Yaa en büyük zevkim. İçebilir miyim yani? Ben zaten nescafesini azcık koyuyorum süteBen içiyorum günde bitane ama günlük sütle asıl zararlı olan kahve deil süt tozu çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa en büyük zevkim. İçebilir miyim yani? Ben zaten nescafesini azcık koyuyorum süteBen içiyorum günde bitane ama günlük sütle asıl zararlı olan kahve deil süt tozu çünkü
Benim ilk hamileleğimde çok seviyorum diye öyle dedi doktor çok büyük olmayan bir fincanda günde birtane günlük sütle dediYaa en büyük zevkim. İçebilir miyim yani? Ben zaten nescafesini azcık koyuyorum süte
Ay çok sevindim çünkü en çok zorlandığım o. Ben bi çay kaşığından az kahve koyuyorum zaten. Günlük süt de ok o zmnBenim ilk hamileleğimde çok seviyorum diye öyle dedi doktor çok büyük olmayan bir fincanda günde birtane günlük sütle dedi
6. ve 7.gun yaptim. dr.un bana verdigi kagitta 9.gun kan testi yaziyor 2 3 gun var belki silik cikar dedim yaptim :/Malesef herşey 4x4 lük olsada bilim biyerde susuyor yüce rabbim konuşuyor.. Rabbim neylerse güzel eyler.. sende sakın idrarla moralini bozma kaçıncı gün yaptın da negatif çıktı
Neguzel yazmissin amin aminn ... ama bnde daha once kanda negatif gorumce daha bi uzulmustum somucta hastaneye gidiyosun kan verip bekliyorsun ve koca bir negatif bnde dedim evde negatifi gorursem hastaneye kendimi hazirlarim hani sok olup asiri uzulmem.. pozitif cikarsa ztn sevinirim silik cizgi cikarsada pozitife hazirlairim kendimi diye ama herturlusu uzucu iste.. Allah yardimcimiz olsun diyecek bisey yokCanım neden sıkıntı yapıp midunu düşürüyorsun daha kan bile vermemisken herkesin idrarda çıkacak diye bir şey yok eltimin 9.gün idrar negatif çıkmıştı 10.gün kanda pozitifti bana çok ısrar ettiler idrar testi yapmiyim diye ama ben onları dinlemedim kandan önce idrarda negatif görürsem kendimi negatife hazırlarım diye düşündüm 4.denemedim ve hiç umudum yoktu 7.gün idrarda pozitif gördüm ama hep kuruntu yaptım ya testler bozuksa ya iğnenin etkisi ise 12gün kan.vermem gerekirken dayanamadım 9.gün verdim çok şükür pozitif çıktı herkesin idrarda çıkacak diye bişey yok umarım 3 gün sonra sevinç gözyaşları içinde yazarsın pozitif diye dualarım isteyen herkesle
Bnm de ayni 4.fu transferi ve 7.gunum bnmde negatif cikti ve benim 9.gun kan testi gunumBen de heyecanıma yenik düştüm yedinci gün idrar testi negatif çıktı,moralimi çok bozdum yedinci gün idrar için erken mi aceba,4. Gün embriyo transferi oldu
İdrar zaten yanıltıcı benim 9.gün silik te olsa vardı 10.gün sabahı idrarda o çizgi yoktu gittim kan verdim bi hışım oda 111 çıktı. Resmen içim karardı o bikaç saatte. Aldanma derim6. ve 7.gun yaptim. dr.un bana verdigi kagitta 9.gun kan testi yaziyor 2 3 gun var belki silik cikar dedim yaptim :/
Benim tek embriyo transferiyle 2. Gebeliğim canım. Mesajını şimdi okudum. İçin rahatlasın diye yazayım dedimTek yumurtayla gebelik ihtimali varmı kızlar bu durumda olup pozitif olan var mı opu olmadım daha ama biri büyük diğerleri küçük 5 yumurtam var
Çok sağol canım çok yumurta şans artırıyo diyolar ya az olunca olmuycak gibi diyorlar bende panikledim bi anBenim tek embriyo transferiyle 2. Gebeliğim canım. Mesajını şimdi okudum. İçin rahatlasın diye yazayım dedim
Kalitesi nasil canim 1tanenin?Çok sağol canım çok yumurta şans artırıyo diyolar ya az olunca olmuycak gibi diyorlar bende panikledim bi an
Ya çok güzel allah bana da nasip etsin inşallah.ikiz mi baya yüksek sanırım.allah sonuna kadar sağlıklı etsin insallahKızlar, 7. Günüm 169, bugün 9. Günüm 496 çıktı. Hala inanamıyorum. Bir daha 2 gün sonra falan baktırmam gerekir mi?
![]()
Amin inş Allah nasip eder sana da canım. Onla ilgili birşey söylemedi hemşire, sordum bende ama ultrasonda görmeden birşey diyemeyiz dedi. Sanırım direk onla orantılı değilYa çok güzel allah bana da nasip etsin inşallah.ikiz mi baya yüksek sanırım.allah sonuna kadar sağlıklı etsin insallah
Hayirli olsun Allah kucagina almayi nasio etsin bizede dua et insallah yarin test gunumKızlar, 7. Günüm 169, bugün 9. Günüm 496 çıktı. Hala inanamıyorum. Bir daha 2 gün sonra falan baktırmam gerekir mi?
![]()
Ayy inş canım benim Allah hepinize versin. Rahat olun Yarın inşallah güzel sayıları görürsünüzHayirli olsun Allah kucagina almayi nasio etsin bizede dua et insallah yarin test gunum
Progesteron hormonu için crinone jel kullanıyorsan ondan olabilir benim de olmustu ondan onceki tedavimdeArkadaşlar bugün transferin 9. Günü.
Bikac damla kahverengi leke oldu camasirimda.ve vajinadan jel kahverengi tortu vardı bikac küçük.bu hamile değilim demek mi
Hayırlı olsunKızlar, 7. Günüm 169, bugün 9. Günüm 496 çıktı. Hala inanamıyorum. Bir daha 2 gün sonra falan baktırmam gerekir mi?
![]()