Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

IDrar testi yapmak cok yaniltici bisey bence teste para vermek yerine kanda baktor bence. Ben pembe cizgi gordum bugun sonucum negatif Allah hepimize versin insallah tez zamanda

kizlar merhaba ben 29 yasima yeni girdim, gecen seneden 2 tane donmus orta kalite blasto var, sizce yeniden opu mu olayim yoksa o 2 donmus a sans mi vereyim ? ilk opu dan 1 8haftalik kaybim, 1 kez kimyasal yasadim, simdi son kalanlar i mi transfer ettireyim, yoksa onlar beklesin üzerine yeniden opu mu olayim ? Dr Orta kalite dedi o yüzden kafam karisti, ve istersen tekrardan OPU ol dedi ama donmuslarida deneyebilirsin dedi, ben ne yapayim

Evet baya bildigin pembe belirgin cizgi vardi. Ama bugun sonucu gorunce gozlerime inanamadim. Hic bir sebep yok olmamasi icin. Allah dilememis demek ki cok zor bir surec. Hemen toparlanmak istiyorum. Allahim sabir
senin dondurucuda olan embriyolarin var di yanilmiyorsam hic uzulmeden yoluna devam et ...

IDrar testi yapmak cok yaniltici bisey bence teste para vermek yerine kanda baktor bence. Ben pembe cizgi gordum bugun sonucum negatif☹ Allah hepimize versin insallah tez zamanda
evet bende oyle dusunuyorum tum duygulari daha da alt ust ediyor... idrar tamamen suphe kan net ve gercek...

Sorunun ne olduguna bagli degisir bence cevap canim. Yasin genc bu avantaj. Ama transfer oncesi yumurtlama baskilayici ilaclar olumsuz deneme sonrasinda vucudun dengesini bozmus oluyor bu yuzden yeni opu icin surec uzamis oluyor. Ama ben senin yerinde olsam dondurulmuslarimi denerdim sanirim. Kalitenin de allah diledikten sonra cok da onemi yok bence. 2. Gun kalitesiz embriyolar bile tutuyor. Bak benim 2 tane kaliteli embriyom tutmadi. kismet nasip bu isler. Hakkinda hayirlisi olsun

senin dondurucuda olan embriyolarin var di yanilmiyorsam hic uzulmeden yoluna devam et ...
Evet 5 tane dondurulmusum var cok sukur Hemen toparlicam kendimi durmak yok yola devam. Doktorum aricak bugun nasil bir plani var ogrenecegim. Tekrar transfer icin Ne kadar ara veriliyor bilen var mi?

Evet 5 tane dondurulmusum var cok sukur Hemen toparlicam kendimi durmak yok yola devam. Doktorum aricak bugun nasil bir plani var ogrenecegim. Tekrar transfer icin Ne kadar ara veriliyor bilen var mi?
eger bir sorunun yoksa onumuzdeki ay devam edilebiliyor diye biliyorum. sizin yasiniz kacti bu kacinci denemenizdi?

Evet baya bildigin pembe belirgin cizgi vardi. Ama bugun sonucu gorunce gozlerime inanamadim. Hic bir sebep yok olmamasi icin. Allah dilememis demek ki cok zor bir surec. Hemen toparlanmak istiyorum. Allahim sabir
Rabbim yüzümüzü güldürsün en kisa zamanda

eger bir sorunun yoksa onumuzdeki ay devam edilebiliyor diye biliyorum. sizin yasiniz kacti bu kacinci denemenizdi?
35 yasindayim. Belirgin bir sorun yok aslinda. Olmadi sadece. Bu 2.denememdi. Hocayla konustum az once 2 ay ara veririz bu surectede neler yapariz konusalim dedi. Bhcg degeriyle beraber e2 ve progesteron baktirmami istemisti ben sadece bhcg baktirdigim icin dogru olmaz dedi. Yarin tekrar kan vericem bugun ilaclara devam dedi. Offf cok zor

Ben sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatif o kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Aaa gercektenmii ??? Gebelik testi de pozitif gibiydi halbuki, çok üzüldüm canım (( bugun senin tam tahlil gününmüydü bu arada , eger değilse gününde yeniden dene mutlaka canım

Kızlar benim sonucum negatif çok üzgünüm...
2. Denemem de olumsuz sonuç oldu..
Umutlarım tükendi.. çok yoruldum..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım ..
((( yaaa öyle düşünme lütfen, çok zor haklısın ama herşeyin bir nedeni vardır ve sen elbet anne olacaksın eminim bundan, sanırım sende erken kan verenlerdendin, lutfen gününde yeniden ver bazen geç te tutunabiliyor canım

10. Gün kan tahlilim de negatif çıktı 1 küsür..
Ne kadar çıkabilir ki 12. Günde doktor da dedi artık yükselmez 5. Gün embriyosu..
Tutsa tutardı olmamış malesef..

senin durumun nedir?

Aaa gercektenmii ??? Gebelik testi de pozitif gibiydi halbuki, çok üzüldüm canım (( bugun senin tam tahlil gününmüydü bu arada , eger değilse gününde yeniden dene mutlaka canım
Evet canim maalesef ben de sok oldum bir daha idrarda gebelik testi yapmayi dusunmuyorum zaten. Tahlil gunum Carsamba. Ama bugun 12. Gundu. Cikmasi gerekirdi. Nasip degilmis. Tutana kadar deneyecegim. Sadece historeskopi kalmisti yapilmayan onu da yaptiracagim insallah olumlu sonuclari aliriz tez zamanda Senin kacinci denemendi canim?

Aaa cok üzüldüm canim idrar testinde çıkmıştı çok şaşırdım kimyasal olabilir mi ki acaba

Asla anlamadim ben de kimyasal olsa nolacak ki canim sonucu negatif. Yarin tekrar kan vericem olumlu bisey cikmayacagini biliyorum ama nedensiz yere olmamasi cok uzucu

Ben sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatif o kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Test yapmışmıydınızz
Kızlar benim sonucum negatif çok üzgünüm...
2. Denemem de olumsuz sonuç oldu..
Umutlarım tükendi.. çok yoruldum..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım ..
sakınn öyle düşünmeyin 17. Denemesinde tutan hikayeler okudum. Bu iş sabır işi başka çaremiz yok sabredip dua etmekten başkaa.

Test yapmışmıydınızz

sakınn öyle düşünmeyin 17. Denemesinde tutan hikayeler okudum. Bu iş sabır işi başka çaremiz yok sabredip dua etmekten başkaa.
Idrar testim 8.gunde boyleydi. Ama 12. Gunde kan testim negatif geldi. Ben cok net soyluyorum bir daha idrar testi yapmam. Gidersem kan testine giderim. Resmen insanin duygulariyla oynuyor. O kadar cok arastirdimki. 8. Gunde bunu yaptiktan sonra kan testine gitmeliydim. TRAnsferden sonra bekleyen arkadaslarima tavsiyem olsun

Eklentiler

• F9CDC10B-DE57-495A-A884-25BB7BA8AA79.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 53
Üzüldüm canım gerçekten ( Benimde 2. denemem canım histereskopiden sonra başladım 2. Tüp bebeğe bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…