- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Çok iyi o zmaan. Peki başka embriyon var mı bekleyen?
Hayır yok bi taneydi dondurulmuş vardı yok baska
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi o zmaan. Peki başka embriyon var mı bekleyen?
İnşallah bir daha olur ya da bi bakmışsın kendiliğinden hamile kalmışsın bana öle olmuştuzHayır yok bi taneydi dondurulmuş vardı yok baska
İnşallah bir daha olur ya da bi bakmışsın kendiliğinden hamile kalmışsın bana öle olmuştuz![]()
İnşallah bir daha olur ya da bi bakmışsın kendiliğinden hamile kalmışsın bana öle olmuştuz![]()
En güzeliBenim eylül de evlneli 6 yıl olacak . Hiç kendi liginden hamile kalmadım zor yani biraz. Cuma yi sabırsızlıkla bekliyoruz. Hayırlısı eğer pozitif değilse de hayatıma sıfırdan başlar gibi yapacağımoğlumu anaokuluna vercm eşim ise girecek bende hayvanlara bakacağım biran önce borçlardan kurtulalım
En güzelibak ne güzel oğlun var çok şükür❤İnşallah kardeşi de olur hiç belli olmaz bu işlerin
Bende çok kilo aldım vermeliyim
![]()
İnşallahhh 12 mayısta guzel sonucu alırsın canım. Ben yakın akrabalar dısında kımseyle paylasamadım bıle 6. Ayıma geldım anca anca. Kesesı kalp atısı 2li 3 lü taraması detaylı ultrason u. Yarında seker yuklemesj nasıpse yaptırcam. Hep 5 ayda bı bıtsın. Aman bısey olmasın dıye. Inanamıyo ınsan cunku. İnsallah sana da nasıp olur canımMaşallah daha güzel günleriniz olsun bebeklerlebenim de ikinci transfer oldu dondulmuştu. İlkinde tutundu degrler normaldi iki katı olarak yükseldi ama sonra durdu doktor bey ilaçları bırak dedi sonuç olarak kimyasal gebelikmiş ilaçları bırakınca düşük oldu değerler de düştü aradan 1.5 ay sonra tekrar başladık biz de 1 mayıs ta transfer oldu bakalım nasip artık
Allah razı olsun güzel sözleriniz içinİnşallahhh 12 mayısta guzel sonucu alırsın canım. Ben yakın akrabalar dısında kımseyle paylasamadım bıle 6. Ayıma geldım anca anca. Kesesı kalp atısı 2li 3 lü taraması detaylı ultrason u. Yarında seker yuklemesj nasıpse yaptırcam. Hep 5 ayda bı bıtsın. Aman bısey olmasın dıye. Inanamıyo ınsan cunku. İnsallah sana da nasıp olur canım
Buna üzülürüm işteOğlum ilk denemeden 4 yaşında . Oğlum da çok üzüldü bugün ağladıen çok ona üzüldüm zaten
Bızı en ıyı biz anlarız canım. Bırı okur yazdımı umut olur diye yazıyorum bende. Ben ılk negatıfı aldım gun trafik kazası gecırıp ogrendım negatıfı. Ama kaza ıle alakalo degılmjs. Rabbım nasıp etmemıs.1.5 ay sonra dondurulmuslar ıle 2.transferi oldum. 2 tane konuldu 5artı 2 de 1 tanesı kaldı. Dıgerı 8. Haftaya gıttı 5artı 2 de kalmıs. Sonra erıdı kayboldu. Tek bebegım var. Allah boyle nasip ettı. Cokk sukur rabbimeAllah razı olsun güzel sözleriniz içinıyı yapmışsınız kimseyle paylaşmamakla. O kadar zorlu süreçten geçiyor ki insan kan değeri kese görelim kalp atışı derken hepsi ayrı stres. Allah ın izniyle siz çok güzel Bi şekilde ilerlemişsiniz. Rabbim evladınızı kucagınıza aldıgınız günleri göstersin eminim her çektiğimiz geçer onlara sarılınca
dua edin bol bol
![]()
Inşallah hayirlisiBuna üzülürüm işteAllah evladını güldürsün seni de güldürsün inşallah canım
![]()
Aynen bazen brda yazılanlar herkese derman oluyor inanın. Çok şükür ki bi evladınız size sımsıkı tutunmuş. Çok şükür bu günümüzeBızı en ıyı biz anlarız canım. Bırı okur yazdımı umut olur diye yazıyorum bende. Ben ılk negatıfı aldım gun trafik kazası gecırıp ogrendım negatıfı. Ama kaza ıle alakalo degılmjs. Rabbım nasıp etmemıs.1.5 ay sonra dondurulmuslar ıle 2.transferi oldum. 2 tane konuldu 5artı 2 de 1 tanesı kaldı. Dıgerı 8. Haftaya gıttı 5artı 2 de kalmıs. Sonra erıdı kayboldu. Tek bebegım var. Allah boyle nasip ettı. Cokk sukur rabbime
Cokk sukur canım cokkkAynen bazen brda yazılanlar herkese derman oluyor inanın. Çok şükür ki bi evladınız size sımsıkı tutunmuş. Çok şükür bu günümüze![]()
Allak yardımcın olsun canım inşallah güzel geçer meleğin hayırlıca gelir sanadün transferim yapıldı bekliyorum![]()
Allak yardımcın olsun canım inşallah güzel geçer meleğin hayırlıca gelir sana
İnşallah sağlıklakusursızca tutunursanadün transferim yapıldı bekliyorum![]()
Rabbim kolaylaştırsın yardımcınız olsun inşallahMerhaba okudum hepinizin hislerini yaşadıklarını... pozitiflere sevindim negatiflere üzüldüm...Rabbim hayırlısını versin.Transferim dün oldu.bisürü aksilik yaşıyorum hiç dinlenemedim.üstüne oda yetmez gibi kabız oldum öyle çok dayanılmaz agrı veriyorki.. bişey olacak diye zorlayamıyorum da... dua edin nolur herşey yolunda gitsin çok gerginim
Hayırlı olsun güzel haberler olsun inşdün transferim yapıldı bekliyorum![]()