Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin canim benim . Allah cc tamamina erdirsinÇok şükür kızlar pozitif sonucum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun. İnşallah tamamina erdirsin sağlıkla..
Transfer 2 hafta sonra canımHakkinda hayirlisi olsun canim benim. Transfer ve test tarihi yazarmisin seni listeye ekliyim
325-571-802 çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum ya dış gebelikseKac cikti degerlerin canim insallah iyi gider ya
Uzulme canim benim dis gebelikle alakasi yok. Insallah sana tutunmaya calisir325-571-802 çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum ya dış gebelikse
Merhaba. Gerçekten çok gereksiz ağlıyor ve panik yapıyorsun. Pişman olacaksın bu kadar stres gonderdigin için yavruna. Tam iki katı artar diye nerde yazıyor? Yaklaşık bir rakamdir o. Keyfini çıkarıp mutlu olacağına, an'ı yaşayacağına neler düşünüyorsun.325-571-802 çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum ya dış gebelikse
Mahvettim kendimi ağlamaktan hissediyorum olmadığını bulantım vardı geçti göğüs ağrısı bel ağrısı hepsi bitti bende bittim 8 yılımın hepsi emek dolu ama hepsi boş sevincimizi erken paylaştık çevremizle şimdi ben Nasıl olmadı diyeyimMerhaba. Gerçekten çok gereksiz ağlıyor ve panik yapıyorsun. Pişman olacaksın bu kadar stres gonderdigin için yavruna. Tam iki katı artar diye nerde yazıyor? Yaklaşık bir rakamdir o. Keyfini çıkarıp mutlu olacağına, an'ı yaşayacağına neler düşünüyorsun.
325-571-802 çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum ya dış gebelikse
Var canim var hadi hayirlisi hemen git kan verKızlar ben görmek istediğimi mi görüyorum yoksa hayalet bi çizgi var mı 11.01 3.gün emriyosu transfer tarihim
Hala inanamıyorumVar canim var hadi hayirlisi hemen git kan ver
:) Cok sevindim canim benimHala inanamıyorum
Doktoruma gönderdim o ne derse ona göre hareket etmek istedim rabbim inşallah içinde biz dahil isteyen herkese nasib etsin:) Cok sevindim canim benim
Kani ne zaman vericeksin hemen ver dedim ama bence verme 23 unu bekle o zaman sonucun da yuksek cikar . Bende oyle yapmistim
Doktorum bugün ver sonra tekrarlayalım dedi canım görüştümde:) Cok sevindim canim benim
Kani ne zaman vericeksin hemen ver dedim ama bence verme 23 unu bekle o zaman sonucun da yuksek cikar . Bende oyle yapmistim
Tamam canim o zaman doktor ne derse onu yapDoktorum bugün ver sonra tekrarlayalım dedi canım görüştümde
Selam hanımlar
Test tarihim 22 ocak. 2 tane 5. Gun embriyo transfer edildi. Bugun 6. Gunum.
Dun adet agrisi gibi bir agrim oldu ve boyle pembe su cok acik kahve akinti gibi bir sey geldi cok korkuyorum.
Ama boyle olup pozitifi goren olmus topikte biraz icime su serpildi
Insallah hayirlisiyla pozitif sonuc alirsin canim. Baskalarinin belirtilerine bakma hatta kendi belirtilerine bile takilma. ALLAH buyuktur. Herseyin hayirlisini versin