transfer sonrası tatil

keser84

Meleklerimi koru Yarabbi
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
3.640
2.336
40
hocam iyi günler bu ayın 15 gibi dondurulmuş embryo transferi olacak transferden 5-6 gün sonra tatile gitmeyi planlıyoruz bi sakıncası olurmu acaba gideceğimiz yer bulunduğumuz şehre 3,5 saat uzaklıkta riskede atmak istemiyorum ama yinede danışmak istedim..

hocam iyi günler bu ayın 15 gibi dondurulmuş embryo transferi olacak transferden 5-6 gün sonra tatile gitmeyi planlıyoruz bi sakıncası olurmu acaba gideceğimiz yer bulunduğumuz şehre 3,5 saat uzaklıkta riskede atmak istemiyorum ama yinede danışmak istedim..
Merhabalar :sıcak yaz gunlerınde kaybedılen sıvı mıktarı artacagı ıcın bol su ıcmenız ( 2.5 lıtre) önem kazanmakta. Embrıo transferinden 2 gun sonrası günluk aktıvıtelerınıze donmenızde ( mumkunse transferden sonra 2 gun ıstırahat edelım) bır sakınca yoktur ancak cok yorulmamanız , ağır iş yapmamanız sık dınlenmeler ıle güne devam etmenız faydalı olucaktır. Ucak yolculugunu tercıh etmenızı tavsıye ederız.
Daha fazla bilgi için 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabilirsiniz. Bol sans dılerım.