gün embriyosu transferim oldu. 2 embriyo 10 hücreliler ama 1. Kalite değil sanırım. Fragmantasyon başlangıcı varmış sanırım ama embriyolog 1. Kaliteli yakın dedi. Umutlanmalımıyım bilmiyorum. Önceki denememde 3. Gün 8 hücreli 2. Kalite tutmuştu gerçi en iyi örnek kendimim ama yinede endişeleniyorum.

2000 gayet uygunmus ama bizimkisi cok pahali ona gore. Sasirmislar iyice. Transfer isi 5 dk bile surmuyo oysaki

2000 gayet uygunmus ama bizimkisi cok pahali ona gore. Sasirmislar iyice. Transfer isi 5 dk bile surmuyo oysaki
Pazartesi merkezimle görüşüp netleştireyim bende neden yazmaz anlayamadım listede. Kafalarına göre arttırmak içinmi bilemedim. Peki özel olmazsa merkezinizin adı nedir?

Canim benimde bugün 8.günüm du testim senin ki kadar bile belli değildi ve 3.günü embriyosu dayanamadim kan tahlili yaptirdim 85 cikti cok şükür

Biz bir yillik dondurma 500 tl ödedik transfer isleminede 500 odedik toplam 1000 tl

Canim benimde bugün 8.günüm du testim senin ki kadar bile belli değildi ve 3.günü embriyosu dayanamadim kan tahlili yaptirdim 85 cikti cok şükür
Yaaaa ne guzel cok tesekkur ederim cevabin icin. Benimki de 3.gun embriyosuydu. Seninki de bir kac saat sonra mi cikmisti peki? Pazartesi gunu kan vericem insallah guzel sonuclar alirim ben de

Yaaaa ne guzel cok tesekkur ederim cevabin icin. Benimki de 3.gun embriyosuydu. Seninki de bir kac saat sonra mi cikmisti peki? Pazartesi gunu kan vericem insallah guzel sonuclar alirim ben de
On dk sonra gölge gibiydi bir kac sonra biraz daha belli oldu cizgin pembe bence pozitif
gri gibi olsa test hatasi olabilirdi

Işı ticarete döküyorlar artik bizim zayif noktamizi kullaniyorlar 1.5 yil önce dondurma parasi 2 bine yakin ödedik bir ay once baska merkezde 500 lira ödedim
Ilk merkezde doktor histeroskopi parası 4 bin lira istedi ,simdiki doktorum bin liraya yapti histeroskobiyi
Aldiklari paranin karsiligini veriyorlar mi hayir
Onlari allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…