• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

4. Gün ve 5. Gün kan gelince leke tutmadıgini düşündüm önce normal gebelik testi yaptım hiçbişey çıkmadı sonra gittim kan testi yaptırdım 0.100 çıktı 7. Günü başlasa beta değeri yükselmeye 6. Gün öyle çıkması normal mi sence resmen negatif :KK43: Sağol canım hayırlısı bakalım nasip artık test günümde yaparım bi daha ama sonuç şimdi den belli gibi :KK43: Allah tan umut kesilmez nasip
Canım moralini yüksek tutu lütfen en önemli şey moral bu kadar çabuk havlu atma neler yaşadık iki gün sonra kan ver bak görürsün çıkıcak

Amiiiiiiinnnnnnnn günün ne zaman canım dualarım sizlerle
Cımartesi test günüm canım inşallah hayırlı haberler veririm
kullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)
Kullandığın ilaçlar testi etkilemez canım hayırlı olsun

kızlar bişey sorcam 11.günle 12.günün ne farkı var neden 11.gün istiyorlar.bundan 5-6 yıl önce 12.gün istiyorlarmış forumda okuduğum kadarıylaa...

Sağol canım inşallah yükselir :KK43: yoo yapmam bi daha test günü gider Kan testi yaparım artik o rakamı gördükten sonra içimden hiç bişey gelmiyo :KK43: kullanıyorum ilaçlarımida bırakmadım nasip dua et benim içinde sen hamile sin çok ihtiyacım var :KK43:
Inşallah güzel olacak sen kalbini ferah tut allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin sana

Canım moralini yüksek tutu lütfen en önemli şey moral bu kadar çabuk havlu atma neler yaşadık iki gün sonra kan ver bak görürsün çıkıcak
Keşke öyle olsa canım ne kadar çok isterim ama çok üzüldüm 2 gün herkesin 6. Günü çıkıyo kan da olsa çıkardı diye düşünüyorum yada yanlış düşünüyorum :( artık test gününü beklerim canım yapmam bi daha bişey kendimi herseye hazırladım

kullandığım ilaçlar
Günde
3defa estrofem
2defa crınone jel
1defa ecopirin
1defa oksapar
4günde 1 proluton
Haftada 1 climara forte kullanıyorum
Transfer günümle birlikte 7inci günüm bugün dondurulmuş transferi yapıldı 8-9hücreli 2embriyo transfer edildi sizce ikinci çizgi bu yazdığım ilaçlardan olabilir mi (erken gebelik testi)
Tebrik ederim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Keşke öyle olsa canım ne kadar çok isterim ama çok üzüldüm 2 gün herkesin 6. Günü çıkıyo kan da olsa çıkardı diye düşünüyorum yada yanlış düşünüyorum :KK43: artık test gününü beklerim canım yapmam bi daha bişey kendimi herseye hazırladım
Canım bazen geç geçebiliyormuş kana kaçıncı günün ki neden bu kadar mutsuzsun

Back
X