Erken olmasına rağmen iyi çıkmış.gozunaydinKızlar bugün test gunumdu 9.gun sonuç 337.kusurlu çıktı çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken olmasına rağmen iyi çıkmış.gozunaydinKızlar bugün test gunumdu 9.gun sonuç 337.kusurlu çıktı çok şükür
Teşekkür ederim İki tane dondurulmuş embriyo transferi oldu ikiside tutmuş olabilirErken olmasına rağmen iyi çıkmış.gozunaydin
Masallah cok sevindim darısı bizlere insallahKızlar bugün test gunumdu 9.gun sonuç 337.kusurlu çıktı çok şükür
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versin teşekkürlerHadi gozun aydin . Allah tamamina erdirsin. Aramiza hosgeldin :)
İnşallah tez zamanda o mutluluğu yaşarsınızMasallah cok sevindim darısı bizlere insallah
Kızlar bugün test gunumdu 9.gun sonuç 337.kusurlu çıktı çok şükür
Ne güzel kaçıncı gün embriyosuydu cnm? Belirtilerin nelerdi cnm? Doktormu 9.gün test yap dediTeşekkür ederim İki tane dondurulmuş embriyo transferi oldu ikiside tutmuş olabilir
Amin inşallah canım isteyen her kadına Mevla'm tatdirsin bu duyguyuCnmmm gözünnnaydınnnn rabbimmm hepimize nasip etsinn![]()
Valla kaçıncı gün embriyosu olduğunu bilmiyorum ama kalite olarak çok yüksek demiştilerdi hafif ara ara kahverengi lekeler devam ediyor ikinci günü başladı karnimda d brlimde ve kasigimda ara ara hafif ağrılar oluyor gittiğim hastane bu tarihte yapmamı istediNe güzel kaçıncı gün embriyosuydu cnm? Belirtilerin nelerdi cnm? Doktormu 9.gün test yap dedi
Anladım cnmm...Valla kaçıncı gün embriyosu olduğunu bilmiyorum ama kalite olarak çok yüksek demiştilerdi hafif ara ara kahverengi lekeler devam ediyor ikinci günü başladı karnimda d brlimde ve kasigimda ara ara hafif ağrılar oluyor gittiğim hastane bu tarihte yapmamı istedi
Kızlar bugün test gunumdu 9.gun sonuç 337.kusurlu çıktı çok şükür
Teşekkür ederim inşallah evet Memorial Şişli de tedavi oldum gönül ozerdi drmMaşalllah tebrik ederim.Değerin çok güzel
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH
Sende mi Şişli Memorial da tedavi gördün
Bende orda tedavi gördüm
Teşekkür ederim inşallah evet Memorial Şişli de tedavi oldum gönül ozerdi drm
Evet biz Semra hanımı cok istedik ama çok yoğun olduğu için girmedi gönül hanım yaptı zaten bütün kontrolleri gönül hanım yapmıştı 16 ocakta trasferim olmuştuBenim de Gönül Hanım
Transferimi de gönül hanım yaptı![]()
Evet biz Semra hanımı cok istedik ama çok yoğun olduğu için girmedi gönül hanım yaptı zaten bütün kontrolleri gönül hanım yapmıştı 16 ocakta trasferim olmuştu
İnşallah canım değerin gayet iyi kötü düşünme kizimda 43 felan çıkmıştı değerler son teste artmıştı ben kendimde çoğul gebelik ten dupheleniyorum iki embriyo transferi oldu biz kendimiz istedikBenimde 15 ocakta oldu
3. gün embriyosu 9. gün değerim 63.45 çıktı
Yarın 2. testimi vereceğim
Eğer artarsa sağlıklı gebelik
Artmazsa gerisini düşünmek bile istemiyorum
Çünkü daha önce kimyasal gebeliğim var
Hakkımızda hayırlısı bakalım
Dua et benim için olur mu
13 yıldan sonra gelen minik mucizeme kavuşmak istiyorum
Allahın izni ile inşALLAH
Cnm sen erken gebelik testini ne zaman yapmıştın? Kaçıncı günü?İnşallah canım değerin gayet iyi kötü düşünme kizimda 43 felan çıkmıştı değerler son teste artmıştı ben kendimde çoğul gebelik ten dupheleniyorum iki embriyo transferi oldu biz kendimiz istedik
Canım benimde dün akşam 8.günümdü benimde hiç silik bile çıkmadı dünden beride ağlıyorum keşke yapmasaydım dedim pazar günü test günüm hiç gitmek bile istemiyorum. Sende üzme kendini yapacak bir şey yok nasipten öteye yol yok inşaallah bir mucize olurMrb arkadaşlar,19 ocak 8hücreli orta kalite tek embriyo transferim yapıldı bugün 8.gün .biraz önce erken gebelik testi yaptım .negatifsilik bile hiç çizgi çıkmadı.çok üzgünüm
![]()