Yaaaa gercekten miEger gebelik testi bozuk değilse tebrik ederimmm hamilesiiinnnn
Ya merkezler arası fiyatlar bu kadar fark ediyor demekki. Gerçekten çok fazla 3 bin bence. Zaten dondurma parası bakım parası veriliyor. Bari dondurulmuşlar biraz uygun olsa.Ben daha vermedim ama fiyatı 3000 dediler
Dondurma ücreti uygundu. 750 verdim. Ama transfer ücreti bence de pahalı baya.Ya merkezler arası fiyatlar bu kadar fark ediyor demekki. Gerçekten çok fazla 3 bin bence. Zaten dondurma parası bakım parası veriliyor. Bari dondurulmuşlar biraz uygun olsa.
Evet o uygunmuş hayırlısı olsun inş ne yapalım bu işler masraf zaten sonuç iyi olsunda.Dondurma ücreti uygundu. 750 verdim. Ama transfer ücreti bence de pahalı baya.
4000-4500 dedilerÇok teşekkür ederim cevabınız için. Nedense merkezden verilen kağıtta bu bilgi yer almıyordu önceden bir bilgim olsun istedim ortalama fiyat için.
Dondurma 2150 tl verdikDondurma ücreti uygundu. 750 verdim. Ama transfer ücreti bence de pahalı baya.
Bu fiyatlara gerçekten çok şaşırıyorum 2000 var 4500 var. Dondurulmuş embriyo transferi sanki çokmu zorda bu paralar isteniyor vallahi sinir olmamak elde değil. Zaten el mecburuz tabi vereceğiz ya istedikleri paralara bak4000-4500 dediler
2000 gayet uygunmus ama bizimkisi cok pahali ona gore. Sasirmislar iyice. Transfer isi 5 dk bile surmuyo oysakiBu fiyatlara gerçekten çok şaşırıyorum 2000 var 4500 var. Dondurulmuş embriyo transferi sanki çokmu zorda bu paralar isteniyor vallahi sinir olmamak elde değil. Zaten el mecburuz tabi vereceğiz ya istedikleri paralara bak
Pazartesi merkezimle görüşüp netleştireyim bende neden yazmaz anlayamadım listede. Kafalarına göre arttırmak içinmi bilemedim. Peki özel olmazsa merkezinizin adı nedir?2000 gayet uygunmus ama bizimkisi cok pahali ona gore. Sasirmislar iyice. Transfer isi 5 dk bile surmuyo oysaki
Allah allah hangi hastaneymis o2000 gayet uygunmus ama bizimkisi cok pahali ona gore. Sasirmislar iyice. Transfer isi 5 dk bile surmuyo oysaki
Canim nasilsin tekrarladinmi testi?Ben yaptım bugün negatif gördüm oturdum yerime
Canim benimde bugün 8.günüm du testim senin ki kadar bile belli değildi ve 3.günü embriyosu dayanamadim kan tahlili yaptirdim 85 cikti cok şükürKizlar selam, ben transferin 8. Gunu sabah idrarda gebelik testi yaptim. Once hic birsey cikmadi bir kac saat sonra boyle oldu. Cizgi cok belirgin daha once hic boyle oldugunu gormemistim. Bugun 10.gunum 12. Gunu bekleyip kan tahlili yapicam. Cunku psikolojim cok bozuldu testi yaptiktan sonra:/ ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum
Biz bir yillik dondurma 500 tl ödedik transfer isleminede 500 odedik toplam 1000 tlMerhaba tüm transfer olanların pozitifi görmesi dileğiyle.
Sizlere birşey sormak İstiyorum. Dondurulmuş embriyo transferi için ortalama ne kadar fiyat ödediniz gittiğiniz merkezlere?? İkinci transfer üçüncü transfer için fiyat değişiyorum?
Bruksel tup bebekPazartesi merkezimle görüşüp netleştireyim bende neden yazmaz anlayamadım listede. Kafalarına göre arttırmak içinmi bilemedim. Peki özel olmazsa merkezinizin adı nedir?
Ama benimki 5 yillik ucret....yani yilligi 450 tl ye falan geliyor..:Allah allah hangi hastaneymis o
Ben fulya acibademe yillik 900tl odedim
Yaaaa ne guzelCanim benimde bugün 8.günüm du testim senin ki kadar bile belli değildi ve 3.günü embriyosu dayanamadim kan tahlili yaptirdim 85 cikti cok şükür
On dk sonra gölge gibiydi bir kac sonra biraz daha belli oldu cizgin pembe bence pozitifYaaaa ne guzelcok tesekkur ederim cevabin icin. Benimki de 3.gun embriyosuydu. Seninki de bir kac saat sonra mi cikmisti peki? Pazartesi gunu kan vericem insallah guzel sonuclar alirim ben de
Yaaaa insallaaahOn dk sonra gölge gibiydi bir kac sonra biraz daha belli oldu cizgin pembe bence pozitif
gri gibi olsa test hatasi olabilirdi
Işı ticarete döküyorlar artik bizim zayif noktamizi kullaniyorlar 1.5 yil önce dondurma parasi 2 bine yakin ödedik bir ay once baska merkezde 500 lira ödedimBu fiyatlara gerçekten çok şaşırıyorum 2000 var 4500 var. Dondurulmuş embriyo transferi sanki çokmu zorda bu paralar isteniyor vallahi sinir olmamak elde değil. Zaten el mecburuz tabi vereceğiz ya istedikleri paralara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?