TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar bende bu arada test için hastaneye geldim ama erken gelmişim.Daha yarım saat bekliycem burda.Sonuçta akşam çıkarmış anca bazı yerlerde 2 saate çıkıyo anlamadım ben bu işib
Olsun canim pozitif sonuc alda insallah farketmez kacta ciktigi sonucun

Her zaman ayni yerde degilki doktorum. Bazen kendi kliniginde bazen acibadem bazen liv degisiyo. Simdi yazdim bakalim ne dicek
Kendini onemsedigini doktoruna belli et. Ilgisiz gordum doktorunuda ordan oraya sicramasida yanlis bana gore

Arkadaşlar dün 27,3 cıkmıstı sonucum aslında salı tekrarla dediler ama dayanamadım bugün de yaptırdım 36,9 yani yükselmiş ama yüne de düşük nasılki acaba hiç bilemedim seviniyimmi üzüliyimmi? Kasıklarımda da hafif bi regl agrısı var

Arkadaşlar dün 27,3 cıkmıstı sonucum aslında salı tekrarla dediler ama dayanamadım bugün de yaptırdım 36,9 yani yükselmiş ama yüne de düşük nasılki acaba hiç bilemedim seviniyimmi üzüliyimmi? Kasıklarımda da hafif bi regl agrısı var
Cnmm belirtilere hiçççç takılma hiççç baglantısı yokkk inan biraz daha bekle 2 gün arayla yap test kaç gün oldu şimdi?

Sonucun guzel cikmis canim. Simdi dayan 2gun sonra tekrar kan ver .

Cnmm belirtilere hiçççç takılma hiççç baglantısı yokkk inan biraz daha bekle 2 gün arayla yap test kaç gün oldu şimdi?
11 ocakta olmuştu transferim o günü saymazsak bugün 11.gün yani tahlili bugün yaptır demişlerdi. Degerleri okudugumda beni çok düşük kalıyor ama o küçük artış yine de umut verdi işte..

Sizce sonuc nasıl bugün 11. Günüm yani tahlil günümdü. Çok dğşük degilmi sizce
Canim dusuk olmasi onemli degil iki gunde bir katlanmasi lazim. 18 le baslayipta doguran insanlari gordu bu topik veya 5le baslayip. Biraz az stres yap . Sakin ol sabirla bekle. Allah buyuktur.

Canim dusuk olmasi onemli degil iki gunde bir katlanmasi lazim. 18 le baslayipta doguran insanlari gordu bu topik veya 5le baslayip. Biraz az stres yap . Sakin ol sabirla bekle. Allah buyuktur.
Gerçektenmi oyle 18 ile faln da mı olanlar var ay çok teşekkür ederim hep dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

Hadi gozun aydin canim. Erken cikmis sonuc. Masallah nazar degmesin ;)

Back
X