TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Ne güzel kaçıncı gün embriyosuydu cnm? Belirtilerin nelerdi cnm? Doktormu 9.gün test yap dedi
Valla kaçıncı gün embriyosu olduğunu bilmiyorum ama kalite olarak çok yüksek demiştilerdi hafif ara ara kahverengi lekeler devam ediyor ikinci günü başladı karnimda d brlimde ve kasigimda ara ara hafif ağrılar oluyor gittiğim hastane bu tarihte yapmamı istedi

Evet biz Semra hanımı cok istedik ama çok yoğun olduğu için girmedi gönül hanım yaptı zaten bütün kontrolleri gönül hanım yapmıştı 16 ocakta trasferim olmuştu

Benimde 15 ocakta oldu
3. gün embriyosu 9. gün değerim 63.45 çıktı
Yarın 2. testimi vereceğim
Eğer artarsa sağlıklı gebelik
Artmazsa gerisini düşünmek bile istemiyorum
Çünkü daha önce kimyasal gebeliğim var
Hakkımızda hayırlısı bakalım
Dua et benim için olur mu
13 yıldan sonra gelen minik mucizeme kavuşmak istiyorum
Allahın izni ile inşALLAH

Benimde 15 ocakta oldu
3. gün embriyosu 9. gün değerim 63.45 çıktı
Yarın 2. testimi vereceğim
Eğer artarsa sağlıklı gebelik
Artmazsa gerisini düşünmek bile istemiyorum
Çünkü daha önce kimyasal gebeliğim var
Hakkımızda hayırlısı bakalım
Dua et benim için olur mu
13 yıldan sonra gelen minik mucizeme kavuşmak istiyorum
Allahın izni ile inşALLAH
İnşallah canım değerin gayet iyi kötü düşünme kizimda 43 felan çıkmıştı değerler son teste artmıştı ben kendimde çoğul gebelik ten dupheleniyorum iki embriyo transferi oldu biz kendimiz istedik

İnşallah canım değerin gayet iyi kötü düşünme kizimda 43 felan çıkmıştı değerler son teste artmıştı ben kendimde çoğul gebelik ten dupheleniyorum iki embriyo transferi oldu biz kendimiz istedik
Cnm sen erken gebelik testini ne zaman yapmıştın? Kaçıncı günü?

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Mrb arkadaşlar,19 ocak 8hücreli orta kalite tek embriyo transferim yapıldı bugün 8.gün .biraz önce erken gebelik testi yaptım .negatif :( silik bile hiç çizgi çıkmadı.çok üzgünüm :(

Mrb arkadaşlar,19 ocak 8hücreli orta kalite tek embriyo transferim yapıldı bugün 8.gün .biraz önce erken gebelik testi yaptım .negatif :KK43: silik bile hiç çizgi çıkmadı.çok üzgünüm :KK43:
Canım benimde dün akşam 8.günümdü benimde hiç silik bile çıkmadı dünden beride ağlıyorum keşke yapmasaydım dedim pazar günü test günüm hiç gitmek bile istemiyorum. Sende üzme kendini yapacak bir şey yok nasipten öteye yol yok inşaallah bir mucize olur

Back
X