Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben kullanıyorum 3gün sağ kolumda duruyor çıkarıyorum duş alıp busefer yenisini sol koluma yapıştırıyorum doktor öyle söylemişti
Banyo haricinde bantın çıkmıyor sanırım yerinden öyle mi canım. Benim ki bugün cıktı. Yarın yapıştırma gerekirken bugün yapıştırdım. Bi skntı olur mu diye tereddüt te kaldım

Kizlar bisey soracam negatif sonuç alan arkadaslar. Donmuş emriyolariniz icin adetle hemen tekra tedaviye basladinizmi. Yoksa doktorunuz iki adet sonrasina sizi dinlendirdimi.

Mayeneden sonra yaz mutlaka bana da
Önce sen muayne olucaksın önce sen yaz :) benim haftaya perşembe 1 hafta var daha İnsanın içiiçini yiyor bir şeyler hissetmediğim için bir an önce gözümle görüp kulağımla duymak istiyorum :))) rabbim herkese yaşatsınn bu duyguları nerde isteyen var ise kucağını boşbırakmasın hepimizeee sağlıklı sıhhatlı hayırlı evletlar nasip etsinnn

Tutan arkadaslar ne kadar agriyo kasiklar gogusler falan normalmi agrimasi.cok agrimiyo ama bisey var sanki

Pzartesi gunu biraz erken ama dr bi görmek istedi.
Çok bişi ümit etmiyorum.
Bu arada sen herhangi bir vitamin fln alıyormusun ? Takviye olarak vitamin almamızda sakınca varmı acaba ya da her vitamin olurmu

Kizlar bisey soracam negatif sonuç alan arkadaslar. Donmuş emriyolariniz icin adetle hemen tekra tedaviye basladinizmi. Yoksa doktorunuz iki adet sonrasina sizi dinlendirdimi.
Ben adet sonrası hemen başladım

Pzartesi gunu biraz erken ama dr bi görmek istedi.
Çok bişi ümit etmiyorum.
Bu arada sen herhangi bir vitamin fln alıyormusun ? Takviye olarak vitamin almamızda sakınca varmı acaba ya da her vitamin olurmu
bana doktor vermisti decavit komple vitamin bu bide omepa q10 baya onceden beri kullaniyorum sen?

bana doktor vermisti decavit komple vitamin bu bide omepa q10 baya onceden beri kullaniyorum sen?
Ben sadece folik asit kullanıyordum aylar once baslamıstım bırakmadım hic, birde d vitaminş kullandım birkac ay once ama başka kullanmadım yani dr vermedi özellikle. Bal arısütü ve bitkilerden oluşan bir karışım yapmıstım transfer oncesi,aslan pencesi civan percemi özü içtim birde. Şimdi kfama göre alsammı acaba vitamin onu düşünüyorum

Son düzenleme:
Ya çok sağol bekliyorum biri cevap yazsin diye.
Adetliyken çağırıyo rahimim durumuna bakıyo eğer rahmin uygunsa devam etmeye devam ediyo değilse dinlendirme veriyo canım 1 tane mi transfer etmişti doktorun

bence alma internette arastirdigim kadariyla belli bi zamanda genel kan tahlili yaptirmamizi istiyceklermis ona gore de vitamin takviyeleri baslar bence kullanma bekle doktorunu :)

o tamamen senin bunyenin verdigi tepkiye bagli ama bu regli surecinde verilen hormonlar ve icinin temizlenmesi icin yapilmiyor diye biliyorum...

Banyo haricinde bantın çıkmıyor sanırım yerinden öyle mi canım. Benim ki bugün cıktı. Yarın yapıştırma gerekirken bugün yapıştırdım. Bi skntı olur mu diye tereddüt te kaldım
Yok sıcaktan bikaçkez benimjiside öyle olmuştu kolun biraz daha üstüne yaptım artık çıkmıyor

Hala inanamiyoruz rabbim insallah kucagimiza almaui nasip eder.yarini bekliyoruz heyecanla bakalm ne kadar artmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…