TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlar 11.gun 36,9 du bugun 13.gun tekrar yaptirdim 87,3 cikti hala degerlerim dusuk ama yukseldigi icin umutlandim nasil sizce?

Maşallah 2 katı geçmiş
Sağlıklı gebelik olarak gözüküyor şu anda
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin inşALLAH

Merhaba kızlar 16ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldu bugün 8.gunum yarın kan tahlili yaptıracağım ama bugün dayanamadım evde kendim test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı (hayatımda ilk defa yaptım bu testin hep içimde kalmıştı )iki tüp bebek denemem oldu ilkinin kalp atışı duulmadi kürtaj oldum ikinci denememde bir kızım oldu ve şimdi kızıma kardeş bekliyoruz inşallah olur rabbim herşeyin hayırlısını versin isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2099786

Çok belli maşallah
Değerin güzel çıkacak eminim
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH

Slm kızlar.Transfer oldum.Eve geldim.test tarihim 3 şubat@mucizeolsakeske
2 dondurulmuş embriyo transfer edildi.iniallah bende hamileler arasına katılırım.Dualarınızı bekliyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun
Pozitif ol bebeğinle konuş
Günleri sayma o mecbur geçiyo zaten
İnşallah senden güzel haberler alırız

Maşallah 2 katı geçmiş
Sağlıklı gebelik olarak gözüküyor şu anda
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin inşALLAH

Çok belli maşallah
Değerin güzel çıkacak eminim
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH
Amin inşallah

Hayırlı olsun seninde canım.5.gün 2 tame embriyo konuldu canım.seninkiler ?
Saol cnm insallah bunlar son olsun kucaklarimiz dolsun.Benim gecen aydan 1 tane besinci gun dondurdular coozunce 6.gun oluuor sanirim bir tane yani kisacesi

Slm kızlar.Transfer oldum.Eve geldim.test tarihim 3 şubat@mucizeolsakeske
2 dondurulmuş embriyo transfer edildi.iniallah bende hamileler arasına katılırım.Dualarınızı bekliyorum
Insallah canm benm herseyin hayirlisi olsun

Tebrik ederim canim benim cok guzel artis olmus 15gun sonra keseyi ve bebegi de gorursun insallahh
Kizlar 11.gun 36,9 du bugun 13.gun tekrar yaptirdim 87,3 cikti hala degerlerim dusuk ama yukseldigi icin umutlandim nasil sizce?

Tebrik ederim canim benim cok guzel artis olmus 15gun sonra keseyi ve bebegi de gorursun insallahh

Merhaba kızlar 16ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldu bugün 8.gunum yarın kan tahlili yaptıracağım ama bugün dayanamadım evde kendim test yaptım ikinci çizgi hafif pembe çıktı (hayatımda ilk defa yaptım bu testin hep içimde kalmıştı )iki tüp bebek denemem oldu ilkinin kalp atışı duulmadi kürtaj oldum ikinci denememde bir kızım oldu ve şimdi kızıma kardeş bekliyoruz inşallah olur rabbim herşeyin hayırlısını versin isteyen herkese versin Eki Görüntüle 2099786
Testin cok guzel cikmis canim benim hayirli olsun. Yarin kanda ver bizede haber vermeyi unutma

Umutvar123 Umutvar123 canim neden test yapmadin. Biraz cesaretlen tatlim. Bende senin gibiydim ama sonuctan kacamiyosun malesef. Hadi bizi merakta birakma insallah guzel haberlerle gel

Umutvar123 Umutvar123 canim neden test yapmadin. Biraz cesaretlen tatlim. Bende senin gibiydim ama sonuctan kacamiyosun malesef. Hadi bizi merakta birakma insallah guzel haberlerle gel
Yarın sabah ilk idrarla yaparım belki ama bilemiyorum zaten icimde hep bir olumsuz düşünce var tutmadı diyorum . Annemde bana kızıyor ama bence cidden insan hisseder birşeyler... hakkımızda hayırlısı olsun bakalım cesaret edersem yapicam yarın..

Yarın sabah ilk idrarla yaparım belki ama bilemiyorum zaten icimde hep bir olumsuz düşünce var tutmadı diyorum . Annemde bana kızıyor ama bence cidden insan hisseder birşeyler... hakkımızda hayırlısı olsun bakalım cesaret edersem yapicam yarın..[/QUOTE canım hiç öyle düşünme ilk ve ikinci dememde hiç belirti yoktu ikisi tuttu biri düşük oldu şimdiki transferden sonra belirtilerim var inşallah yarın güzel haberler alırız

Yarın sabah ilk idrarla yaparım belki ama bilemiyorum zaten icimde hep bir olumsuz düşünce var tutmadı diyorum . Annemde bana kızıyor ama bence cidden insan hisseder birşeyler... hakkımızda hayırlısı olsun bakalım cesaret edersem yapicam yarın..
Hadi bakalim sabirsizlikla bekliyoruz. Kotu dusunmek yok Allah buyuktur

Back
X