- 6 Nisan 2016
- 53
- 46
- 3
- 32
- Konu Sahibi Efulim ebru
Pazartesi test günüm var vakit geçmek bilmiyor bazen oldu tuttu hissine kapılıp neşeleniyorum bazende olmsdıysa diye üzülüyorum çok değişik hisler içindeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sakın strese girip çok düşünme, kendine uğraşlar bul, eve tıkılıp kalma o psikoloji çok kötü tüp bebek sürecinin en zoru transferden sonra beklemekmiş, kolay değil ama düşünecek vakit bırakma kendine stres çok tehlikeli hayırlı haberlerin olsun canım.Pazartesi test günüm var vakit geçmek bilmiyor bazen oldu tuttu hissine kapılıp neşeleniyorum bazende olmsdıysa diye üzülüyorum çok değişik hisler içindeyim
5.gün embriyosu inşallah tutunmuştur dün dayanamyp idrar testi yaptım negatfdi ama idrarda belli olmaz diye çok da üzmüyorum kendimi5.gun embriyosu ise 7.-8.gunler Kanda cikiyor kendini strese sokmak yerine betahcg ye baktr canm insallah pozitfi gorursun
Ne diye korkuyorsun canımya o kadar işlem görüyorsun normal o ağrılar, herkeste var bel kasık ağrısı, özellikle kasıkta batmalar, kabız olma dikkat et, ıkınma sakın, ağır bişeyler kaldırma ilk 3 gün iyi istirahat et daha sonra hayatına yoğun ağır iş yapmadan devam et, çk dışarı arkadaşlarınla ailenle görüş uğraş bul buralara da çok takılıp daha çok strese girme, tecrübe konuşuyor dinle beni :)Gerçekten çok zor canım allah yardımcımız olsun sürekli araştırma halindeyim adet olcakmışım gibi sancılanıyorum çok korkuyorum
Çook haklısın bebeğin var mı seninNe diye korkuyorsun canımya o kadar işlem görüyorsun normal o ağrılar, herkeste var bel kasık ağrısı, özellikle kasıkta batmalar, kabız olma dikkat et, ıkınma sakın, ağır bişeyler kaldırma ilk 3 gün iyi istirahat et daha sonra hayatına yoğun ağır iş yapmadan devam et, çk dışarı arkadaşlarınla ailenle görüş uğraş bul buralara da çok takılıp daha çok strese girme, tecrübe konuşuyor dinle beni :)![]()
Çook haklısın bebeğin var mı seninNe diye korkuyorsun canımya o kadar işlem görüyorsun normal o ağrılar, herkeste var bel kasık ağrısı, özellikle kasıkta batmalar, kabız olma dikkat et, ıkınma sakın, ağır bişeyler kaldırma ilk 3 gün iyi istirahat et daha sonra hayatına yoğun ağır iş yapmadan devam et, çk dışarı arkadaşlarınla ailenle görüş uğraş bul buralara da çok takılıp daha çok strese girme, tecrübe konuşuyor dinle beni :)![]()
Yok canım ne yazık ki ilk denemede başarısız oldumÇook haklısın bebeğin var mı senin
Idrarda cikmayabilir yeni oldugundan Kanda kesin cikiyor benm. Gbi 7-8.gunlerde yaptranlarinda cikti5.gün embriyosu inşallah tutunmuştur dün dayanamyp idrar testi yaptım negatfdi ama idrarda belli olmaz diye çok da üzmüyorum kendimi
İlk denemem canm benim inlallah olur hayrlısıyla rabbim nasip ettyse ne yparsak yaplm tutar benm gttğm hastnede transfer sonrası evne dönen kadına araba çarpmş 3 .4 takla atmş kadn ve bebeği tutmuş allah nasp ettyse inş bizimde olurBen varım salı günü benim test günüm o güne kadar dayanabilirim inşallah.. benim 4. denemem bu daha önce tutmuştu düşük oldu. belirtim hiç olmamıştı iki tane negatifte ağrılarım olmuştu kasıkta kesin tuttu demiştim.. geçen sefer tutmadı hiç belirtim yok dedim tutmuş ama.. bazı kişilerde ağrı oluyor tutuyor belli olmuyor.. sizin ilk denememi
Evet bende çok hikaye duydum zaten embiryologta söyledi onun oraya tutunması fiziksel bişey değil biyolojik olarak uyum sağlaması lazım dedi.. zaten mikroskopla bile zor görünen bişey... ama yinede hep kendimizde suç arıyoruz yapabilecek bişey var mı diyeİlk denemem canm benim inlallah olur hayrlısıyla rabbim nasip ettyse ne yparsak yaplm tutar benm gttğm hastnede transfer sonrası evne dönen kadına araba çarpmş 3 .4 takla atmş kadn ve bebeği tutmuş allah nasp ettyse inş bizimde olur
Benmde hiç bi bilgim yok dün geceden beri lekelenmem başladı bide o ne oluyo anlmş değlimMerhabalar ben de salı günü test günüm bekliyorum ben de sol kasigimda yanma oluyor ara ara bilmiyorum iyi mi kötü mu
Hiç sanmıyorum canm iki gündür çok yoğunlaltı adet görüyorum hastanedym test verdm ama hiiiiiiç umudum kalmadıOnceki Adet gününe yakın lekelenmeler olurmuş öyle birşey de olabilir yerleşiyordur bebisin ☺
Hayırlısı olur ins canım düşündüğün gibi cikmaxHiç sanmıyorum canm iki gündür çok yoğunlaltı adet görüyorum hastanedym test verdm ama hiiiiiiç umudum kalmadı