Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Maalesef ben uzun bir müddet deneyemeyeceğim. Çok yıprandık çünkü maddi olarak da. Toplamamız lazım kendimizi
Seni çok iyi anlıyorum. Aynı şekilde ben de yıprandım...çoğu kişinin benim yaşımda ev ve arabası varken...Allah sağlık versin hiç gözüm yok açıkçası...ne evim ne arabam var.. Bende ki sorun yumurtanın olmaması. geçen her saniye aleyhime işliyor...Doktorlar söylüyor bunu...Yani benim karamsarlığımla ilgili değil....bu nedenle hemen doktora gideceğim bayram sonu tabi doktor kararımı vermiş olursam :KK66:

F freedom82 canim malesef degerlerim soyle
9.gun 32.25
11.gun 40.64
13.gun 53.13
Dr. %1 dis gebelik
%5 sagliksiz gebelik dedi.
Ilaclara devam et izleyelim dedi
Durum bu ilaclara devam ediyoum ama sorun var yani

9.gun 32.25
11.gun 40.64
13.gun 53.13
Dr. %1 dis gebelik
Çok ilginç inşallah %94 sağlıklı gebelik olur :)))...Düşük oranlar vermiş....Bana normal geldi değerlerin...Ne olması gerekiyor hakkaten?

9.gun 32.25
11.gun 40.64
13.gun 53.13
Dr. %1 dis gebelik
İçini ferah tut, hemen pes etme....Burda birinin konusunu okudum...Doktorun biri bebeğin kalbi duyulmuyor kürtaj demiş....Başka bir doktora görünmüşler....O da tam tersini söylemiş ve onlar da kürtaj yaptırmamışlar ve bebek doğmuş...İlk doktora göre hareket etseydi çok yanlış olacaktı...

İyi akşamlar arkadaşlar..bana da 1 adet 5. gün dondurulmuş embriyom transfer edildi. bugün 8. günüm. Dün yaptırdığım beta hcg 40 olarak geldi. bugün idrar testide gün içi idrarı ile çift çizgi. ama erken baktırmanın problemide biyokimyasal gebeliğin dışlanmamış olması. bugün kasık ağrıları da azalınca insan ister istemez geriliyor. umarım yarın değerim artmış olur. umarım isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır :)

Kızlar meraba bu gün saat 13 30 da transfer oldum rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah 2 denemem dondurulmus embriyo ve genetik test yapıldı hayırlısı ınsalalh

Çok ilginç inşallah %94 sağlıklı gebelik olur :)))...Düşük oranlar vermiş....Bana normal geldi değerlerin...Ne olması gerekiyor hakkaten?
Ama iki katina cikmasi bekleniyor normalde degerlerin canim. Benimki 10 10 artiyor. Annem ben hissediyorum olacak diyor insallah dedim saglikla olsjnda
İçini ferah tut, hemen pes etme....Burda birinin konusunu okudum...Doktorun biri bebeğin kalbi duyulmuyor kürtaj demiş....Başka bir doktora görünmüşler....O da tam tersini söylemiş ve onlar da kürtaj yaptırmamışlar ve bebek doğmuş...İlk doktora göre hareket etseydi çok yanlış olacaktı...
inanamiyorum dr. Bi cana kiyacakti demek. Bana linkini atar misin bende okuyayim boyle hikayeleri okumaya ihtiyacim var. Bu arada beni hatirladigin icin tesekkur ederim canim

Ama iki katina cikmasi bekleniyor normalde degerlerin canim. Benimki 10 10 artiyor. Annem ben hissediyorum olacak diyor insallah dedim saglikla olsjnda
inanamiyorum dr. Bi cana kiyacakti demek. Bana linkini atar misin bende okuyayim boyle hikayeleri okumaya ihtiyacim var. Bu arada beni hatirladigin icin tesekkur ederim canim
canım bulursam gönderirim.. konudan ziyade birinin birine yazdığı mesajdı...Söyleyen kişiyi de aklımda tutmadım ama bulursam gönderirim merak etme...

Ah o anneler ne tatlıdır..Benim annem de hep öyle söyledi...benim moralimi düzeltmeye çalıştı :)) İnşallah tutacak canım inşallah...

canım bulursam gönderirim.. konudan ziyade birinin birine yazdığı mesajdı...Söyleyen kişiyi de aklımda tutmadım ama bulursam gönderirim merak etme...

Ah o anneler ne tatlıdır..Benim annem de hep öyle söyledi...benim moralimi düzeltmeye çalıştı :)) İnşallah tutacak canım inşallah...
gozlerimi doldurma benim :( ugrasma bosver tatli canini yorma. Ben aldim alacagimi. Guclu olalim ne olursa olsun vazgecmeyelim olur mu?

Selamm kızlar; 5. Gün embriyosu transferin 5. Günündeyim. Test tarihim cumartesi ama diyorum ki acabaaa 6. Veya 7. Günü yaptırsam sonuç belli olur mu?
canım bence yapma ben yaptım ve pişman oldum test yanlıştı önce pozitif çıktı başka test yaptım negatif çıktı en güzeli en güveniliri kan testi

IMG-20170830-WA0006.webp

Hanimlar bi bakarmisiniz sizce hamilemiyim

Anlamadım....Ne konuda aldım alacağımı dedin? Ben annelerin çok destek çıktığını söylemek istedim...
ah canim nolur yanlis anlama cok duygusaldim onlari yazarken.hatta agladim. Yaziyi bulmak icin caba harcama bunu soylemen bile bana moral oldu destek oldu demek istedim yanlis anlasilmis olabilriim. Evet anneler hep oyle hep destek hep arkamizdalar sagolsunlar. Bizde onlar gibi olabilecek miyiz demek istedim canim. Kelimeler icimde dugumlendi sadece onlari yazabildim...

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı şekilde ben de yıprandım...çoğu kişinin benim yaşımda ev ve arabası varken...Allah sağlık versin hiç gözüm yok açıkçası...ne evim ne arabam var.. Bende ki sorun yumurtanın olmaması. geçen her saniye aleyhime işliyor...Doktorlar söylüyor bunu...Yani benim karamsarlığımla ilgili değil....bu nedenle hemen doktora gideceğim bayram sonu tabi doktor kararımı vermiş olursam :KK66:
Anlıyorum canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

9.gun 32.25
11.gun 40.64
13.gun 53.13
Dr. %1 dis gebelik
Çok üzüldüm arkadaşım. Ne güzel sevinmiştik sana. Yinede rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin arkadaşım. Moralini yüksek tut.

Back
X