- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 34
Kabızlık etkiliyo mu ? Bende kabizim şu anda niye acaba yaEvet ilk denemeydi 5. Gun embriyosuydu gayet kaliteliydi 8. Gun kanda negatif gordum ben cok kabizlk cektm onun icin olmadi dedm ama doktor nasip bu isler dedi.
ANladım canım evet arkadaşım da olmamış leke ama tuttu doğum bile yaptı siz tekrar mı deneyeceksiniz şimdiKanama olmaz canm ilaclar adet olmamani sagliyo leke olursa tutunuyo diyolar ama herkeste lekede olmuyor tuttuysa
Allaahım kimsenin emeklerini dualarını geri çevirmesin inşallaaahhhOh masAllah ne güzel❤ bize de dua et o zaman hayrlı olsun insAllah
Evet karın icinde baski olmasini istemiyolar ben transferin ertesi gun kabizlkla uyandm ve 3 4 gun cektm mecburen ıkndım yani baska turlu yapamazdm neler yedm neler ictm fayda etmedi. Doktora soyledm sinir stres yaptm olmadi ondan ddm bu is nasip isi kizm dedi.Kabızlık etkiliyo mu ? Bende kabizim şu anda niye acaba ya
Ertesi günü canımKızlar transferden kaç gün sonra banyo yaptınız?
Kabızlık etkiliyo mu ? Bende kabizim şu anda niye acaba ya
Evet simdi benm genetige baktilar kan pihtilasmasi varmi ona bakicaklar birde transfer oncesi histereskopi yapip rahmin icine çizik aticakmis tutunmayi sagliyormus.ANladım canım evet arkadaşım da olmamış leke ama tuttu doğum bile yaptı siz tekrar mı deneyeceksiniz şimdi
Evet onu duydum onu yaptıranı genelde hep hamile olmuş inşallah rabbim yardım etsin geri çevirmesin dualarınızıEvet simdi benm genetige baktilar kan pihtilasmasi varmi ona bakicaklar birde transfer oncesi histereskopi yapip rahmin icine çizik aticakmis tutunmayi sagliyormus.
Hayrlı haberlerle insAllahAllaahım kimsenin emeklerini dualarını geri çevirmesin inşallaaahhhSalı günü gidicam bende bakalım ne dicekler
Bana hemşire aynı gün yapabilirsin dedi ama burda ki sayfalarda çok arkadaşa 3 gün sonra ayakta ılık suyla ellerini çok yukarı kaldırmada ve hemen 5-10dk sürecek şekilde demişler bende arkadaşların çoğuna denilen şekilde yaptımKızlar transferden kaç gün sonra banyo yaptınız?
Hahaha, ya bana da ertesi gün yapabilirsin sadece ılık olsun su, cok kaynar suyla yıkanma dediler. Ama forumda o kadar çok “test günüme kadar yıkanmadım” diyenleri okudum ki korktumBana hemşire aynı gün yapabilirsin dedi ama burda ki sayfalarda çok arkadaşa 3 gün sonra ayakta ılık suyla ellerini çok yukarı kaldırmada ve hemen 5-10dk sürecek şekilde demişler bende arkadaşların çoğuna denilen şekilde yaptım
Benim oldu ama ben ikinmadim yani ne kadar olduysa oldu .. serbest bırakmaya çalıştım kendimi hep .. siz şurubu kullanmadiniz mı? Ben alicam bugün ya..Evet karın icinde baski olmasini istemiyolar ben transferin ertesi gun kabizlkla uyandm ve 3 4 gun cektm mecburen ıkndım yani baska turlu yapamazdm neler yedm neler ictm fayda etmedi. Doktora soyledm sinir stres yaptm olmadi ondan ddm bu is nasip isi kizm dedi.
Ohh miss gibi valla hemşire bana ne ılık ne soğuk hiç bişey demedi zaten ben herşeyi deneyimli arkadaşlardan araştırıp öğrenmeye çalıştım buralarda bende 3gün sonrasında kısacık sürede yaptım banyo olana kadar o günlerde de annem sabunlu havlularla sabunladı duruladı kuruladı öyle rahat edebildimHahaha, ya bana da ertesi gün yapabilirsin sadece ılık olsun su, cok kaynar suyla yıkanma dediler. Ama forumda o kadar çok “test günüme kadar yıkanmadım” diyenleri okudum ki korktum
Bugun 3.günüm, ben de bir saat önce ılık suyla çok uzun sürmeyecek sekilde banyomu yaptım valla. Temiz temiz oturuyorum
Bu süreçte annelerin hakkı ödenmez ya, prenses prenses takılıyoruzOhh miss gibi valla hemşire bana ne ılık ne soğuk hiç bişey demedi zaten ben herşeyi deneyimli arkadaşlardan araştırıp öğrenmeye çalıştım buralarda bende 3gün sonrasında kısacık sürede yaptım banyo olana kadar o günlerde de annem sabunlu havlularla sabunladı duruladı kuruladı öyle rahat edebildim
Çok su içiyorum aslında çorba içiyorum genelde .. kabak çekirdeği badem yiyorum hergun .. tabi orası öyle .korktum şimdi o şurubu alym de iciyim bugün .Canım benim doktorum da kabızlığın altını çizdi, kabız olmamaya calıs dedi. Kabızlık durumunda kullanılması gereken bir şurup da verdiler ne olur ne olmaz diye. Sen de biraz daha sıvı beslenmeye calıs. Ama moralini bozma şu anda. Kısmetinde varsa hiç bir seye bakmıyor, allah iyi sonucu veriyor.
Valla benim smdiki aklm olsa hergun icerdm o suruptan surup aldm ama 4. Gun aldm ilk 3 gun ikindm mecburen ilknciyi deniyim hergun icicem ishal olmaya razıyim artik.Benim oldu ama ben ikinmadim yani ne kadar olduysa oldu .. serbest bırakmaya çalıştım kendimi hep .. siz şurubu kullanmadiniz mı? Ben alicam bugün ya..
Aynen canım Öyle vallaBu süreçte annelerin hakkı ödenmez ya, prenses prenses takılıyoruz
Vallahi ben neler yaptm hic bisey iyi gelmemistiKızlar kabızlığa gün kurusu çok iyi geliyor bol bol yiyin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?