TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

hayırlısı olsun canım diğer sefere olur inşallah bozma hiç morelini rabbim bizden daha iyisini bilir
Evet canım zamanı gelmemiş demekki daha güçlü olup diğer transfere hazırlanıcam

Kızlar ilaçları kestikten kaç gün sonra adet oluyoruz

Peki yeni transfer için ilk adetle hemen başlıyorlarmı canım bilgin varmı
Canım ilk adetle doktor dese bile başlaman iyi değil. Vücudun ilaçları atmadan yeniden hormon yüklemesi yaplmamalısın. Benim 3. Denemeydi ve hep en az 2 ay sonra çağırdı doktorum. Ki ilaçlardan dolayı adetim bile hep en az 3 ayda düzene girdi. Kontrolünü mutlaka yaptır ilk adetle kist falan oluşurda problem olmasın canım.

Kızlar çok heyecanlı ve çok stresliyim 3. Gün transferi oldum 3 gün oldu daha çok var ne yapmam gerek sakinleşmek için

Canım üzüldüm ben walla :KK43: o kadar emek bekleyiş ama.ne güzel donmuşun var bu çok güzel inşallah donmusla gelecek bebegin
Demekki zamanı değilmiş canım henüz Rabbim böylesini uygun görmüş canım

Kız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım.. :nazar::nazar:
Gözün aydın Rabmim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Kız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım.. :nazar::nazar:
hayırlı olsun canım çok iyi çıkmış değerin belki ikizdir

Back
X