- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Benim de 12. Gün istedi testi doktor. Sonra dedim ki 10. Gün yaparım. Bu sabah çok heyecanlıydım kahvaltı bile yapamadım mideme oturdu her şey. Çıkıp kan verdim ben de. Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Benimde bi sıcak bi soğuk canım ama bence onla alakası yok kimisi yanıyor kimisi donuyor canımBen ates takibi yapiyorum canim ama hep ayni ayarda gidiyor usudugumdede ayni yandigimdada ayni .. ya aklima sey takildi hani hamile kalinca vucut isisi yukselir ya acaba benimki tutmadimi hic yukslme yok cunku
Evet kuzum ondan korktum bende ateşim çıkınca inşAllah birşey olmamıştırBilmiyorum kuzum çok aşırı sıcak olmamaya dikkat edin diyorlar kuzum
Paylaşırım tabiSonucunu burada da hemen paylaş, olur mu
Paylaşırım tabibekliyorum hala gelmedi
Insallah oledir canim korkma canim hicbisey olmamistir rabbimin izniyleBenimde bi sıcak bi soğuk canım ama bence onla alakası yok kimisi yanıyor kimisi donuyor canım
Ay bende takipteyimPaylaşırım tabibekliyorum hala gelmedi
Bu ikinci denemem benim. İlkinde taze transfer olmuştum negatif oldu. İnşallah bu sefer pozitifi görürüz hep birlikte
Bir şey olmamıştır ben de uyurken yorganın içine girip uyudum uyandığımda sicaciktimEvet kuzum ondan korktum bende ateşim çıkınca inşAllah birşey olmamıştır
Sen ilk opudan kalan embriyoların mı yoksa yeni opu mu oldun?Bu ikinci denemem benim. İlkinde taze transfer olmuştum negatif oldu. İnşallah bu sefer pozitifi görürüz hep birlikte
Ben de merakla bekliyorum sonucunuzu inşallah mutlu haber alacağızPaylaşırım tabibekliyorum hala gelmedi
Aminnn canisiBu ikinci denemem benim. İlkinde taze transfer olmuştum negatif oldu. İnşallah bu sefer pozitifi görürüz hep birlikte
Kuzumm kacnci gun embryosuydu?Kızlar sonuç 2 çıkmış sadece
5. GünKuzumm kacnci gun embryosuydu?
Bugun kacinci gundu peki canim?5. Gün ☹
8. Gündü bugün çok üzüldümBugun kacinci gundu peki canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?