TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benim 9. Gün kahverengi leke geldi sonra durdu 11. Gün 34 damla çık renk kan geldi doktor iğne vurun dedi 12. Günde kahverengiye döndü leke . Ama doktor kesin bişi söyleyemem dedi . Normal miymiş bu lekeler inşallah öyledir
Bahceci kliniğinin kagıdı standart herkese verılen onda yazıyordu

Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
Bende nisan için 2. Ye hazırlıyorum

Bende aynı gibi transfer akşamından beri kasigimda yoğunluk var ama tabi progestandan kaynaklı olması çok yüksek ayakta fazla kalınca belimde ağrı oluyor, üfff şu zaman bi geçse ama neyse 5.gunde bitiyor

Canım bende de var bel ağrısı kasık ağrısı aynı gün yaptırmıştık hayırlısı bakalım evde test yapacak mısın? ben 9.gün yapayım diyorum kimyasal gebeliğimdecde 9.gün çıkmıştı. Rahim kalınlığım biraz azdı o yüzden umudum kırılıyor ama belli olmaz

Kizlarr ne diyorsunuz? Bugun 6.gunum ve 5. Gun embriyosuydu?

Eklentiler

• B202A14D-2880-42E7-97AF-220FFB9AEF48.webp
    B202A14D-2880-42E7-97AF-220FFB9AEF48.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 126
Igneyi cumartesi sabah oldum. Yarin tekrar test yapicam. Ama ignedense bu cumartesi tekrar ignem var test gunum de 2 gun sonra. O zaman yaniltici olmaz mi normalde?
Bence sabırla test gununu bekle canım.yarında bi degişiklik olmaz aynısı cıkar. İglerin etkisi suan cok yani hayal kırıklıgı yasamassın insallah

Tebrikler kesinlikle gebelik var bende bugün denedim ama negatif malesef benimde 6.gunum

Erken gebelik testi miydi seninde canım onun ki öyle çünkü.Moralini bozma herkesin değeri aynı olmuyor normal testlerde de görülmesi zor aynı günüz biliyorsun ben bekliyorum 8.günü yani Cuma yapıcam hayırlısı

Erken gebelik testi miydi seninde canım onun ki öyle çünkü.Moralini bozma herkesin değeri aynı olmuyor normal testlerde de görülmesi zor aynı günüz biliyorsun ben bekliyorum 8.günü yani Cuma yapıcam hayırlısı
Benimde cuma 8.gunum daha kesin olur sanirim ve testim normal testti ucuzlardan

Benimde cuma 8.gunum daha kesin olur sanirim ve testim normal testti ucuzlardan

O zaman daha belli olmaz canım normal herkesin beta değeri de aynı olmuyor ayrıca birinin daha yüksek başlıyor birinin daha düşük. 8.günü bekliyorum o yüzden artık o gün varsa silikte olsa birşey çıkat doktorun verdiği kan testi tarihi 12.gün yani 16 Ocak bana gebelik testi yapmayın kan verin dediler tabii de yapıcam tabii ki

O zaman daha belli olmaz canım normal herkesin beta değeri de aynı olmuyor ayrıca birinin daha yüksek başlıyor birinin daha düşük. 8.günü bekliyorum o yüzden artık o gün varsa silikte olsa birşey çıkat doktorun verdiği kan testi tarihi 12.gün yani 16 Ocak bana gebelik testi yapmayın kan verin dediler tabii de yapıcam tabii ki
Aynen o çift çizgiyi görmek en çok bizim hakkımız :) istediği an gebe kalabilenler nasil mucize yasiyolar farkinda bile degiller yeminle Allahim bize de nasip eder insallah

Aynen o çift çizgiyi görmek en çok bizim hakkımız :) istediği an gebe kalabilenler nasil mucize yasiyolar farkinda bile degiller yeminle Allahim bize de nasip eder insallah

evet biz her anına tanıklık ediyoruz her aşamasını yaşıyoruz embriyo halindeyken görüyoruz, rahime konuluşlarını izliyoruz bu çok meşakatli ama muhteşem birşey. normal hamile kalanlar böyle gün beklemiyor bile günü geçiyor test yapıyor. ben o çift çizgiyi yazın 3.denememde gördüm hiç göremem sanıyordum sayısız test yapan biri olarak. ama ilerlemedi kimyasal oldu. bir daha görebilecek miyim onu da bilmiyorum. kısmet hakkımızda hayırlısı

evet biz her anına tanıklık ediyoruz her aşamasını yaşıyoruz embriyo halindeyken görüyoruz, rahime konuluşlarını izliyoruz bu çok meşakatli ama muhteşem birşey. normal hamile kalanlar böyle gün beklemiyor bile günü geçiyor test yapıyor. ben o çift çizgiyi yazın 3.denememde gördüm hiç göremem sanıyordum sayısız test yapan biri olarak. ama ilerlemedi kimyasal oldu. bir daha görebilecek miyim onu da bilmiyorum. kısmet hakkımızda hayırlısı
Allahım izniyle göreceksin arkadasim inan gebe kalabilmek ıyi bisi ki kimyasal olmuş evet kotu ama inan bana olacak yani gebe kalabiliyorun ve çok geçmeden sağlıklı bebeğin sana tutunacak inşallah

Kızlar bende transfer oldum.Sonuç için gün sayıyorum

Back
X