Adet olunca gebelik oluşmadığı anlamına mi geliyorEvet olan var ama ilaç kullanmayı bırakincada olan var canım.Sen idrar testi yaptın mı keşke bi idrardan baksaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olunca gebelik oluşmadığı anlamına mi geliyorEvet olan var ama ilaç kullanmayı bırakincada olan var canım.Sen idrar testi yaptın mı keşke bi idrardan baksaydın
Canım benim adetim 3 gün filan gecikti ama hafif kahverengi akintim vardı o arada yani ilaçlar yapabiliyor ama inşallah hamilesindirKızlar bugün benim transferimin 11. Günü oldu yarın teste gidicem kısmetse adetimin 4. Günü bugün normalde ama olmadım kasıklarım ve belimde ağrım var sorum şu acaba ilaçlar adet geciktiriyor mudur? Cirinone jel , estrofem ve folik kullanıyorum dün ve önceki gün birden uykum geldi akşamüstü biraz uyudum bi yorgunluk var ama hamilelik olmayadabilir diyorum kendime gaz sancıları da olabilir belki adet sancısı sanıyor olabilirim bilemedim varsa yaşayan cevaplarsa sevinirim
Yok canım bakmadım bilerek eğer tutmadıysa erkenden üzülmek istemedim:)Evet olan var ama ilaç kullanmayı bırakincada olan var canım.Sen idrar testi yaptın mı keşke bi idrardan baksaydın
Tabiki canım.Ama tam adet gibi olması lazım.Bi iki damla kan gorüp kahveye donünce yerleşme kanamasıda olabiliyoAdet olunca gebelik oluşmadığı anlamına mi geliyor
İnsallah güzel haberler alırsın canımYok canım bakmadım bilerek eğer tutmadıysa erkenden üzülmek istemedim:)
Benim hiç akıntım yok ki canım yani su gibi renksiz bir akıntım var o kadar bazen de cirinone jel geri geliyorCanım benim adetim 3 gün filan gecikti ama hafif kahverengi akintim vardı o arada yani ilaçlar yapabiliyor ama inşallah hamilesindir
Kullandigin ilaclar evet adet geciktirir canim. Insallah pozitif sonuc alirsin. Idrarda cikardi aslinda ama cesaretinmi ykKızlar bugün benim transferimin 11. Günü oldu yarın teste gidicem kısmetse adetimin 4. Günü bugün normalde ama olmadım kasıklarım ve belimde ağrım var sorum şu acaba ilaçlar adet geciktiriyor mudur? Cirinone jel , estrofem ve folik kullanıyorum dün ve önceki gün birden uykum geldi akşamüstü biraz uyudum bi yorgunluk var ama hamilelik olmayadabilir diyorum kendime gaz sancıları da olabilir belki adet sancısı sanıyor olabilirim bilemedim varsa yaşayan cevaplarsa sevinirim
Cesaretim yok bi de tutmadıysa da bir gün geç üzüleyim dedim:)Kullandigin ilaclar evet adet geciktirir canim. Insallah pozitif sonuc alirsin. Idrarda cikardi aslinda ama cesaretinmi yk
Nedense senin tutmuş gibime geldi. Yani öyle hissettirdin bana. Inşallah olmuştur. Hayırla sağlıkla.Cesaretim yok bi de tutmadıysa da bir gün geç üzüleyim dedim:)
Ayyy Allah mı söyletiyor canımmmm:) inşallah içine doğduğu gibi tutmuştur:) bu estrofem adet geciktiriyormuş internetten araştırdım biraz artık yarın öğreneceğiz sonucu bekleyip görücez inşallah tutmuşturNedense senin tutmuş gibime geldi. Yani öyle hissettirdin bana. Inşallah olmuştur. Hayırla sağlıkla.
Cesaretim yok bi de tutmadıysa da bir gün geç üzüleyim dedim:)
İmşallah minik mucizelerimiz bizimle olsun:)İnşallah MİNİK MUCİZE seninledir
İmşallah minik mucizelerimiz bizimle olsun:)
Bu arada sivilce doldu benim yüzüm normalde olmaz sizlerde de oldu mu ?
Aminnn canim aminnn Rabbim gönlümüze göre versin inşaallah hayırlısıyla...Merhaba kızlar Rabbim bu mücadele de kimsenin emeklerini boş çıkarmasın inşallah
Benim de bugün 8. günüm
Test günüm perşembe
Bu 3. denemem.13 yıllık eviliyim
1. tutmadı 2. kimyasal gebelik oldu
3. ne olacak hiç bilmiyorum
Hayırlısı diyorum sadece
Benim 3. gün embriyosu transferi oldu
Bugün akşam idrar testi yapsam çıkarmı acaba
Gerçi yapmaya hiç cesaretim yok ama![]()
Canım benim de 7. Günüm benim yüzümde ergenlikte bile sivilce olmazdı bu sefer fısır fısır oldu her yeri sivilce .İmşallah minik mucizelerimiz bizimle olsun:)
Aman yapma. Akşam idrarında zaten çıkmaz. Yapacaksan sabah ilk idrarla yap yarın. Boşuna akşamdan sabah kahredersin kendiniMerhaba kızlar Rabbim bu mücadele de kimsenin emeklerini boş çıkarmasın inşallah
Benim de bugün 8. günüm
Test günüm perşembe
Bu 3. denemem.13 yıllık eviliyim
1. tutmadı 2. kimyasal gebelik oldu
3. ne olacak hiç bilmiyorum
Hayırlısı diyorum sadece
Benim 3. gün embriyosu transferi oldu
Bugün akşam idrar testi yapsam çıkarmı acaba
Gerçi yapmaya hiç cesaretim yok ama![]()
Aman yapma. Akşam idrarında zaten çıkmaz. Yapacaksan sabah ilk idrarla yap yarın. Boşuna akşamdan sabah kahredersin kendini
Benimde hic cikmazdi ama transferden iki gun once basladi sivilce cikmayaİmşallah minik mucizelerimiz bizimle olsun:)