IDrar testi yapmak cok yaniltici bisey bencebenim de 3. denemem 5. gun 3bc transferim oldu
bugun 6. gunum ve dayandim test falan yapmadim doktorum 10. gun yani cuma yap dedi ama ben 8. gun yani carsamba gunu aksama dogru yapmayi dusunuyorum idrar testi yapip duygularimi daha da alt ust etmek istemiyorum..
senin dondurucuda olan embriyolarin var di yanilmiyorsam hic uzulmeden yoluna devam et ...Evet baya bildigin pembe belirgin cizgi vardi. Ama bugun sonucu gorunce gozlerime inanamadim. Hic bir sebep yok olmamasi icin. Allah dilememis demek kicok zor bir surec. Hemen toparlanmak istiyorum. Allahim sabir
evet bende oyle dusunuyorum tum duygulari daha da alt ust ediyor... idrar tamamen suphe kan net ve gercek...IDrar testi yapmak cok yaniltici bisey benceteste para vermek yerine kanda baktor bence. Ben pembe cizgi gordum bugun sonucum negatif☹ Allah hepimize versin insallah tez zamanda
Evet 5 tane dondurulmusum var cok sukursenin dondurucuda olan embriyolarin var di yanilmiyorsam hic uzulmeden yoluna devam et ...
eger bir sorunun yoksa onumuzdeki ay devam edilebiliyor diye biliyorum. sizin yasiniz kacti bu kacinci denemenizdi?Evet 5 tane dondurulmusum var cok sukurHemen toparlicam kendimi durmak yok yola devam. Doktorum aricak bugun nasil bir plani var ogrenecegim. Tekrar transfer icin Ne kadar ara veriliyor bilen var mi?
Rabbim yüzümüzü güldürsün en kisa zamandaEvet baya bildigin pembe belirgin cizgi vardi. Ama bugun sonucu gorunce gozlerime inanamadim. Hic bir sebep yok olmamasi icin. Allah dilememis demek kicok zor bir surec. Hemen toparlanmak istiyorum. Allahim sabir
35 yasindayim. Belirgin bir sorun yok aslinda. Olmadi sadece. Bu 2.denememdi. Hocayla konustum az once 2 ay ara veririz bu surectede neler yapariz konusalim dedi. Bhcg degeriyle beraber e2 ve progesteron baktirmami istemisti ben sadece bhcg baktirdigim icin dogru olmaz dedi. Yarin tekrar kan vericem bugun ilaclara devam dedi. Offf cok zoreger bir sorunun yoksa onumuzdeki ay devam edilebiliyor diye biliyorum. sizin yasiniz kacti bu kacinci denemenizdi?
Aaa gercektenmii ??? Gebelik testi de pozitif gibiydi halbuki, çok üzüldüm canımBen sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Kızlar benim sonucum negatif çok üzgünüm...
2. Denemem de olumsuz sonuç oldu..
Umutlarım tükendi.. çok yoruldum..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım ..
((( yaaa öyle düşünme lütfen, çok zor haklısın ama herşeyin bir nedeni vardır ve sen elbet anne olacaksın eminim bundan, sanırım sende erken kan verenlerdendin, lutfen gününde yeniden ver bazen geç te tutunabiliyor canım
senin durumun nedir?((( yaaa öyle düşünme lütfen, çok zor haklısın ama herşeyin bir nedeni vardır ve sen elbet anne olacaksın eminim bundan, sanırım sende erken kan verenlerdendin, lutfen gününde yeniden ver bazen geç te tutunabiliyor canım
Evet canim maalesef ben de sok oldumAaa gercektenmii ??? Gebelik testi de pozitif gibiydi halbuki, çok üzüldüm canım(( bugun senin tam tahlil gününmüydü bu arada , eger değilse gününde yeniden dene mutlaka canım
Aaa cok üzüldüm canim idrar testinde çıkmıştı çok şaşırdım kimyasal olabilir mi ki acabaBen sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Aaa cok üzüldüm canim idrar testinde çıkmıştı çok şaşırdım kimyasal olabilir mi ki acaba
Test yapmışmıydınızzBen sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
sakınn öyle düşünmeyin 17. Denemesinde tutan hikayeler okudum. Bu iş sabır işi başka çaremiz yok sabredip dua etmekten başkaa.Kızlar benim sonucum negatif çok üzgünüm...
2. Denemem de olumsuz sonuç oldu..
Umutlarım tükendi.. çok yoruldum..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım ..
Idrar testim 8.gunde boyleydi. Ama 12. Gunde kan testim negatif geldi. Ben cok net soyluyorum bir daha idrar testi yapmam. Gidersem kan testine giderim. Resmen insanin duygulariyla oynuyor. O kadar cok arastirdimki. 8. Gunde bunu yaptiktan sonra kan testine gitmeliydim. TRAnsferden sonra bekleyen arkadaslarima tavsiyem olsunTest yapmışmıydınızz
sakınn öyle düşünmeyin 17. Denemesinde tutan hikayeler okudum. Bu iş sabır işi başka çaremiz yok sabredip dua etmekten başkaa.
Üzüldüm canım gerçektenEvet canim maalesef ben de sok oldumbir daha idrarda gebelik testi yapmayi dusunmuyorum zaten. Tahlil gunum Carsamba. Ama bugun 12. Gundu. Cikmasi gerekirdi. Nasip degilmis. Tutana kadar deneyecegim. Sadece historeskopi kalmisti yapilmayan onu da yaptiracagim insallah olumlu sonuclari aliriz tez zamanda Senin kacinci denemendi canim?
Insallah hayirli pozitif sonuclar alirsin canimÜzüldüm canım gerçekten( Benimde 2. denemem canım histereskopiden sonra başladım 2. Tüp bebeğe bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?