Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Arkadaşlar merhaba.bi sorum olacak içim içimi yiyor şu anda ve sizlere danışmak istedim.transferimin 5.günündeyim ve crinone jeli yanlışlıkla rutin saatinden 3saat önce uyguladım.yani saat 19.00 da uyguladığım jeli saat 16.00 da uyguladım.bi sorun olurmu sizce? Günde 14kez ilaç kullanınca kafa karışıyo.evhammı yapıyorum napıcam bilemedim...
bi sorun olacağını sanmam canım bende kullanmıştım tam hatırlamıyorum ama akşamları uyguluyordum sanırım

Merhabalar bende transferin 3. Günündeyim
Transfer olanlar ve olacaklar inşallah hayırlı haberlerle seviniriz :dua: bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsun bizlere inşallahhh

3. Gün embriyosu sizce nasıl?
3.gun embriyosu ise muhtemelen yeni kana geciyor olabilir. Bi kac gun sonra tekrar kan verin bence. Bugunki sonuc yaniltici olabilir. Bir de taze transfer mi oldu dondurulmus mu? Yani catlatma ignesi yapildi mi?

3.gun embriyosu ise muhtemelen yeni kana geciyor olabilir. Bi kac gun sonra tekrar kan verin bence. Bugunki sonuc yaniltici olabilir. Bir de taze transfer mi oldu dondurulmus mu? Yani catlatma ignesi yapildi mi?
Dondurulan embriyo transferi oldu yarın test yapsam çıkar mı?

Kızlar transferden bir gün sonra başlayan aşırı şişkinlik mide gazı ve belimi büken soluğumu kesen bir mide-karın ağrım var.crinone jeldenmi başka bişeydenmi bilmiyorum ama korkunç bi ağrı.varmı aynı problemi yaşayan?

Back
X