Ben aksam yapmistim cikmisti :)) ahah seytan gibi aklına giriyorum suanTamam sabah yapayım en iyisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aksam yapmistim cikmisti :)) ahah seytan gibi aklına giriyorum suanTamam sabah yapayım en iyisi
Testten 1 hafta sonra gittim lekelenmem var diye keseyi gorduk daha sonra 9.gun tekrar leke gelince gittik 6+3 de bebegi ve kalp atisini gorduk duyduk cok sukur. Tahminen 15 gun sonra yaniArkadaşlar ilk dr kontrolünüzü testten kaç gün sonra gittiniz gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu???
Sivilce bendede hic cikmzdi ama teste yakin cikmistiBenimde hic cikmazdi ama transferden iki gun once basladi sivilce cikmaya
Teşekkür ederim ..Testten 1 hafta sonra gittim lekelenmem var diye keseyi gorduk daha sonra 9.gun tekrar leke gelince gittik 6+3 de bebegi ve kalp atisini gorduk duyduk cok sukur. Tahminen 15 gun sonra yani
Akşam saat 7.30 da test yaptimBen aksam yapmistim cikmisti :)) ahah seytan gibi aklına giriyorum suan![]()
Gözünaydın cnmm olmuşş olmuşşşş, erken gebelik testimi bu cnm? Bide bişey sormak istiorum ne tür belirtilerin vardı cnm?Oldu galiba 1. Kalite 3. Gün 8 hücreli embriyo transferi oldu
Bugün 8. Gün
Gözünaydın cnmm olmuşş olmuşşşş, erken gebelik testimi bu cnm? Bide bişey sormak istiorum ne tür belirtilerin vardı cnm?
Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin ..Akşam saat 7.30 da test yaptim
Eki Görüntüle 2099434
Hayırlı olsun ..Kızlar merhaba
Dün gece merak edip evde yapılan limonlu karbonatlı testlerden yaptım ve hiç belirti çıkmadı. Bende bugün gidip kan verdim ve hamileyim, şimdi 2 gün sonra tekrar yaptırmayı bekliyorum.
Teşekkürler inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.Hayırlı olsun ..![]()
Akşam saat 7.30 da test yaptim
Eki Görüntüle 2099434
Allah yardimcin olsun canim benimKızlar sabah transferim var.Banada dua edermisiniz?Heyecan korku hepsi birarada![]()
Hadi gozun aydin canm benim. Hamileler cogaliyor cok sukur. Sonucun ne cikti tatlimKızlar merhaba
Dün gece merak edip evde yapılan limonlu karbonatlı testlerden yaptım ve hiç belirti çıkmadı. Bende bugün gidip kan verdim ve hamileyim, şimdi 2 gün sonra tekrar yaptırmayı bekliyorum.
Çok tşk ederim amin canımAllah yardimcin olsun canim benim
Ahaaaa hadi gozun aydinnnn
Iyiki yap demisim:))
Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin ..