- 29 Haziran 2019
- 301
- 284
- 18
- 45
Yok be gülümTransfer sonrası 5. Günümde ilk kez evden çıktım. Suçlu hissediyorum kendimi ama çok sıkılmıştım evde. Birşey olur mu ne dersiniz.
 ben de 6. Gün işe başladım hem de 8.30 dan 16.00 ya kadar çalıştım. Allah korur onları sen içini ferah tut. Ama eğilme yükseklere uzanma neredeyse 1 hafta 10 gün kadar hiç iş yapma ben yapmadım
 ben de 6. Gün işe başladım hem de 8.30 dan 16.00 ya kadar çalıştım. Allah korur onları sen içini ferah tut. Ama eğilme yükseklere uzanma neredeyse 1 hafta 10 gün kadar hiç iş yapma ben yapmadım 

ben bunu 11. Gün yaptım ancak silik çıktı benimkiler geç tutunmuşlar galiba
 ben bunu 11. Gün yaptım ancak silik çıktı benimkiler geç tutunmuşlar galiba 

ben öyle hissettim ki bebişlerim beni bırakmadılar ve öyle de oldu
 ben öyle hissettim ki bebişlerim beni bırakmadılar ve öyle de oldu sizin değeriniz de 8. Gün için gayet iyi bence inşallah ikiye katlanır iki gün sonra
 sizin değeriniz de 8. Gün için gayet iyi bence inşallah ikiye katlanır iki gün sonra  hiç idrar testi yaptınızmı embriyo durumunuz neydi acaba bende yapmayı düşünüyorum.ama cesaret edemiyorum
hiç idrar testi yaptınızmı embriyo durumunuz neydi acaba bende yapmayı düşünüyorum.ama cesaret edemiyorum yavrularımızı sağlıkla huzurla kucaklarımıza alırız
 yavrularımızı sağlıkla huzurla kucaklarımıza alırız sandım ki adet görücem ama hep çorap giydim
 sandım ki adet görücem ama hep çorap giydim