- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 40
Nebileyim yaa herşeyde tedirgin oluyorum vallahi. Bide size garip gelicek belki ama o sızlamalar olunca varlığını hissetmiş gibi oluyorum![]()
Aynı durumdayız merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nebileyim yaa herşeyde tedirgin oluyorum vallahi. Bide size garip gelicek belki ama o sızlamalar olunca varlığını hissetmiş gibi oluyorum![]()
Test gunun ne zaman canimHayirli ugurlu olsun. Herhangi b belirtiniz varmiydi? Benim bugun 5. Gun ve hic bisey hissetmiyorum (5.gun transferiydi) dr 10 gun sonra bakilcak dedi. Benimde 2 tane transfer edildi. Peki ikizmi sizin ay insallah Rabbim saglikli huzurlu buyutmek nasip etsin
Test gunun ne zaman canim listeye ekliyelim senideTam olarak bunu sormak için geldim, mesajınızı gördüm. Benim de transfer sonrası 4. günüm, geceden beri ara ara aniden sancı girip çıkmaya başladı. Normalde opu sonrasından beri sağ kasığım hareket ettikçe hafif agrıyordu. Ama adet sancısına döndü ağrının şekli. Şiddetli bir sancı girip 5 10 sn sürüyor. Devamlı değil gerçi ara ara oluyor. Bugün blastosist rahim duvarına tutunmaya başlıyormuş, umarım bu ağrılar bu sebeptendir. Onun dışında bir kanamam yok.
Canımm Rabbim tamamına erdirsin künfe yekûn .oldedi oldu çokk sevindim bizlere de nasip etsin inşallah hamilelerin duasını geri cevirmezmiş Rabbim bizede dua et murat nilüfer diye bu mübarek günde hepimize Allaha layık kul hz Muhammed layık ümmet hayırlı evlatlar versin Hayırlı Kandiller
Çookkk sevindim canım hadi gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh
Tebrik ederim canım. Allah kucağına alacağın günleri de göstersin inş. Bu mübarek günde çok güzel bir haber.![]()
Ah ne guzel ne mutlu hayirli mubarek gun mujdesi aldiniz Rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin
Çokkkk sevindimm , hayırlı olsun ikinizin de gözü aydın , sağlıkla kucağınıza alın inş![]()
Çokk cokk sevindim. Şu mübarek günde rabbim yüzünüzü güldürdü ne güzel... Allahım kucaginiza da almayı nasip eder inşallah
Cok sevindim cnm allahim kucaklarimiza ermeyi nasip etsin
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bizde eşimle bir süre hüngür hüngür ağlamıştık :)) Kaçıncı gün embriyosu,, kaç tane,, kaçıncı günde test yaptın,, değer kaç çıktı :)))
Aynen bende öyle düşünüyorumAyy canim yaa hatirladin dimi sana birsuru soru sormustum :))) iyi kalite 5. Gun embriyosuydu canim. 2 tane koyuldu. Bugun transferimin 9. Gunuydu. Degerim 282 cikti. Halen şaka gibi geliyor elim hep gobegimde inanamiyorum. Hep diyordum hamile kalsamda kendime konduramam bana cok uzak diyordum. Hayali bile degisik geliyordu. Rabbime sonsuz sukurler olsun. Rabbim isteyene hemen versin hic ugrastirmasin en hayirlisini versin kimseye ozendirmesin kimselerin kucagini bos birakmasin Rabbim.
Böyle babada çok uzak geliyor hamilelik test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye
inşallah amin Allah razı olsun canım evet ikitane beşinci gün embriyo su bugün yedinci günüm bitti
Kızlar allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma
![]()
Canım 29’u benim.Test gunun ne zaman canim listeye ekliyelim senide
Aminnn canım. İnş devamı da sağlıkla gelir. 6. gün embriyosuydu. Tek embriyo. 9. gün değerim 178 çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayacağım. Senin değerin kaç çıktı ?Bugun cok kisiden pozitif haberi duydum masallah arkadasim cok guzel haber bunlar. Rabbim hayirli bir gebelik gecirtsin once sonra bebeklerimizi kondursun kucagimiza saglikla hayirla. Insallah simsiki tutunurlar annelerine. Kacinci gun transferindi cnm degerin kac cikti
Belirtilere takılma canım kendini dinleme bu kişiden kişiye değişirBugun transfer sonrasi 6. Gunum zerre bi belirtim yok Hic hic bir belirtim yok cok korkuyorum ...
Belirtilere takılma canım sakın ve moralini bozma benimde hiç ama hiç belirtim olmadı halada yokBugun transfer sonrasi 6. Gunum zerre bi belirtim yok Hic hic bir belirtim yok cok korkuyorum ...
Insallah insallah Allah razi olsun canim cevap icin b nebze icim rahatladi .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Belirtilere takılma canım sakın ve moralini bozma benimde hiç ama hiç belirtim olmadı halada yok
Aminnn inşallah canımmm Rabbim en kısa zamanda sanada müjdeli haberi vermeyi nasip etsinInsallah insallah Allah razi olsun canim cevap icin b nebze icim rahatladi .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.