TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Blast embriyolarda transferin 5 6.günlerinde beta hcg salgılanıyor belirtilerde sonraki günlerde başlıyor sanırım.Normalde belirti saymazdım da geçen defa da böyle olmuştu benim devamı gelmedi ne yazık ki. Tabi sürekli bi bulantı değil içim karışıyor zor biraz kahvaltı ettim portakal suyunu içemedim belki psikolojiktir diyorum kısmet
hayirlisi olsun canim benim her zaman herseyin hayirlisini ve sagliklisini iste . Rabbim hayal kirikligi bir daha yasatmasin

Ay inşallah bebisindendir

Inşallah arkadaşım inşallah ama bugünkü idrar testimde negatif :işsiz:

Canım sabah ilk idrarla mı yapıyorsun. Farkediyor çünkü. Yarın sabah kalktığın gibi ilk idrarla yap bakalım ümidini.kaybetme daha erken hem bak ben yarın yapıcam ama çıksa bile silik çıkar zaten

hayirlisi olsun canim benim her zaman herseyin hayirlisini ve sagliklisini iste . Rabbim hayal kirikligi bir daha yasatmasin

Tabii canım herşeyin hayırlısı hep öyle dua ettim Rabbim hayırlı zamanda versin..zor şeyler yaşıyoruz tabii ki olsun istiyoruz ama Allah biliyor zamanını bugün daha rahat olmaya çalışıcam.

Tabii canım herşeyin hayırlısı hep öyle dua ettim Rabbim hayırlı zamanda versin..zor şeyler yaşıyoruz tabii ki olsun istiyoruz ama Allah biliyor zamanını bugün daha rahat olmaya çalışıcam.
Evet ilk idrar canim :( hayirlisi artik yapacak bisi yok

Blast embriyolarda transferin 5 6.günlerinde beta hcg salgılanıyor belirtilerde sonraki günlerde başlıyor sanırım.Normalde belirti saymazdım da geçen defa da böyle olmuştu benim devamı gelmedi ne yazık ki. Tabi sürekli bi bulantı değil içim karışıyor zor biraz kahvaltı ettim portakal suyunu içemedim belki psikolojiktir diyorum kısmet
Gözlemlediğim midesi bi garip olanların tutuyor genelde inş sizinkide tutmuştur sağlıkla

Kızlar test gününü beklerken kabizlik durumunuz nasıl.

Benim transferin 6. Günü. Dünden beri sanki adet olacak gibi bağırsak hareketi hızlandı yani kabızlik değil de ishal gibi afedersiniz. Korkuyorum adet belirtisi dye. Bunu yaşayan var mı bi yardımcı olursanız çok rahatlycam.

Benim transferin 6. Günü. Dünden beri sanki adet olacak gibi bağırsak hareketi hızlandı yani kabızlik değil de ishal gibi afedersiniz. Korkuyorum adet belirtisi dye. Bunu yaşayan var mı bi yardımcı olursanız çok rahatlycam.

Benimde bağırsak hareketleri çoktu canım hep bi hareket oldu ishal değil ama rahat çıktım dün 6.günümdü dün çok vardı hep sanki var gibi ama ıkınamadığım için her seferinde gitmedim tam hissettiğimde gittim demek ki normal

Benimde bağırsak hareketleri çoktu canım hep bi hareket oldu ishal değil ama rahat çıktım dün 6.günümdü dün çok vardı hep sanki var gibi ama ıkınamadığım için her seferinde gitmedim tam hissettiğimde gittim demek ki normal
Ben bi de ilk iki gün azcık ikinmistim acaba bişey olmuş mudur çok korkuyorum. Evet ishal gibi değil ama sanki adet olacak gibi rahat rahat yapıyorum.

bende ishaldim canm suan hamileyim hala ishal oluyorum kabiz olmaktan iyidir canm

Kizlar öncelikle transferiniz hayirli olsun diliyorum.

Insallah hayirlisiyla transferimiz tutar hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getiririz .

Benim transferim cumartesi gunu oldu ilk deneme Allah in izniyle insallah tutar diyorum . Test gunum 27 Aralik
..

Hadi bakalim kizlar transferi olanlar test gunlerini yazsin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalim insaAllah ..

[USER=779076]@Mucizeolsakeske[/USER] test gunu : 27 Aralik

@p0ly__ transfer tarihi: 21 Aralik. Test gunu 1 ocak

@kuzununannesi test gunu: 26 Aralik

@Kbr42 20 Aralik test gunu. Transferin 10.gunu beta bhcg: 15.96 (kimyasal gebelik dusukle sonuclandi)

@sus_panda transferinin 1.gunu test gunu : 27 Aralik

@Gamze020 transfer gunu 20 Aralik Cift embriyo . Test gunu : 30 Aralikĺ

@aryemuh ilk deneme. test gunu 29 Aralik

@emn523452 23 aralık transfer. 5.gun Cift embriyo.
test tarihi : 1 ocak2018

@esra1988esra
27.12.2017 transfer günü
08.01.2018 test günü

@Crn07 : Transfer tarihi 27 Aralik Test gunu: 5 ocak

@kortopcu Transfer 27Aralik
Test Tarihi :4Ocak

@Bebitoma_yolculuk transfer tarihi 27 Aralik
Test gunu: 8 Ocak

@gmysticall__82 28 Aralik transfer
Test gunu : 6 Ocak

@fatoceren8888 Transfer tarihi 3 Ocak

dejavu_one dejavu_one transfer tarihi: 4 Ocak test günü :16 Ocak.

@Hande1166 Transfer tarihi : 3 Ocak
Test tarihi : 15 ocak

Bebekimsin Bebekimsin transer tarihi: 4 Ocak
Test tarihi 16 ocak

@Karak87 transfer tarihi :1 ocak
test günü: 13 aralık

@EdilaH transfer tarihi: 4 ocak
Test tarihi: 16 ocak

@askininaskisi : transfer tarihi: 3 ocak
Test tarihi: 13 ocak

@-Gul- Transfer 9 ocak test günü 22 ocak

:KK200:HAMILELER:KK200:

@kuzununannesi :anneadayı::emir_bebek::KK200:
@Mucizeolsakeske :anneadayı::emir_bebek::KK200:
@sus_panda :anneadayı::emir_bebek::KK200:
@aryemuh :anneadayı::emir_bebek::KK200:

@Gamze020 :anneadayı::emir_bebek::KK200:

@p0ly__ :anneadayı::emir_bebek::KK200:

@kortopcu :anneadayı::emir_bebek::KK200:

@gmysticall__82 :anneadayı::emir_bebek::KK200:

@hatice-yakup :anneadayı::emir_bebek::KK200:

@Crn07 :anneadayı::emir_bebek::KK200:

@fatoceren8888 :anneadayı::emir_bebek::KK200:

@gmysticall__82 :anneadayı::emir_bebek::KK200:
Canımm benimde transfer tarihi 2 ocak test tarihi: 14 ocak

Maşallah canım çok sevindim.Kese ne zaman görülüyor canım
ben 4 haftalikken gordum canim ama 4 haftalikmiydi bilmiyorum adetime gore 5 haftaliktim acildeki doktor 4 haftalik oldugunu soyledi. yani o civarlarda gozukuyor sanirim

Heh şöyle maşallah kalp atışını duymuşsun iohhh keyfini çıkar şimdi dünyanın en güzel.sesidir o mimik kalp atışları
oyle canim valla Allah im isteyen herkese nasip etsin. kimseye hayal kirikligi yasatmasin. kisa dinletti ama olsun. 2 hafta sonra yine kontrulum var Allah buyuktur bakalim

Back
X