Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar her gün kalçadan progestan iğnesi yapıyor musunuz. Bana yarın başla dedi Dr. Taze transferde her gün mü yapmiş tim hatırlamıyorum. Bilgisi olan var mı

Agriyo ve soguk ayaklarim ayak bileklerim bi tuhaf his insallah ya bugun bi fena oldum agladim
Yaa ilaçlar hormonlarını alt üst ediyo tabi e bide bütün gün evde insan kötü oluyo amaa ağlamak yok fındıklarımız hisseder bak sonra hep pozitif olmalıyız ya bu arada o soğukluk bende de var çok entresan bacaklarımın üst tarafı sıcak diz kapağımdan ayaklarıma kadar soğuk ilk defa çorapla yatıyorum o kadar üşüyo ayaklarım onun dışında da başka bi belirti de yok ki zaten aramama taraftarıyım bende ama ister istemez düşünüyo insan

Dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar her gün kalçadan progestan iğnesi yapıyor musunuz. Bana yarın başla dedi Dr. Taze transferde her gün mü yapmiş tim hatırlamıyorum. Bilgisi olan var mı
Canım benim iğne prolutex göbekten her gün vuruyorum ama bir önceki transferimde dondurulmuştu kalçadan vurulmuştum 3 günde 1 di o da her gün değil

Merhaba arkadaslarda benimde 10 temmuzda 4aa ve 4ab blastokist transferim oldu.bende heyecanlı ve stresliyim ama hiç test yaptırmak bile istemiyorum yine olumsuz sonucu görmekten korktuğum için sanırım
Herkezte ayni sey canm ya korku stres tedrginlik bende bugun bi yapayim.dedim sonrada dedim ki gayr yapmicam

Tamda ole dizim ile ayagim arasi

ya galiba ilaçlardan oluyo kızlar genel olarak herkes bu şikayetleri yazmış ama olsun biz bebişlerimize bağlayalım
Valla tobe estafurullah herseye bagladim.baldirim agriyo bilegim usuyor.kafam sallaniyor sanki bisey var icinde ilkinde depresyona grmstim tam hatrlayamadim ama halsizdim cok sapsari ve halsiz..bundada ilk gunler iyiydim ama simdi nedense boyle oldum bunaldim bugun.rabbim hepimize yardim etsin.cok zor savaslardan geciyoruz az once igne yaptim kendime de bi dusundum..yarin birgun olunca da derki offf annneeee bi suso zaman agzinin ortasina caaat saka bi yana emeklerimiz karsiliksiz kalmasin Allahim sen duy sesimizi..26 yasindayim 6 yil olacak evleneli..daha uzun sure bekleyen varsa once onlara nasip et Allahim diyorum..bizleri mahrum etme rabbim..

Yanlız bende hiçbir belirti yok yazılanlara baktımda bel agrısı kasıkta batma lekelenme gbi belirtilerden bahsediliyor ama bende hiçbiri mi olmaz

Yanlız bende hiçbir belirti yok yazılanlara baktımda bel agrısı kasıkta batma lekelenme gbi belirtilerden bahsediliyor ama bende hiçbiri mi olmaz
Canm bnm arkadsmnda 1 gram belirtisi yoktu.olduysa oldu olmadysa olmadi dedi evinin isini yapti sonuc pozitif.bu belrtiler v ucudumuzun ilaca tepkisi

3.gun dondurulmus 3 embryo 1 i orta 2 si iyi kalite.2.deneme.ctesi test gunum ama cuma kan vermeyi dusunuyorum.ctesi ise baslayacagim hemsireyim kendimde k.dogum ve bebek hemsiresi o gun negatf cikarsa orlarda fena olmayayim diyorum

Benim de transferim cuma ama çok erken yapmışsınız gerçekten. Hiç moralinizi bozmayın. Beklemek çok zor ama bu kez ben beklemeye kararlıyım
Çe
3.gun dondurulmus 3 embryo 1 i orta 2 si iyi kalite.2.deneme.ctesi test gunum ama cuma kan vermeyi dusunuyorum.ctesi ise baslayacagim hemsireyim kendimde k.dogum ve bebek hemsiresi o gun negatf cikarsa orlarda fena olmayayim diyorum
hayırlısıyla pozitif görüceksin kuzum

Benden önce öğreneceksiniz benimde pazartesi sonuc günüm.Rabbim inş güzel haberler aldırır inş sizede haber verin bizede umut olur inş

Veririm canm tabiki yaa olumlu degilim ama ne cikarsa bahtima artik.bi yandan diyorum 3 tane embryo konuldu 1I bari olur.6.gunmu ne jelle birlikte kaverengi topakli biseyler geldi geri.umutlaniyorum.bi an geliyo yok diyorim olmadi yine.ama rabbim saglik versin napalim pes etmek yok.

Çe

hayırlısıyla pozitif görüceksin kuzum
Insallah canm benm..hepimiz gorelim Allahim hepimizin kucagini doldursun..elimden kac tanesi gecti saymadim..kactanesini verdim annesinin kucagina..rabbim sira banada gelmistr insallah.hic of demedim neden bende yok demedim.imtihanima sabir ettim hep.. insallah allahim mukafatlandriri

İnşallah kuzum bizim de sınavımız bu demek ki.. hepimiz mutlu sonuçları alalım benim de pazartesi test günüm ama cuma yapacağım varsa düşükte olsa çıkar diye düşünüyorum

Rabbim ol derse olur isterse çok kötü kalitede olsun.stres yapmadan günlerini geçirmeye çalış sadece.Aslında işin içerisindesin sen her türlüsünü görmüşsündür eminim.
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…