- 2 Kasım 2017
- 250
- 298
- 23
canım bekle bakalim biraz iki gün sonra kesin sonucu öğreneceksin erkenden pes etmek yok ki öğrenince olumsuz olursa da pes etmek yok2 gün sonra kan testi veririm. Şimdi hiç bişey yapasım yokumudum kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bekle bakalim biraz iki gün sonra kesin sonucu öğreneceksin erkenden pes etmek yok ki öğrenince olumsuz olursa da pes etmek yok2 gün sonra kan testi veririm. Şimdi hiç bişey yapasım yokumudum kalmadı
Cnmm onlar adet 1hfta geçtikten snra çıkıo diolar bazılarında idrara geç karışabilio diolar, bide sen erken gebelik testini denesen?Transferimin 10.günü bugun. İdrar testi yaptım malesef negatifçok kötüyüm kizlar
var canim kacinci gununnn kan verrKızlarrr lütfenn bakarmısınızz???? @Mucizeolsakeske varmı sizce?
Kızlarrrrr yardımcı olun sizce varmıı?????![]()
11.gün korkuorum yarını beklim diorum böle olup çıkmaz diye korkuorummvar canim kacinci gununnn kan verr
Gerçektenmiiiii varrrr test biraz vakit geçtikten sonra çıktı amaaa varmıdır kesinnn şoktayımmmVAR TABİKİDE
HAYIRLI OLSUN![]()
Korkma canin elinde bi test daha varsa yap bence ciksin tekrar icin rahatlasinn11.gün korkuorum yarını beklim diorum böle olup çıkmaz diye korkuorumm![]()
Aslında dün sabah yaptımm bi tane daha sabah ilk idrarla t çizgisi çıkıp c silik çıkınca geçersiz diye bgn yine yaptım ama öglenKorkma canin elinde bi test daha varsa yap bence ciksin tekrar icin rahatlasinn
Transferin 6.gunu cok erken canimKızlar merhaba herkese benim geçen salı günü 23 ocak transferim gerçekleşti az önce kan tahlili verdim son 4.8 sizce nedir durum?
Hadi gozun aydin cikmis.:))Kızlarrr lütfenn bakarmısınızz???? @Mucizeolsakeske varmı sizce?
Yine de tutunmuş sanki değil mi?normalde sıfır gibi bir değerin çıkması gerekirkenTransferin 6.gunu cok erken canim
Gerçekmiii şoktayımm cnm yaaaHadi gozun aydin cikmis.:))
Cok cok erken henuzKızlar merhaba herkese benim geçen salı günü 23 ocak transferim gerçekleşti az önce kan tahlili verdim son 4.8 sizce nedir durum?
Cnm bişe daha sormak istiorum testi yaptıktn 15dakka snra çıktı böle olabiliomuHadi gozun aydin cikmis.:))
catlatma ignesi vurunduysan onun da etkisi olabilir canim ne kadar gecti uzerinden 10-12 gun etkisi surebiliyormusYine de tutunmuş sanki değil mi?normalde sıfır gibi bir değerin çıkması gerekirken
Çatlatma iğnesi yapmadım dondurmuşlarla yaptıkcatlatma ignesi vurunduysan onun da etkisi olabilir canim ne kadar gecti uzerinden 10-12 gun etkisi surebiliyormus