TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Transferden sonra doktoruma ogretmen oldugumu ve ne yapmam gerektigiji sordugumda yatin gorevine donebilirsin surekli ayakta kalmadikca uzanmadikca ve kucaginda birsey tasimadikca sorun yok normal yasamina don ve icinde bir sey tasiyormussunda dusecekmis gibi dusunme dedi arkadaslar sizin doktorlariniz ne dedi?? Sizler nasil geciriyorsunuz zamaninizi??
Ben tarnsferden sonra 4 saat hastanede hiç kalkmadan yattım lavaboya bile kaldirmadilar 3 gün de sadece yemek ve lavabo için kalkacaksın sadece dedi tabi ki ben onların dediğini yapmadım ara ara. Yürüdüm yemeğimi hazırladım işlerimi çok hafif olmak üzere yaptım çünkü sürekli yatmanin bı faydası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Aynen canim yatmanin hic bir faydasi yok. Tabi agir is yapmadiginiz surece. Banada hatta surekli yatmani istemiyoruz dediler. Kan dolasimi icin hafif yuruyusler iyidir. Nasipte varsa olur
Ben tarnsferden sonra 4 saat hastanede hiç kalkmadan yattım lavaboya bile kaldirmadilar 3 gün de sadece yemek ve lavabo için kalkacaksın sadece dedi tabi ki ben onların dediğini yapmadım ara ara. Yürüdüm yemeğimi hazırladım işlerimi çok hafif olmak üzere yaptım çünkü sürekli yatmanin bı faydası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Bugun transferim yapıldı amh degerim dusuk tek yumurta 3. Gun embriyosu transfee edildi cok fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısını diliyorum 29 ocak kan tahlil günüm hepiniz dualarimdasiniz sizlerde beni dualarınıza alın
Canım allah yardımcımız olsun benimde 3. Gün 2 embriyo transfer edildi 23 ocak test günüm zaman çok zor geçiyo rabbim mucizesini bizede göstersin inşallah

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı sonuçlar olsun.Ben de çarşamba transfer olacagim,24 ocakta sonuç günü.5.gun yumurtası olacak.
Hayırlısı olsun canım insallah pozitif sonuc alırsın

Kizlar transferden sonra 10 dk transferin oldugu yerde yattim daha sonra odaya getirdiler okadar sikisiktim ki 15 dk anca dayanabildim ve hemsireler tuvalete gidebilirsin sorun olmaz yavastan hatta giyinebilirsin dediler hareket kisitlamasi yapma yarinda isine don sadece yuk kaldirma uzanma yeter yuruyus yap normal davran vucudun hasta degil icindede oyle dusecek bisey tasimiyorsun dediler yarin ise gidicem ama icim rahat degil sizlere ne dedi doktorlar??

Kizlar transferden sonra 10 dk transferin oldugu yerde yattim daha sonra odaya getirdiler okadar sikisiktim ki 15 dk anca dayanabildim ve hemsireler tuvalete gidebilirsin sorun olmaz yavastan hatta giyinebilirsin dediler hareket kisitlamasi yapma yarinda isine don sadece yuk kaldirma uzanma yeter yuruyus yap normal davran vucudun hasta degil icindede oyle dusecek bisey tasimiyorsun dediler yarin ise gidicem ama icim rahat degil sizlere ne dedi doktorlar??
Aynılarını dedi canım. Yatmakla alakası yok bu işin banads surekli yatmıcaksın dediler iş guc yasaktı bana tekrarlayan düşüklerim oldugu için. Eger yorucu bir işin yoksa sıkıntı yapma ama izin alabilirsen 3 günlügüne alsan kafan rahat eder

Banada ağır işler dışında normal hayatına dönebilirsin dediler ama tabi bizler öyle basit görmediğimiz için daha dikkatli oluyoruz ve bencede keşke 3 gün izin alabilsen ama ağır işin yoksa dert etme sakın ve bu 3 günde sırf senin için rahat etsin diye

Back
X