Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar pazar günü 6. Günüm olacak transfer yaptığım ilden evime uçakla gidecem sizce birşey olur mu doktorum olmaz dedi ama yinede korkuyorum

Kizlar cok sukur kesemizi gorduk 6+2dedi doktor cok guzel masallaj dedi kanda verdim bugunn 7559.93 cikti allahim tum isteyenlere nasip etsin iisallah kalp atisi agustosun 6sina gun verdii bide kalp atışni duysam rahaylicam icee
hadi gözün aydın canım :))) çok sevindiim ,inşallah yakın zamanda kalp atışını da duyarsın

Kizlar cok sukur kesemizi gorduk 6+2dedi doktor cok guzel masallaj dedi kanda verdim bugunn 7559.93 cikti allahim tum isteyenlere nasip etsin iisallah kalp atisi agustosun 6sina gun verdii bide kalp atışni duysam rahaylicam icee
Canım tebrikler darısı başımıza inşallah senin transfer sonrası beta artışların nasıl olmuştu canım

Kızlar yarın kan vericem, 11.gün çok olumsuzumçok dualarınıza ihtiyacım var

Canım tebrikler darısı başımıza inşallah senin transfer sonrası beta artışların nasıl olmuştu canım
Sole yazimm 9 gun.35.06 12 gun.126.00 15gun.313.03. Ve doktor bidaha yapma dedi 4 gun sonrasi dayanamadim 19 gun.893.83. Ve bu tahlilden sonra 9 gun sonra yani bugun 7559.09 kesemizde cok saglikli dedi bakalim darisi sizlerin basiniza cok amin isallah

hadi gözün aydın canım :))) çok sevindiim ,inşallah yakın zamanda kalp atışını da duyarsın
Aslinda duyarizda dedi doktorum tub bebebk oldugu icin altdan bakti zorlamayalim 2hafta sonrasi geldedi altdan baktirmaktan cekiniodum doktorum rahatlatdi sikintinin olmadini dedi

Hmm anladım canım sen üç günde bir yaptırdın o zaman... benim ilk artış çok iyiydi de ikinci 400ken iki gün sonra 647 çıktı

Merhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)

Merhaba kizlar, size oncelikle sonucu pozitiv olan arkadaslara sorum su ki transfer sonrasi ve oncesi yapmamiz ve yapmamiz gereken seylero liste seklinde paylasirsaniz cox sevinirim beni eklemeyi unutmayin :)
Merhaba, ben transfer günü ve sonraki üç gün dinlendim hiç yormadım kendimi sonra da işe devam ettim beslenme olarak da genel anlamda sağlıklı beslenmeye sıvı tüketmeye çalıştım canım

Kizlar bugun 3. Gunum hic bir belirti yok arada bi adet agrisi disndi pozitif sonuc alanlar ne belirtileriniz oldu kaçinci gun oldu?

Kizlar bugun 3. Gunum hic bir belirti yok arada bi adet agrisi disndi pozitif sonuc alanlar ne belirtileriniz oldu kaçinci gun oldu?
Belirtilere çok takılma, zaten olsa da aldığın ilaçların etkisidir. Pozitif düşün inşallah sonucun güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…