TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Çok şükür 10.gün. Hcg 121 iki gün sonra tekrar tahlil yaptıracağız inşallah ikiye katlar ilk kez bu kadar yüksek çıktı hep düşük çıkıyordu önceki denemelerimizde
hayırlı olsunn inşaallh kucagınızada almak nasıp olur :anne: peki diğerlerıne gore belırtılerde farklılık var mıydı.

Kızlar bugün benim 7. Günüm ama bende hiçbir belirti yok sanki sıradan günlerdenmiş gibi geçti bu 7 gün. Yarın adet günüm ama korkuyorum da. Var mı benim gibi hiç belirti olmayan.
benımde bugun 7.gunum canım bendede belırtı yok ıcımızde ne oluyor ne bıtıyor acaba ıdrar testı nezaman yapıcaksın?

benımde bugun 7.gunum canım bendede belırtı yok ıcımızde ne oluyor ne bıtıyor acaba ıdrar testı nezaman yapıcaksın?

Yarından itibaren yapmayı düşünüyorum canım. Kan testine kadar ümitle bekleyip birden yıkılmak istemiyorum. Zaten içimde de olmayacakmış gibi bi his var ama bakalım hayırlısı.

Düne kadar belirti yoktu ama dün göğüste hassasiyet başladı ne kadar gebelik ile ilgili bilmiyorum
herhangı karında gergınlık batma fılan olmadı yani burda da arkadaslar yazmış ya hıc belırtı yok dıye olabiliyor demekki gercı mantıkende aramamak lazım ama ınsan kendını dınlemekten geri duramıyor Hayırlı olsun tekrardan canm

herhangı karında gergınlık batma fılan olmadı yani burda da arkadaslar yazmış ya hıc belırtı yok dıye olabiliyor demekki gercı mantıkende aramamak lazım ama ınsan kendını dınlemekten geri duramıyor Hayırlı olsun tekrardan canm
Kasıklarda ağrı progestan fitil kullanmanın ardından oluyordu inşallah devamı da gelir bilmiyoruz bakalım Allah a emanet

Yarından itibaren yapmayı düşünüyorum canım. Kan testine kadar ümitle bekleyip birden yıkılmak istemiyorum. Zaten içimde de olmayacakmış gibi bi his var ama bakalım hayırlısı.
Hayırlısı olsun canım süpriz olur inş hepimize güzel haberlerimizi yayalım burda

Kızlar bugün benim 7. Günüm ama bende hiçbir belirti yok sanki sıradan günlerdenmiş gibi geçti bu 7 gün. Yarın adet günüm ama korkuyorum da. Var mı benim gibi hiç belirti olmayan.
Benimde 8.gunüm bende hiç bir belirti yok tutmadı sanırım..

ınsallah tutar bebısımde sıze herseyı detaylıca anlatırım kızlar suan belim cok agrıyor oturunca uzanınca her türlü bakalım neye işaret

Günaydın kızlar 5 gün embriyosu olanlar idrar testi yaptınız mı ne zaman yaptınız ve ilk pozitifi ne zaman gördünüz benim 6.günüm hiçbir belirti yok geceleri 3 4 gibi transferden bugüne kadar hergün uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum stresten kafa yedim 2 gün sonra idrar testi yapıyım diyorum erken mi sizce
6.gün akşam yaptım 45 çıktı belki önceki gün yaptırsam yine çıkardı

Herkese merhaba, cuma transferim olacak.
Yaş 39.
8. Deneme, 5. Transfer., 2 adet 5. Gün sağlıklı ngs embriyosu. Heyecanımın tarifi yok :)
İnşallah hayırli sonuçlar alırsınız benimde Perşembe günü transferim.. 2denemem.
8.ci denemeye kadar hiç hamile kalmadıniz mi acaba ?

Back
X