TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Malesef herşey 4x4 lük olsada bilim biyerde susuyor yüce rabbim konuşuyor.. Rabbim neylerse güzel eyler.. sende sakın idrarla moralini bozma kaçıncı gün yaptın da negatif çıktı
6. ve 7.gun yaptim. dr.un bana verdigi kagitta 9.gun kan testi yaziyor 2 3 gun var belki silik cikar dedim yaptim :/

Son düzenleme:
Canım neden sıkıntı yapıp midunu düşürüyorsun daha kan bile vermemisken herkesin idrarda çıkacak diye bir şey yok eltimin 9.gün idrar negatif çıkmıştı 10.gün kanda pozitifti bana çok ısrar ettiler idrar testi yapmiyim diye ama ben onları dinlemedim kandan önce idrarda negatif görürsem kendimi negatife hazırlarım diye düşündüm 4.denemedim ve hiç umudum yoktu 7.gün idrarda pozitif gördüm ama hep kuruntu yaptım ya testler bozuksa ya iğnenin etkisi ise 12gün kan.vermem gerekirken dayanamadım 9.gün verdim çok şükür pozitif çıktı herkesin idrarda çıkacak diye bişey yok umarım 3 gün sonra sevinç gözyaşları içinde yazarsın pozitif diye dualarım isteyen herkesle
Neguzel yazmissin amin aminn ... ama bnde daha once kanda negatif gorumce daha bi uzulmustum somucta hastaneye gidiyosun kan verip bekliyorsun ve koca bir negatif bnde dedim evde negatifi gorursem hastaneye kendimi hazirlarim hani sok olup asiri uzulmem.. pozitif cikarsa ztn sevinirim silik cizgi cikarsada pozitife hazirlairim kendimi diye ama herturlusu uzucu iste.. Allah yardimcimiz olsun diyecek bisey yok

6. ve 7.gun yaptim. dr.un bana verdigi kagitta 9.gun kan testi yaziyor 2 3 gun var belki silik cikar dedim yaptim :/
İdrar zaten yanıltıcı benim 9.gün silik te olsa vardı 10.gün sabahı idrarda o çizgi yoktu gittim kan verdim bi hışım oda 111 çıktı. Resmen içim karardı o bikaç saatte. Aldanma derim

Ya çok güzel allah bana da nasip etsin inşallah.ikiz mi baya yüksek sanırım.allah sonuna kadar sağlıklı etsin insallah
Amin inş Allah nasip eder sana da canım. Onla ilgili birşey söylemedi hemşire, sordum bende ama ultrasonda görmeden birşey diyemeyiz dedi. Sanırım direk onla orantılı değil

Arkadaşlar bugün transferin 9. Günü.
Bikac damla kahverengi leke oldu camasirimda.ve vajinadan jel kahverengi tortu vardı bikac küçük.bu hamile değilim demek mi

Selam arkadaslar
Bende bugun transfer oldum.
Aksam saatinde benden de ayni jelimsi kahverengi bir akinti geldi peceteye. Ilk gun oldugundan islem sebebiyledir sanirim degilmi..?
Allah tum bekleyenlere hayirli sonuclar nasip etsin insallah.

Arkadaşlar bugün transferin 9. Günü.
Bikac damla kahverengi leke oldu camasirimda.ve vajinadan jel kahverengi tortu vardı bikac küçük.bu hamile değilim demek mi
Progesteron hormonu için crinone jel kullanıyorsan ondan olabilir benim de olmustu ondan onceki tedavimde

Back
X