TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar bugün benim transferimin 11. Günü oldu yarın teste gidicem kısmetse adetimin 4. Günü bugün normalde ama olmadım kasıklarım ve belimde ağrım var sorum şu acaba ilaçlar adet geciktiriyor mudur? Cirinone jel , estrofem ve folik kullanıyorum dün ve önceki gün birden uykum geldi akşamüstü biraz uyudum bi yorgunluk var ama hamilelik olmayadabilir diyorum kendime gaz sancıları da olabilir belki adet sancısı sanıyor olabilirim bilemedim varsa yaşayan cevaplarsa sevinirim
Canım benim adetim 3 gün filan gecikti ama hafif kahverengi akintim vardı o arada yani ilaçlar yapabiliyor ama inşallah hamilesindir

Adet olunca gebelik oluşmadığı anlamına mi geliyor
Tabiki canım.Ama tam adet gibi olması lazım.Bi iki damla kan gorüp kahveye donünce yerleşme kanamasıda olabiliyo

Kızlar bugün benim transferimin 11. Günü oldu yarın teste gidicem kısmetse adetimin 4. Günü bugün normalde ama olmadım kasıklarım ve belimde ağrım var sorum şu acaba ilaçlar adet geciktiriyor mudur? Cirinone jel , estrofem ve folik kullanıyorum dün ve önceki gün birden uykum geldi akşamüstü biraz uyudum bi yorgunluk var ama hamilelik olmayadabilir diyorum kendime gaz sancıları da olabilir belki adet sancısı sanıyor olabilirim bilemedim varsa yaşayan cevaplarsa sevinirim
Kullandigin ilaclar evet adet geciktirir canim. Insallah pozitif sonuc alirsin. Idrarda cikardi aslinda ama cesaretinmi yk

Nedense senin tutmuş gibime geldi. Yani öyle hissettirdin bana. Inşallah olmuştur. Hayırla sağlıkla.
Ayyy Allah mı söyletiyor canımmmm:) inşallah içine doğduğu gibi tutmuştur:) bu estrofem adet geciktiriyormuş internetten araştırdım biraz artık yarın öğreneceğiz sonucu bekleyip görücez inşallah tutmuştur

Merhaba kızlar Rabbim bu mücadele de kimsenin emeklerini boş çıkarmasın inşallah:dua:
Benim de bugün 8. günüm
Test günüm perşembe

Bu 3. denemem.13 yıllık eviliyim
1. tutmadı 2. kimyasal gebelik oldu
3. ne olacak hiç bilmiyorum:KK43::KK43:
Hayırlısı diyorum sadece

Benim 3. gün embriyosu transferi oldu
Bugün akşam idrar testi yapsam çıkarmı acaba
Gerçi yapmaya hiç cesaretim yok ama :KK47::KK47:

Merhaba kızlar Rabbim bu mücadele de kimsenin emeklerini boş çıkarmasın inşallah:dua:
Benim de bugün 8. günüm
Test günüm perşembe

Hayırlısı diyorum sadece

Aminnn canim aminnn Rabbim gönlümüze göre versin inşaallah hayırlısıyla...

İmşallah minik mucizelerimiz bizimle olsun:)
Bu arada sivilce doldu benim yüzüm normalde olmaz sizlerde de oldu mu ?
Canım benim de 7. Günüm benim yüzümde ergenlikte bile sivilce olmazdı bu sefer fısır fısır oldu her yeri sivilce .

Benim de bugün 8. günüm
Test günüm perşembe

Hayırlısı diyorum sadece

Aman yapma. Akşam idrarında zaten çıkmaz. Yapacaksan sabah ilk idrarla yap yarın. Boşuna akşamdan sabah kahredersin kendini

Arkadaşlar ilk dr kontrolünüzü testten kaç gün sonra gittiniz gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu???

Back
X