- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
Evet canım zamanı gelmemiş demekki daha güçlü olup diğer transfere hazırlanıcamhayırlısı olsun canım diğer sefere olur inşallah bozma hiç morelini rabbim bizden daha iyisini bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım zamanı gelmemiş demekki daha güçlü olup diğer transfere hazırlanıcamhayırlısı olsun canım diğer sefere olur inşallah bozma hiç morelini rabbim bizden daha iyisini bilir
Canım kişiye göre değişiyor ama 3-4 güne olursun.Kızlar ilaçları kestikten kaç gün sonra adet oluyoruz
Peki yeni transfer için ilk adetle hemen başlıyorlarmı canım bilgin varmıCanım kişiye göre değişiyor ama 3-4 güne olursun.
Canım ilk adetle doktor dese bile başlaman iyi değil. Vücudun ilaçları atmadan yeniden hormon yüklemesi yaplmamalısın. Benim 3. Denemeydi ve hep en az 2 ay sonra çağırdı doktorum. Ki ilaçlardan dolayı adetim bile hep en az 3 ayda düzene girdi. Kontrolünü mutlaka yaptır ilk adetle kist falan oluşurda problem olmasın canım.Peki yeni transfer için ilk adetle hemen başlıyorlarmı canım bilgin varmı
Canım üzüldüm ben wallaKızlar ilaçları kestikten kaç gün sonra adet oluyoruz
Demekki zamanı değilmiş canım henüz Rabbim böylesini uygun görmüş canımCanım üzüldüm ben wallao kadar emek bekleyiş ama.ne güzel donmuşun var bu çok güzel inşallah donmusla gelecek bebegin
Çıkar tabi bizede haber ver lütfen merak ettimm :) idrar testi yaptın mı?5. Gun ıkı adet transfer edıldı
Yok yapmadım canım direkt kan verdım sonuc beklıyorumÇıkar tabi bizede haber ver lütfen merak ettimm :) idrar testi yaptın mı?
Ne zaman çıkacak sonucun çok heyecanlıYok yapmadım canım direkt kan verdım sonuc beklıyorum![]()
Hayırlı sonuç alırsın inşallah yüzün gülerYok yapmadım canım direkt kan verdım sonuc beklıyorum![]()
Gözün aydın Rabmim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsinKız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım..![]()
hayırlı olsun canım çok iyi çıkmış değerin belki ikizdirKız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım..![]()
Cok teşekkür ederım, rabbim isteyen herkese bugunkı yasadıgım saskınlıgı yasatsınGözün aydın Rabmim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin![]()
Cok sagol cnm, bılmıyorum kı ıkı embrıyo transferı yapıldı olabılır dehayırlı olsun canım çok iyi çıkmış değerin belki ikizdir