TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım.. :nazar::nazar:
Hayırlı olsun Allah devamını getirsin :nazar:

Kız kardeşlerim, sonucunu aldım.. 345 cıktı. Şükürler olsun hamileyim sanırım.. Rabbim isteyen herkese saglıklı sekılde en kısa sürede nasıp etsin.. daha yolun basındayız bırbırımızden dualarımızı eksık etmeyelım.. :nazar::nazar:
Canım çok sevindim :KK68: bugün kaçıncı günündü senin? Değerin baya güzel çıkmış:KK24:

Çok sevindim canım allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Hayirli olsun canim benim

Benim neden mide bulantim yok yaa :mad: Midem bulansin istiyorum :-)

Her bünye bir değil cnm
Belki hiç olmazsın belki senin için erken daha
Benimde bulantılarım var bugün hiç beslenemedim gibi bişi ne kadar geç o kadar iyi
Belkide hic olmicak :( simdi az az olsun daha da olmasin :))

N naturelll Transfer tarihi :8 Ocak
22 ocak test t
Merhaba benim de 8 Ocak transfer. 22 ocak test tarihim. 3. Denenme
Ben bir de bir şey soracağım. Manevi olarak neler okudunuz nasıl dualar ettiniz? Bu önemli benim icin
Yasin suresiyle meryem suresini oku canim . Hayirlisi olsun . Bol bol dua et . Her zaman hayirlisini iste

Back
X