TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlar öncelikle transferiniz hayirli olsun diliyorum.

Insallah hayirlisiyla transferimiz tutar hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getiririz .

Benim transferim cumartesi gunu oldu ilk deneme Allah in izniyle insallah tutar diyorum . Test gunum 27 Aralik
..

Hadi bakalim kizlar transferi olanlar test gunlerini yazsin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalim insaAllah ..

@Mucizeolsakeske test gunu : 27 Aralik

@p0ly__ transfer tarihi: 21 Aralik. Test gunu 1 ocak

@kuzununannesi test gunu: 26 Aralik

@Kbr42 20 Aralik test gunu. Transferin 10.gunu beta bhcg: 15.96 :anneadayı::KK200:

S sus_panda transferinin 1.gunu test gunu : 27 Aralik

@Gamze020 transfer gunu bugun:)
29 aralik

20 Aralık test günüm ama sana adım 10. Gün yani dün yaptırdım 15.96 çıktı. İlk defa bu değerleri görüyorum 4. Denemem. İnşallah yükselir içimi korku kapladı
Ne yaptin canim son durumlar ne

Benim pembemsi kanamam var kizlar :(

Canım sabahki yazdığından sonra devamımı geliyor
Dr unla iletişime geçtinmi hiç?
Evet canim yatinca gelmiyor hafif peceteyi bastirinca pembemsi hafif kahverengi geliyor
Doktor da yarin kan ver demis . Carsambada klinikte vercem kani. Ikiye katlamismi diye bakicak sanirim

Evet canim yatinca gelmiyor hafif peceteyi bastirinca pembemsi hafif kahverengi geliyor
Doktor da yarin kan ver demis . Carsambada klinikte vercem kani. Ikiye katlamismi diye bakicak sanirim
Canim allah yardimcin olsun
insllah bebeğin seninledir annesine sıkı sıkı tutunurda hiç bırakmaz :dua:

Canım o zaman dr u dinle ver kanı yarın
Ben kötü düşünmüyorum içime güzel şeyler doğuyor senin için yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlarda oluyor
Rabbim hakkımızda hayırlısını yazsın inş

Canım o zaman dr u dinle ver kanı yarın
Ben kötü düşünmüyorum içime güzel şeyler doğuyor senin için yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlarda oluyor
Rabbim hakkımızda hayırlısını yazsın inş
Ayy insallah tatlim hayirlisi olsun . Progestani vuruldum simdi bakalim . Ben elimden geleni yaptim taktir Allah in

Canim allah yardimcin olsun
insllah bebeğin seninledir annesine sıkı sıkı tutunurda hiç bırakmaz :dua:
Insallah canim gitmicem kan vermeye carsamba test gunum o zaman gidicem. Hastanelerde iki gunde bir kan verip surunmek istemiyorum.

Sen bilirsin canım

Pembe akıntın ne durumda
Valla suan progestan vuruldum buyuk ihtimalle kesicektir. Ben normal hamileliklerimde dusuk icin progestanin hapini vajinadan yolluyordum hemen kesiyordu. Benim icin betanin ikiye katlanmasi onemli canim. Insallah katlanir

Valla suan progestan vuruldum buyuk ihtimalle kesicektir. Ben normal hamileliklerimde dusuk icin progestanin hapini vajinadan yolluyordum hemen kesiyordu. Benim icin betanin ikiye katlanmasi onemli canim. Insallah katlanir
İnşallah katlanır canım

dua et bol bol dünya dua ile ayakta duruyor hersey allahtan canım

Kizlar öncelikle transferiniz hayirli olsun diliyorum.

Insallah hayirlisiyla transferimiz tutar hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getiririz .

Benim transferim cumartesi gunu oldu ilk deneme Allah in izniyle insallah tutar diyorum . Test gunum 27 Aralik
..

Hadi bakalim kizlar transferi olanlar test gunlerini yazsin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalim insaAllah ..

[USER=779076]@Mucizeolsakeske[/USER] test gunu : 27 Aralik

@p0ly__ transfer tarihi: 21 Aralik. Test gunu 1 ocak

@kuzununannesi test gunu: 26 Aralik

@Kbr42 20 Aralik test gunu. Transferin 10.gunu beta bhcg: 15.96 :anneadayı::KK200:

S sus_panda transferinin 1.gunu test gunu : 27 Aralik

@Gamze020 transfer gunu 20 Aralik Cift embriyo . Test gunu : 30 Aralikĺ

A aryemuh ilk deneme. test gunu 29 Aralik
23 aralık transfer çift 5 gün test 1 ocak2018

bal10cukk bal10cukk sanirim gidicem kan vermeye kanamam devam ediyor. Ne olcaksa olsun artk

Back
X