TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

arkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı
Benim 3.gun embriyosuydu.transferin 8.gunu kanda 28 cikmisti degerim sonra 2.5 kat artarak devam etti.2 embriyo transfer olmustu biri tutmamis diger tutanda ikiye bolunmus tek yum.ikizi olmustu.bende deger yuksek degildi ikizdi bolunmus embriyo diye belkide.seninki 2 si de tuttuysa cift yum ikizi olmustur.en saglami kese gorununce canim.saglikla kucagina alirsin ins.

Benim 3.gun embriyosuydu.transferin 8.gunu kanda 28 cikmisti degerim sonra 2.5 kat artarak devam etti.2 embriyo transfer olmustu biri tutmamis diger tutanda ikiye bolunmus tek yum.ikizi olmustu.bende deger yuksek degildi ikizdi bolunmus embriyo diye belkide.seninki 2 si de tuttuysa cift yum ikizi olmustur.en saglami kese gorununce canim.saglikla kucagina alirsin ins.
İşte bak senin 8.günde çıkmış.ben transfer günüyle saydığımda 5.gün yoksa 4.gün.hiç bir yerde okumadımki 4.gün kanda çıksın.çok saçma gelmeye başladı benim sonuç.bi de 58 yani.acaba labaratuvar yanlışlık mı yaptı diye düşünüyorum

arkadaşlar merhaba.11haziranda transferim oldu.5.gün dondurulmuş 2tane.aslında 1tane istiyorduk ama 1gece önceden çözünmüş 2 adet embriyomuz malesef bozuldu.o yüzden şansını arttırmak istedik.transferin 5.günü(transfer günü dahil) dayanamayıp test yaptırdım.ve sonuç 58çıktı.Şu an şoktayım.ikiz mi acaba?böyle değeri yüksek olupta tek gebelik gerçekleşen var mı
olabilir tatlım ama illa ikiz diye de düşünme hcg değerinin yüksek olması sorunsuz bir gebelik geçireceğini de belirtiyor olabilir. esasen katlanmalarına bak atıyorum 7. gün 53 değerin 250 300 filan olmuşsa 9. gün 1000-1200 civarı olmuşsa düşün ikizi. ayrıca sağlıklı olması ve tek bebek bence daha kolay. taşıması bakması herşeyi zor ikizlerin. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:anne::anne:

olabilir tatlım ama illa ikiz diye de düşünme hcg değerinin yüksek olması sorunsuz bir gebelik geçireceğini de belirtiyor olabilir. esasen katlanmalarına bak atıyorum 7. gün 53 değerin 250 300 filan olmuşsa 9. gün 1000-1200 civarı olmuşsa düşün ikizi. ayrıca sağlıklı olması ve tek bebek bence daha kolay. taşıması bakması herşeyi zor ikizlerin. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin:anne::anne:
İnan canım ben de tek istiyorum.4.günki değerin 58 olması tuhaf değil mi??ztn kanda 8.günden itibaren artıyor diyorlar.kan vermeye korkar oldum

İşte bak senin 8.günde çıkmış.ben transfer günüyle saydığımda 5.gün yoksa 4.gün.hiç bir yerde okumadımki 4.gün kanda çıksın.çok saçma gelmeye başladı benim sonuç.bi de 58 yani.acaba labaratuvar yanlışlık mı yaptı diye düşünüyorum
Valla ilginc seninki.bence tekrar kan ver bulundugun yerde varsa universite yada arastirma hastanesi olsun.bazen de sasirilan sonuclar olabiliyor kisiye gore degisiyor.hayirlisi olsun.

Çatlatma iğnesi vurulmuşmuydunuz.Şayet vurulduysanız onun etkiside olabilir

Neden daha kimse yazmamis yazilarinizi son iki sayfa okudum. Adana gelini guzel haberler aldin insallah.. bende heyecanla korkuyla bekliyorum ne olcak diye guzel olsun diye dua ediyorum
Sohbet edecek kimse yok Kendi kendime günlük gibi yazmak istemedim 🤷 maalesef benim negatif oldu ve histeroskopi yapıldı

• Beğen
Reactions: Z P
Benim 2 negatiften sonra rahim filimi çekterdim sıvı birikimi görüldü ve hemen ameliyat oldum ve çok şükür 3cü denemede pozitif gördüm
Bende iltihap çıktı bir yerde şuan antibiyotik tedavisi görüyorum berbat ilaçlar .. ve ağustosta bir daha yapılacak histereskopi

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰❤️

Kizlar merhaba instagramda actigim IVFMOMY SAYFASINA BEKLERİM SİZİ,BU UZuN YOLDA BİR BİRİMİZE DESTEK OLALİM

Var cnm ben varim.kaç ml olduğunu hatırlamıyorum ama kalinlasmazsa transfer iptal edilebilir dendi.ekstra sildegra diye bi ilaç verdi fitil olarak kullandım. Tekrar gittiğimde normal kalınlığına ulaşmış. Canını sıkma cnm.hayırlısı olsun inşallah. Benim 11.09 transferim oldu beklemedeyim.
Sildegra kullanırken herhangi bir yan etki yasadinizmi

Back
X