- 30 Haziran 2022
- 189
- 92
- 28
- 30
- Konu Sahibi Eylulsabah
-
Çok stres tutunmaya engel olur deniliyor o yüzden biraz korkuyorum doktoruma sordum bişey olmaz dedi ilk yarım saat önemli dediMerhaba birşey olmamıştır içinizi rahat tutun insAllah
Amin inşallah. Doktoruma sordum ilk yarım saat önemli dedi bana. Bişey olmamıştır dedi ama yine de korkuyorumKorkma icini ferah tut.bol dua. Ve sabir allah pozitif haberi nasip etsin inşallah
Stres yapma canımÇok stres tutunmaya engel olur deniliyor o yüzden biraz korkuyorum doktoruma sordum bişey olmaz dedi ilk yarım saat önemli dedi
İnşallahStres yapma canım
İnşirah suresini oku bol bol
İçini ferah tut
İnsAllah iyi haber alıcaksın
Yok yok olmaz allahin izni ileAmin inşallah. Doktoruma sordum ilk yarım saat önemli dedi bana. Bişey olmamıştır dedi ama yine de korkuyorum
Israra çıktıktan sonra oldu stres yaptığım için diye düşündüm çünkü çok stres yaptım ama inşallah bişey olmamıştır doktorum böyle basit şeylerden bişey olmaz dedi ilk yarım saat önemli dediİsrar sıkışıklığındanda Kasık agrısı olabılır canım stres yapma
Korkma canım bırsey olmaz vucuduna pozitif enerjı gonderIsrara çıktıktan sonra oldu stres yaptığım için diye düşündüm çünkü çok stres yaptım ama inşallah bişey olmamıştır doktorum böyle basit şeylerden bişey olmaz dedi ilk yarım saat önemli dedi
İnşallah hakkında hayırlı sı olur. İnsan ister istemez stres oluyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsunKorkma canım bırsey olmaz vucuduna pozitif enerjı gonder
Bende 2. Denemedeyım 6 mart gıbı Olacagım transfer
Hicbirsey olmadıİnşallah hakkında hayırlı sı olur. İnsan ister istemez stres oluyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
29 şubat test günüm inşallah öyledir benimle dirHicbirsey olmadı
Minik kelebek seninle
İçinden bol bol inşirah suresini oku
Elini karnına koy dua et
Ne zaman test yapicaksin
Mutlaka yaz test günü
Seninle merak etme29 şubat test günüm inşallah öyledir benimle dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?