TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar öncelikle transferiniz hayirli olsun diliyorum.

Insallah hayirlisiyla transferimiz tutar hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getiririz .

Benim transferim cumartesi gunu oldu ilk deneme Allah in izniyle insallah tutar diyorum . Test gunum 27 Aralik
..

Hadi bakalim kizlar transferi olanlar test gunlerini yazsin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalim insaAllah ..
İnşallah tutarda bebeğini kucağına alırsın canım..
Benimde perşembe gunu transferim.
Senden 3 gün sonrada test günüm oluyor 1 ocakta yani .Daha şimdiden heyecanlanıyorum :KK17:

İnşallah tutarda bebeğini kucağına alırsın canım..
Benimde perşembe gunu transferim.
Senden 3 gün sonrada test günüm oluyor 1 ocakta yani .Daha şimdiden heyecanlanıyorum :KK17:
Allah tamamina erdirsin insallah canim benim heyecanlanma hersey guzel olucak bol bol dua et

20 Aralık test günüm ama sana adım 10. Gün yani dün yaptırdım 15.96 çıktı. İlk defa bu değerleri görüyorum 4. Denemem. İnşallah yükselir içimi korku kapladı

20 Aralık test günüm ama sana adım 10. Gün yani dün yaptırdım 15.96 çıktı. İlk defa bu değerleri görüyorum 4. Denemem. İnşallah yükselir içimi korku kapladı
Hadi insallah hamilesindir canim benim ya . Hamilesinde insallah ikiye katlanir . Rabbimmm yuzunu guldursum

Transferimin 1.günü ile aranıza kaltılıyorum
Test günüm 27 aralık
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Benimde 27. Aralik hadi insallah hayirli habrrler aliriz hepimiz

Kizlar size bi resim aticam bu duayi Mahmut Efendi Hz.lerine bagli bir hoca yazdi . InsaAllah hepimize iyi gelir . Hamile kaldiktan sonra okunuyor normalde ama bizde transferimiz yapildigina gore hamile sayiliriz .
20171219_132101.webp

Bu duayi Allah in izniyle gunde 7 defa okunacak cocugu dogurana kadar . Dogumu bile kolay olurmus Allah in izniyle

Belirti yok sadece fena şekilde iğnelerin ağrısı var kalçamda ne sağa dönebiliyorum ne sola Rabbim çektiğimiz acıların karşılığında hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
Amin ayni dertten muzdaribim . Birde benim karindan da ignelerim var hergun duzenli .

Amin ayni dertten muzdaribim . Birde benim karindan da ignelerim var hergun duzenli .
Aynen benimde göbekten hibor 3500 kuallnıyorım 2 güne bir kalcadam progesteron belimde bant var vajinadan jel. Folit asit kullanıyorum. Bacaklarım ağrıyınca 2-3 gündür mutlivitamin başladım acaba vitamin eksikliğinden mi sızlıyor diye

Aynen benimde göbekten hibor 3500 kuallnıyorım 2 güne bir kalcadam progesteron belimde bant var vajinadan jel. Folit asit kullanıyorum. Bacaklarım ağrıyınca 2-3 gündür mutlivitamin başladım acaba vitamin eksikliğinden mi sızlıyor diye
Benim karindan hergun kalcadan 2 ampul progestan. Transferimin ilk gunu baska bir igne vurdular . Haftaya tekrar vurul dediler o igne resmen ayak uclarimi agritti o derece. Gunluk estrofem 6 tane .1 tane inofolik . Bir tane glifor. Bir tanede coraspirin var . Rabbim emeklerimizin karsiligini hayirli saglikli evlatlarla verir insallah . En azindan senin bir tane var cok sukur o duyguyu tatmissin .. biz onuda tadamadik..

Back
X