Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Crinone jel kullanıyorsan ondan olabilir canım.Kızlar camasirim da kahverengi lekelenme olmuş çok korkuyorum
Bendede olmustu canim doktorunu ara soyle proluton deport vurdurur buyuk ihtimalle o hemen kesiyor. Insallah kotu bisey yoktur .Kızlar camasirim da kahverengi lekelenme olmuş çok korkuyorum
Jel kullanmıyorum cnm adet günüm birde benim yarın adetlerimde böyle başlardı karnım belim adet olacakmisim gibi ağrıyor çok korkuyorumCrinone jel kullanıyorsan ondan olabilir canım.
Kahverengi kan eski kan yani durmuş kan diyorlar panik yapma kırmızı akarsa merkezine git hemen
Ben o iğneyi transferden sonra 3 güne bir vurundum cnm şimdide haftada bir demişti yani cuma günü günüm napsam bilemedimBendede olmustu canim doktorunu ara soyle proluton deport vurdurur buyuk ihtimalle o hemen kesiyor. Insallah kotu bisey yoktur .
Adet zamaninda aynilarini yasadim canim agri lekelenme vs sivilcede cikmisti. Sen suanlik dinlen sonra hemen doktorunu ara Allah buyukturJel kullanmıyorum cnm adet günüm birde benim yarın adetlerimde böyle başlardı karnım belim adet olacakmisim gibi ağrıyor çok korkuyorum
Benimde mesela cumartesi vurulmam lazimdi ama carsamba lekelenmem geldigi icin vurul dedi doktor aradan 5 gun gecmis dedi. Ben vurulana kadar kesilmisti. Sen kendi kafana gore is sakin yapma canim doktor ne derse onunyapBen o iğneyi transferden sonra 3 güne bir vurundum cnm şimdide haftada bir demişti yani cuma günü günüm napsam bilemedim
Tmm cnm nolur dua edin korkudan kalbim yerinden cikacakBenimde mesela cumartesi vurulmam lazimdi ama carsamba lekelenmem geldigi icin vurul dedi doktor aradan 5 gun gecmis dedi. Ben vurulana kadar kesilmisti. Sen kendi kafana gore is sakin yapma canim doktor ne derse onunyap
Icını ferah tut arkadasım , transferden sonra verılen bır kagıt vardı bana yapılmaması gerekelnler, olabılecekler vs.. o bılgılerde kahverengı ,ğembe lekelenmeler normaldır endıse etmeyın yazıyordu, doktorum da normal olabılecegını soylemıstı. Insallah bebegın tutunmustur, yerlesıyordurTmm cnm nolur dua edin korkudan kalbim yerinden cikacak
Bu kadar panik yapma kuzum Allah'İn izniyle bişey yoktur inşallah sen iyi şeyler düşün annesiTmm cnm nolur dua edin korkudan kalbim yerinden cikacak
Selam.hande senden 1 gün sonra transfer oldum bende :) neler hissediosun bi değişiklik var mi hissettigin3 ocak transfer
15 ocak test tarıhım
Merhaba canımSelam.hande senden 1 gün sonra transfer oldum bende :) neler hissediosun bi değişiklik var mi hissettigin
Bende aynı gibi transfer akşamından beri kasigimda yoğunluk var ama tabi progestandan kaynaklı olması çok yüksek ayakta fazla kalınca belimde ağrı oluyor, üfff şu zaman bi geçse ama neyse 5.gunde bitiyorMerhaba canım
Acıkcası hıslerim cook değişkenbır ıyıyım bır kotu bugun hafıf bel ve kasık agrım var sanki..sende var mı değişiklik cnm?
Benim 9. Gün kahverengi leke geldi sonra durdu 11. Gün 34 damla çık renk kan geldi doktor iğne vurun dedi 12. Günde kahverengiye döndü leke . Ama doktor kesin bişi söyleyemem dedi . Normal miymiş bu lekeler inşallah öyledirIcını ferah tut arkadasım , transferden sonra verılen bır kagıt vardı bana yapılmaması gerekelnler, olabılecekler vs.. o bılgılerde kahverengı ,ğembe lekelenmeler normaldır endıse etmeyın yazıyordu, doktorum da normal olabılecegını soylemıstı. Insallah bebegın tutunmustur, yerlesıyordursen mutlaka doktorunu ara ama hemen.. stres de yapma sakin ol
stres en buyuk dusmanımız
Canım estrofem kullanıyor musun? O miğde bulantısı yapıyo bende yani doktor öyle söylemişti..Arkadaşlar bir şey soracağım 2 gündür hafif midem bulanıyor belirtimi yoksa ilaçlardan mı benim gibi böyle şikayeti olan varmı.![]()
Estrofem kullanıyorum o ilaç bende işe yaramadı canım rahmim kalınlaşmadı onunlaCanım estrofem kullanıyor musun? O miğde bulantısı yapıyo bende yani doktor öyle söylemişti..![]()
Anladım canımcım. Kaçıncı günü transferinin? İnşallah belirtidir kuzum bebiş yada bebişler seninledir.. Benim de 6.günüm bakalımEstrofem kullanıyorum o ilaç bende işe yaramadı canım rahmim kalınlaşmadı onunlaonun yerine cyclo-progynova diye ilacın sadece beyaz kısımlarını içiyorum İki gündür böyleyim bu arada dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ilacıda yeni kullanmaya başlamadım ki bilmiyorum..
Daha 5.günümdeyim çok var allah razı olsun inşallah bekleyen herkes güzel haberlerini alır..Anladım canımcım. Kaçıncı günü transferinin? İnşallah belirtidir kuzum bebiş yada bebişler seninledir.. Benim de 6.günüm bakalım![]()